Doorgedraaide Sylvana Simons waarschuwt Nederland: dit is pas het begin!

Geen categoriemei 20 2016, 14:17
De kersverse Denk-politica heeft een onheilspellende boodschap voor Nederlanders.
Sylvana Simons zinkt elke dag weer een beetje dieper. De presentatrice was de afgelopen jaren vooral te horen met haar klaagzang over Zwarte Piet, de mooie volkstraditie is volgens haar ordinair racisme. Dat het nog veel triester kan, bewees ze deze week: ze sloot zich aan bij Denk, de partij van Erdogan-aanhangers Kuzu en Öztürk.
Sylvana zegt dat ze zich wil inzetten voor 'verbinding', 'gelijkheid' en 'respect', maar daar komt weinig van terecht: bij De Wereld Draait Door toonde ze begrip voor de arrestatie van Ebru Umar in Turkije, en weigerde ze een vraag over de Armeense genocide te beantwoorden. Het slavernijverleden wordt door Sylvana uitvoerig gebruikt om Nederland in een kwaad daglicht te stellen, maar de moord op anderhalf miljoen Armenen verdient kennelijk geen aandacht.
Misdaden zijn voor Sylvana alleen interessant als Nederland als dader kan worden aangewezen, en het beeld van "de blanke dader" versus "het zwarte slachtoffer" wordt versterkt. Christelijke Armenen die werden uitgemoord door islamitische Turken zijn dus absoluut geen prioriteit voor de presentatrice – ze weigerde om de genocide zelfs maar te erkennen, net als haar partijbazen Kuzu en Öztürk.
Vandaag liet Sylvana weten dat ze totaal geen spijt heeft van haar beschamende tv-optreden bij De Wereld Draait Door. Sterker nog, ze is juist éxtra overtuigd dat ze op de juiste weg zit met Denk:
https://www.instagram.com/p/BFoJayxmI-F/
"At the end of the day, I'm just getting started" zegt Sylvana – dit is dus pas het begin.
Een behoorlijk onheilspellende boodschap! Je zou zeggen dat het niet erkennen van een genocide en het goedkeuren van een grove inperking op de vrijheid van meningsuiting een echt dieptepunt is. Maar kennelijk is Sylvana van plan om nog veel dieper te zinken...
Als het steunen van Erdogan voor Sylvana pas het begin is, wat is dan in vredesnaam het eindpunt? Hopelijk stoomt Denk op naar nul zetels, zodat we daar niet achter hoeven te komen. Helaas kan de beweging in de peilingen rekenen op een zetel, en zullen we dit anti-Nederlandse geluid de komende jaren blijven horen in ons parlement. Met dank aan Erdogan en Sylvana Simons.
Update: Sylvana beweert nu opeens dat alle kritiek haar niets doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten