Hamas dreigt: 'Overal zelfmoordaanslagen'

Geen categoriejul 10 2014, 11:29
Hamas heeft Israël in een videoboodschap de oorlog verklaard.
Zoals u onderhand ongetwijfeld weet is het alweer een tijde onrustig in Israël. Hamas en diens vrienden vuren wanneer ze maar willen raketten af op Israëlische burgerdoelen. Ook zijn drie joodse tieners eerder ontvoerd en vermoord door de moslimextremisten.
Geen enkel land zou dat soort misdaden hoeven te accepteren, maar Israël wél - als het aan de 'internationale gemeenschap' ligt tenminste. Op het moment dat de joodse natiestaat iets terug deed regende het veroordelingen en quasi-verontruste emails, nieuwsberichten en telefoontjes. Oh, oh, wat is het vreselijk dat Israël zich zowaar verdedigt. Bijna niemand heeft het over Hamas, iedereen concentreert zich op de zogenaamde 'misdaden' (of 'overdreven reacties' van Israël.
Het is om ziek van te worden.
Speciaal voor die mensen wilde ik even wat aandacht besteden aan een nieuwe video van Hamas die boekdelen spreekt over de doelen van die organisatie en diens strategieën. De terroristen maken erin duidelijk wat hun doelen zoal zijn en hoe ze die proberen te bereiken. Een normaal, geciviliseerd mens moet daar misselijk van worden. Kijk maar:
In de video waarschuwt Hamas dat Israëli's rekening moeten houden met "zelfmoordaanslagen op bussen, café's en op straat." De terroristen voegen daar aan toe dat zij moeten "wachten op de vlammen van de West Bank in jezelf."
Vervolgens legt Hamas zélf uit dat zij, niet Israël de aggressors zijn: ""Zionisten, herinneren jullie de raketten nog die Tel-Aviv en het Europese Parlement deden trillen? We willen jullie graag vertellen dat we daar duizenden van hebben. Zionisten, we kunnen jullie zowel boven als onder de grond raken, dus begin het aantal doodskisten dat jullie deze maand nodig zullen hebben maar alvast te tellen."
Dames en heren van de 'internationale gemeenschap' én de pers: duidelijker wordt het niet. Hamas maakt er totaal geen geheim van dat het zoveel mogelijk Israëlische burgers wil vermoorden. De terroristenclub kondigt het zelfs luidkeels aan en is er trots op.
Als je daarmee kunt sympathiseren zit er echt een ethisch steekje bij je los (en misschien nog wel meer).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten