Nederland in koor: te veel buitenlanders in ons land

Geen categorienov 14 2014, 13:00
Het wordt tijd dat we een migratiestop invoeren.
De linkse elite zal het wel weer niet leuk vinden om te horen, maar dit zijn de feiten: 55 procent van de Nederlanders vindt dat er te veel buitenlanders in Nederland wonen. De cijfers zijn afkomstig van een onderzoek van Ipsos. Het onderzoek is uitgevoerd onder 1.136 volwassen Nederlanders.

Verder blijkt dat 46 procent de omvang van de immigratie in Nederland als "negatief" beoordeelt en slechts 10 procent als "positief". Ook hier wordt de immigratie in de eigen omgeving veel positiever beoordeeld. De immigratie wordt in de eigen omgeving nog door 12 procent als negatief ervaren.

Ik ben zelf een groot voorstander van een tijdelijke migratiestop, omdat we ontzettend veel problemen hebben met de massa's immigranten die nu al in Nederland wonen. Zij zijn een enorme belasting op onze verzorgingsstaat. Zie bijvoorbeeld deze cijfers over bijstandstrekkers in de gemeente Den Haag: in de wijken waar vooral allochtonen wonen, is het aantal uitkeringen het hoogst.
Wat hebben we aan migranten die hier in een uitkering belanden? Ik heb an sich weinig problemen met immigratie, maar het moet wel zinvolle immigratie zijn waar wij als land wat aan hebben. We hebben inmiddels echt wel genoeg kansloze immigranten in ons land. Overigens is kansloos een verkeerd woord, omdat immigranten in Nederland de kans hebben echt iets van hun leven te maken, alleen doen te veel immigranten dat niet.
Kortom, we zouden een immigratiestop moeten invoeren, en tegelijkertijd ruimte moeten geven aan (hoogopgeleide) immigranten die wel waardevol zijn voor Nederland en de Nederlandse economie.
Volg Frank Verhoef op Twitter: @fverhoef.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten