Anti-discriminatie demonstatie druk bezocht door moslimextremisten

Geen categoriemrt 23 2014, 8:59
Het was me het dagje wel, gisteren.
Er is gisteren nogal wat gebeurt in politiek land. Meerdere PVV'ers stapten op en Geert Wilders gaf een knettergekke persconferentie waarin hij zijn idiote woorden van woensdagavond nog maar eens benadrukte.
Zelden had ik zo'n vreemde dag meegemaakt. En dat wil wat zeggen: ik schrijf nu al 12 jaar voor diverse websites, volg de Turkse politiek nauwgezet, én ben geobsedeerd met Amerika.
Ik wil maar zeggen...
Hoe dan ook, bovenstaande was al chaotisch genoeg, maar het kon allemaal nog erger. Wat bleek namelijk: de zogenaamde anti-discriminatie demonstratie in Amsterdam werd druk bezocht door... jodenhatende moslimextremisten. Hier een foto van de demonstratie:
Ook was er een jihadvlag aanwezig van enkele extremisten die zich blijkbaar fantastisch goed kunnen vinden in de haat van, zeg, een Ayman al-Zawahiri, maar wel iets zeggen van Wilders' opmerkingen (die overigens nooit gewelddadig is geweest en dat ook niet zal worden):
Op hetzelfde moment liet burgemeester Eberhard van der Laan weten dat hij het hartverwarmend vond hoe Nederlanders gereageerd hebben op Wilders' omstreden opmerkingen over "minder Marokkanen." Heel gek, maar op de één of andere manier vind ik de spandoeken en vlaggen die u boven ziet niet bepaald 'hartverwarmend.' Sterker nog, ik voelde de koude rillingen over mijn rug lopen toen ik ze zag.
Nu is het merkwaardige dat linkse Gutmenschen - terecht - wel kritiek hebben op Wilders, maar dat ze zich - volkomen onterecht - in the sound of silence hullen als moslimextremisten hun religieuze haat komen spuien bij een zogenaamde demonstratie voor tolerantie. Ik heb in ieder geval niets gehoord van mensen die erbij aanwezig waren. Hoe kan dat toch? Als je niet beter wist zou je bijna denken dat ze moslimextremisten wel puik vinden.
Meneer Van der Laan, meneer Hilhorst en al die anderen die de demonstratie bezochten: neemt u afstand van deze jodenhaters en wannabe terroristen?
Nee he? Dat doet u niet. Want weg-met-ons.
Schandalig en eens te meer bewijs dat links vol met principeloze hypocrieten zit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten