Video: Saoedische familie hangt werkster aan haak en slaat haar in elkaar

Geen categoriefeb 02 2015, 14:26
Vreselijk beelden, maar ze moeten gedeeld worden.
De laatste maanden dringen verschillende islamitische hervormers - zoals Zuhdi Jasser, Irshad Manji en anderen - er bij het Westen op aan om de druk te verhogen op Saoedi-Arabië. We hebben het, terecht, vaak over de massamoordenaars en slachters van ISIS, maar we moeten niet vergeten, zeggen deze hervormers, dat de salafistische islam feitelijk uit Saoedi-Arabië komt, en daar nog altijd in stand wordt gehouden door de koninklijke familie.
Onder het Wahabisme (de officiële naam van de Saoedische variant van de Radicale Islam) worden vrouwen gestenigd, leden van de oppositie vastgezet en veroordeeld tot 1.000 zweepslagen en, oh ja, immigranten genadeloos mishandeld (puur en alleen omdat ze niet Saoedisch of zelfs maar Arabisch zijn en daarom, aldus de officiële wetten van Saoedi-Arabië, inferieur).
Deze beelden dateren van 2013, maar ik wil ze toch onder uw aandacht brengen, puur en alleen zodat u begrijpt wat er zoal gebeurt in dat helse land, geleid door een hels regime.
De vrouw die aan de haak hangt en met stokken wordt geslagen is een immigrant uit Ethiopië die naar Saoedi-Arabië is geëmigreerd hopende dat ze daar meer geld kon verdienen voor zichzelf en haar familie. Vervolgens wordt ze op deze verschrikkelijke manier behandeld.
En nee, ze alles behalve de enige immigrant die op zo'n manier wordt behandeld in Saoedi-Arabië, een zogenaamde bondgenoot van het Westen.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nlUDwnCS-o8[/embed]
De voornaamste reden dat dit kan gebeuren? Het is alleen mogelijk voor immigranten om Saoedi-Arabië binnen te komen als ze een Saoedische sponsor hebben. Die 'sponsor' pakt hun paspoort vervolgens af waardoor ze vastzitten. Het is te vergelijken met de manier waarop immigranten worden behandeld in, zeg, Dubai.
Geen wonder dus dat hervormers zoals de al eerder genoemde Dr. Zuhdi Jasser Saoedi-Arabië aan willen pakken:
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2KPougazrFA[/embed]
Het is een grove schande dat onze koning de begrafenis bijwoonde van de man onder wiens bewind dit soort dingen stelselmatig gebeurden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten