Heldhaftige gemeente Weert deporteert criminele nepasielzoekers uit Marokko en Algerije

Geen categoriejan 03 2017, 13:00
Eindelijk: de gemeente Weert heeft de buik vol van overlast gevende nepasielzoekers uit Marokko en Algerije. Vanaf nu worden ze zonder pardon uitgezet naar Duitsland.
Nou is dat natuurlijk een beetje vervelend voor onze oosterburen, maar deze mensen zijn in eerste instantie hun probleem. In verreweg de meeste gevallen hebben zij hun eerste asielaanvrag namelijk in Duitsland gedaan, niet in Nederland. Volgens Europese afspraken zijn ze daarom de verantwoordelijkheid van dat land. Als ze daar niet blij met ze zijn meoten ze hun asielaanvraag gewoon afkeuren en ze op het vliegtuig zetten.
Ga maar terug naar Marokko of Algerije om daar de boel te verzieken.
De Weertste burgemeester Jos Heijmans kreeg onlangs veel kritiek te verduren omdat hij 26 kansenparels uit Marokko en Algerije huisarrest had gegeven van kerst tot en met de jaarwisseling. Dat zou, hoe kan het ook anders, 'racistisch' zijn. Nou, de professionele racismeroepers die ons land arm is kunnen gillen wat ze willen, maar de aanpak werkte wel. Anders dan in andere delen van het land bleef het namelijk lekker rustig in noord-Limburg. Daar kunnen in Den Haag en Vlissingen het één en ander van leren.
Nu gaat Heijmans dus nog een stapje verder. Nepasielzoekers uit Algerije en Marokko die zich misdragen worden binnenkort gewoon op de bus naar Duitsland gezet. Succes, red je eigen kont maar. En als je daar ook niet welkom bent, nou, dan ga je maar lekker terug naar je eigen land, waar je trouwens hoe dan ook thuishoort.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten