Sylvana Simons wordt steeds gekker: gelooft dat planeet Mercurius haar laptop storing gaf

Geen categoriemei 26 2016, 14:15
De Denk-politica neemt sterrenwichelarij bloedserieus, schrijft ze in het paranormale blad ParaVisie.
Na haar aansluiting bij de Erdogan-aanhangers van Denk, het goedkeuren van de arrestatie van Ebru Umar en haar ongemakkelijke stilte na vragen over de Armeense genocide, leek het onmogelijk dat Sylvana Simons zich nóg belachelijker kon maken. Maar de voormalige TMF-VJ heeft zichzelf overtroffen: in het blad ParaVisie, waarvan ze de juni-editie mocht samenstellen als gasthoofdredacteur, schrijft ze over haar spiritualiteit – in het bijzonder haar geloof in astrologie. Sylvana schrijft:

"dat ook bladenmakers niet gevrijwaard zijn van invloeden van bovenaf, bleek wel toen tijdens het schrijven Mercurius in retro roet in het eten gooide en mijn hele digitale communicatie saboteerde."

Wacht. Is dit een flauwe grap? Nee, het staat er echt. Bovendien zocht Sylvana advies bij een medium, waar ze naar eigen zeggen "een bijzondere sessie" mocht ervaren. Wauw. Sylvana wil dus niet alleen actief worden voor een politieke partij die de belangen van Turkije hoger acht dan die van Nederland en de arrestatie van Erdogan-kritische journalisten goedkeurt, ze gelooft óók nog eens in astrologie, mediums en meer van dat soort onzin.
Het zou bijna grappig zijn, als het niet zo ongelooflijk triest was: volgens partijvoorzitter Öztürk komt Sylvana op een "verkiesbare plek" bij Denk. De partij doet het aardig in de peilingen, dus het zou zomaar kunnen dat deze ontspoorde vrouw volgend jaar in de Tweede Kamer plaatsneemt. Niet alleen Geenstijl stelt de waanbeelden van Sylvana terecht aan de kaak, zelfs in de Volkskrant kunnen we nu lezen dat Sylvana volledig van het padje is.
Vorige week zei Sylvana het zelf al: haar aansluiting bij Denk was pas het begin. Ze bewijst nu al dat daar geen woord van gelogen was. De ooit zo succesvolle presentatrice zit in een neerwaartse spiraal, die maar niet lijkt op te houden. Hoe diep kan een mens zinken? Nou, héél diep. Het is onmogelijk te voorspellen wat de volgende stap van Sylvana zal zijn – in tegenstelling tot ParaVisie beschikt de redactie van DDS niet over een glazen bol. We zullen dus moeten afwachten wat Sylvana gaat doen, maar na haar bizarre uitspraken over de Armeense genocide en haar openlijk beleden geloof in de invloed van Mercurius is het zeker dat ook Sylvana's volgende move weer knap gestoord zal zijn. Je hoeft geen medium te zijn om dat te kunnen voorspellen.
https://www.youtube.com/watch?v=m1RdDhbPk4c
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten