Geert Wilders haalt keihard uit naar de Europese Unie: "ondemocratisch, islam-lievend monster"

Geen categoriejun 09 2017, 18:19
"Er is geen alternatief" voor een Nexit uit de Europese Unie, zegt Geert Wilders.
Het tegenvallende resultaat van de Conservatieven in de Britse verkiezingen heeft linkse eurofielen weer een sprankje hoop gegeven dat de Brexit misschien tóch niet gaat gebeuren. Misschien, zo redeneren de EU-liefhebbers, blijft het Verenigd Koninkrijk nu tóch in de Europese Unie! Natuurlijk slaat die hoop helemaal nergens op: Theresa May's Conservatieven gaan in coalitie met de rechtse DUP, waardoor er een meerderheid voor Brexit blijft. Eurofiele politici kunnen de waarheid blijven ontkennen, maar de feiten zijn dat steeds meer Europese burgers het helemaal gehad hebben met Brussel.
Geert Wilders heeft dan ook een keiharde boodschap voor degenen die deze waarheid niet onder ogen willen zien: het zal gebeuren:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/873106464130215936

"Vertrouw me. Brexit, Nexit en het einde van het ondemocratische islam-lievende monster dat EU heet, zullen allemaal gebeuren. Er is geen alternatief."

De PVV-voorman slaat de spijker weer eens op de kop. Natúúrlijk zal de Brexit gebeuren. Natuurlijk komt er op den duur ook een Nexit, voordat de EU uiteindelijk volledig ten onder zal gaan. De bevolking is namelijk volledig klaar met de Europese Unie. Niemand heeft nog zin in de ondemocratische edicten van Brussel, en niemand houdt van de euro – de euro ís geen geld, die kóst alleen maar geld. Daarom zegt Thierry Baudet ook dat Nederland echt zo snel mogelijk de euro uitmoet:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/873172688944103425
Het CPB voorspelt namelijk dat Noord-Europa mogelijk zal moeten bijspringen in Zuid-Europa om de euro overeind te houden. Jawel, we mogen weer gaan dokken voor de Zuid-Europeanen die zelf hun zaakjes niet goed op orde houden. En met een premier als Mark Rutte kun je er natuurlijk op rekenen dat Nederland het maximale bedrag aan de Grieken gaat overmaken.
Het wordt dus tijd om te gaan luisteren naar Wilders en Baudet. We moeten zo snel mogelijk uit de Europese Unie. Er is geen alternatief.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten