[VIDEO] Aanstaande maandag: free fight Wilders vs. Pechtold

Geen categoriemrt 11 2015, 15:00
Popcorn. Cola. Fight!
Nog een week en dan gaan we naar de stembus om het kabinet inclusief de gedoogpartners weg te stemmen. Maar voor het zover is krijgen we eerst nog het meest spannende debat van de hele verkiezingscampagne te zien bij EenVandaag, twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen.
Aanstaande maandag gaan Alexander Pechtold en Geert Wilders met elkaar in debat over alle belangrijke onderwerpen: de Europese Unie, islamitisch terrorisme en de belabberde stand van onze economie. Zoals ik eerder schreef over het debat:
De campagneteams van VVD en PvdA zullen wel de haren uit hun koppen kunnen trekken. Wat een domme beslissing om de partijleiders niet naar het EenVandaag-debat te sturen. Natuurlijk loopt er straks na het debat niet één kiezer over van D66 naar de PVV en vice versa. Alle winst die de twee rivalen naar aanleiding van het debat halen, gaat he-le-maal ten koste van de coalitie. Het lijkt wel alsof de coalitiepartijen echt helemaal geen vertrouwen meer hebben in het voortbestaan van het kabinet. Ach, geef ze eens ongelijk.
EenVandaag heeft vandaag een spetterende promovideo voor het debat online gezet. In het filmpje komt een uitspraak van Pechtold voorbij dat hij asiel aanvraagt als Geert Wilders minister-president wordt. Dit debat wordt gegarandeerd een spektakel.
Ik ben alvast popcorn en cola inslaan; ik wil dit debat voor geen goud missen. Pechtold en Wilders die het met elkaar gaan uitvechten op nationale televisie: dat is niet alleen een free fight, het is een free fight tussen twee politici die elkaar niet kunnen uitstaan. Kijken dus, aanstaande maandag.
sitestat
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten