Moslimgekkies eisen: ongelovige moet uit graf naast moslim worden gehaald

Geen categoriefeb 09 2015, 10:00
Want ongelovigen zijn "onrein." Begraaf 'm maar ergens anders of dump zijn lichaam in een container. Zolang hij maar niet naast een moslim ligt.
Hoe knettergek Britse haatbaarden zijn? Nou, wat denkt u hiervan?
A Romany Gypsy family face having to exhume the body of a recently-buried relative because of a row over grave plots at Burbage Cemetery.Shadrack Smith was buried at the Lychgate Lane cemetery after a traditional Romany funeral on Friday. His family brought three plots they picked which faced his home at Aston Firs – a tradition in Romany culture.
Nadat ze de graven kochten ging de familie van een moslimman die daar al begraven lag helemaal los:
But since they purchased the plots the family of a Muslim man, who was already buried on the site, have objected to 89-year-old Mr Smith being buried next to him.
Dit is op zichzelf natuurlijk al vreselijk, maar het wordt nog erger. De begraafplaats is bedoeld voor mensen van alle religies (en atheïsten). Het is dus géén islamitische begraafplaats, maar dat maakt de moslimfamilie niets uit. De islam is belangrijker dan wat dan ook, moslims zijn rein, niet-moslims zijn dat niet, en dus moeten ze de 89-jarige ongelovige Mr. Smith maar opgraven en ergens anders neerleggen.
Dat zal die vuige niet-moslims leren.
Je zou denken, gekker dan dit wordt het niet. Helaas: de lokale gemeente kiest namelijk partij voor de discriminerende moslimfamilie. Zo hebben ze de zigeuners gevraagd of één graf/plek aan hen te verkopen - te weten die naast de moslimman - zodat ze daar een heg kunnen bouwen om de twee graven van elkaar te scheiden.
Zieker dan dit wordt het niet. Als de gemeente ook maar iets van moed had, had men de familie van de begraven moslimman verteld dat ze hun familielid maar moesten opgraven als ze er een probleem mee hebben dat hij naast een niet-moslim ligt... en hem vervolgens verhuizen naar een islamitische begraafplaats of hun achtertuin... waarna de Britse overheid meteen even had moeten onderzoeken of de familie wellicht extremistisch is en dus mogelijk een gevaar vormt voor de samenleving. Zo ja: uitzetten die hap.
Beste heren Öztürk en Kuzu, leest u mee? Dit is dus waarom we termen als "allochtoon" en "integratie" blijven gebruiken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten