Columniste Baudet-hatend NRC: "Enkele vriendinnen van mij zijn door zijn seksisme op zelfverdediging gegaan!"

Geen categoriemei 04 2017, 17:00
Deze columniste is werkelijk helemaal gestoord... maar mag trots haar achterlijke stukjes blijven schrijven voor 'kwaliteitskrant' (haha!) NRC Handelsblad.
Ah kijk eens even! Als je dacht dat de hatelijke hetze van het NRC Handelsblad tegen Thierry Baudet even stil zou worden gelegd vanwege Dodenherdenking en Bevrijdingsdag heb je het helaas mis. Het GoedVolk van die krant blijft er namelijk met gestrekt been ingaan. Dit keer schrijft de knettergekke columniste Ellen Deckwitz (wie kent haar niet? Juist) dít over de leider van Forum voor Democratie:

Sommige van mijn homoseksuele vrienden lopen op straat niet meer hand in hand. Enkele van mijn vriendinnen zijn na het nieuws over de aanrandingen in Keulen, maar ook dankzij seksisten als Thierry Baudet, op zelfverdediging gegaan. De intellectuelen in mijn vriendenkring gaan niet eens meer in tegen het populistisch geblaat in De Telegraaf omdat het volgens hen toch niets uithaalt.

Mevrouw de nepfeminist vergelijkt aanrandingen in Keulen dus met een roman van Thierry Baudet, die vervolgens door links bewust op buitengewoon foutieve wijze geïnterpreteerd wordt. Want als je een hoofdkarakter hebt die nogal macho is in zijn versiertechnieken pleit je als auteur feitelijk voor geweld tegen vrouwen. Toch?
Klinkt dat gek? Ja, dat klinkt totaal gestoord. Maar Ellen Nogwattes krijgt het probleemloos uit haar toetsenbord.
Luister eens Ellen, als je echt zulke vriendinnen hebt -- en volgens mij verzin je het gewoon, buiten NRC-columnistes is er niemand zo gestoord om op zelfverdediging te gaan vanwege een paar zinnen in een boek van Baudet -- heb ik wel een tip voor je: vertel ze dat ze zich ontzettend aanstellen en dat ze niet zo achterlijk moeten doen. Vervolgens moet je ze aanbieden om de eerste therapiesessie, die ze duidelijk nodig hebben, maar voor ze te betalen als ze daar het geld niet voor hebben. Daar hebben ze namelijk meer aan dan aan een paar verdedigingslessen om zich te beschermen tegen een niet-bestaand figuur uit een fictief boek.
De NRC en diens columnisten (en redactie) worden echt met de dag gekker. Deze demonisering heb ik eigenlijk nog nooit eerder gezien. Nou ja, er komt maar één iemand bij in de buurt: Pim Fortuyn. Ook hij werd op zulke vreselijke manieren zwartgemaakt. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Laten we in vredesnaam hopen dat Thierry goede beveiliging heeft, want dat heeft hij door deze hetze van links -- ben ik bang -- wel nodig. En als er dan iets gebeurt zul je zien dat deze types wéér de eersten zijn die hun handen in onschuld wassen. Want naast knettergek zijn ze ook nog eens hypocriet tot op het bot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten