Spektakel op tv: vanavond vechten Wilders en Pechtold elkaar de tent uit

Geen categoriemrt 16 2015, 16:00
Let's get ready to rumble.
Het enige verkiezingsdebat dat een beetje spannend belooft te gaan worden deze campagne is het debat dat EenVandaag vanavond heeft georganiseerd. Aartsrivalen Geert Wilders en Alexander Pechtold staan straks tegenover elkaar, slechts twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen die heel slecht uit gaan pakken voor VVD en PvdA.
https://twitter.com/lammert/status/577480670584446976
Waarom Wilders en Pechtold samen in de arena stappen? Omdat het leuk is. En omdat EenVandaag een verkiezingsdebat met de partijleiders van alle grote partijen wilde organiseren, en VVD en PvdA besloten niet mee te doen. Dan maar zo. Een oliedomme zet van de campagneteams van de coalitie, zoals ik eerder schreef:
De campagneteams van VVD en PvdA zullen wel de haren uit hun koppen kunnen trekken. Wat een domme beslissing om de partijleiders niet naar het EenVandaag-debat te sturen. Natuurlijk loopt er straks na het debat niet één kiezer over van D66 naar de PVV en vice versa. Alle winst die de twee rivalen naar aanleiding van het debat halen, gaat he-le-maal ten koste van de coalitie. Het lijkt wel alsof de coalitiepartijen echt helemaal geen vertrouwen meer hebben in het voortbestaan van het kabinet. Ach, geef ze eens ongelijk.
Het debat begint om 18:15 uur op Nederland 1 en wordt geleid door Pieter Jan Hagens. Voor iedereen die liever live meekijkt via internet (computer, mobiel, tablet): dat kan hierrr. Wel even op tijd de cola koudzetten en de popcorn in de magnetron doen, want dit wordt gegarandeerd smullen.
sitestat
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten