Haha! Anne Fleur voelt zich 'gecriminaliseerd door de media'

Geen categoriejul 08 2017, 20:00
De rook van de puinhopen in Hamburg was nog net niet vanuit Nederland te zien.
Anne Fleur Dekker was er bij. Ze maakte gisteren en vandaag deel uit van het extreemlinkse vernielingsleger dat door de straten van Hamburg trok. Duizenden vandalen in zwarte kleding, met bivakmutsen op, lieten een spoor van geweld en vernieling na in de Duitse stad. Auto's van onschuldige burgers werden met brandbommen in lichterlaaie gezet. De winkelruimtes van hardwerkende ondernemers werden zonder pardon opengebroken en leeggeplunderd. Grote rookwolken hingen boven Hamburg, waar vandaag de G20-top werd afgesloten. De problemen waren van dien aard, dat zelfs de Nederlandse politie te hulp schoot. Nederlandse motoragenten reden door de straten van een Duitse stad, die er uit zag alsof er een oorlog woedde.
Heel Nederland heeft de beelden kunnen zien van wat de vrienden van Anne Fleur in Hamburg hebben aangericht. Mark Rutte veroordeelde zelfs het geweld van links op de G20-top.
„We kunnen zo’n top niet op het platteland houden”, zei Rutte. „Dan zouden we capituleren voor die gekken."
Rutte hield het algemeen met 'die gekken'. Gekte heeft bij ons een gezicht:
https://twitter.com/annefleurdd/status/883727351242256384
Hoe durft ze het te typen. Dit wicht moet een plaat als een kluisdeur voor haar hoofd hebben. "Criminalisering in de media", dat is de poging van Anne Fleur om het inktzwarte imago van haar extreemlinkse, Marxistische en communistische vrienden nog wat op te poetsen. Heel jammer, Anne Fleur, maar daar trapt echt helemaal niemand meer in. Kom terug. We hebben ons al genoeg voor je geschaamd. Je maakt ons land te schande in het buitenland. Bah.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten