Toen deze studente zichzelf in de klas voorstelde, realiseerde een sprakeloze klasgenote ineens wie ze voor zich had

Geen categoriemei 24 2015, 11:00
Een studente aan een universiteit had geen idee wie er tegenover haar zat. Totdat ze ineens haar levensverhaal begon te vertellen...
Een onwaarschijnlijke, maar prachtige reünie. Toen Lizzie Valverde zichzelf voorstelde bij een college, kon ze niet vermoeden wie haar na afloop ervan zich bij zich zou melden: één van haar klasgenoten tegen wie ze zojuist had verteld dat ze als klein meisje geadopteerd is door pleegouders aan de andere kant van het land. Ze had een zus, maar die heeft ze sinds de allervroegste jaren van haar jeugd niet meer gezien.
En driemaal raden wie nu voor haar stond. Inderdaad: haar zus. Puur bij toeval (of is het voortbestemd?) had haar zus - die eveneens geadopteerd is - zich opgegeven voor dezelfde universitaire studie. En het verhaal van Lizzie kwam de één jaar jongere Katy Olson wel heel erg bekend voor:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Sisters-Separated-as-Kids-Find-Each-Other-in-Columbia-University-Class.mp4"][/video]
.
De twee zijn nu goede bekenden van elkaar geworden en studeren binnenkort af. Heel spannend allemaal ook, want ook de biologische moeder van de vrouwen zal dan aanwezig zijn. Het heeft een hele tijd geduurd, maar uiteindelijk is dit gezin weer in harmonie hersteld. Wat een prachtig verhaal!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten