Paniek in linkse kringen: Trump en Poetin hadden een onderonsje tijdens de G20! 'Verrader!'

Geen categoriejul 19 2017, 10:00
Oh nee!
Ach jee, het linkse gajes van de NPO heeft een nieuwe controverse ontdekt. Donald Trump en Vladimir Poetin blijken tijdens de G20-bijeenkomst in Hamburg namelijk privé met elkaar gesproken te hebben. Ja, echt waar:
https://twitter.com/BartTrouw/status/887562646299586561
Wat?! Waar haalt Trump het lef vandaan om met een collega-staatshoofd te praten! En dat ook nog eens alleen maar met een Russische tolk?! Inderdaad, misschien wel een overtreding van het 'veiligheidsprotocol,' wat natuurlijk heel officieel klinkt maar feitelijk niets behelst.
Oeps.
Dit is dus hoe gek -- hoe totaal gestoord -- modern links is. De Amerikaanse president heeft een 1-op-1 gesprek met zijn Russische collega, en links draait helemaal door. Het bewijst dat Trump een KGB-agent is! Hij verraadt zijn land. En waarom? Omdat hij als president even gesproken heeft met zijn ambtsgenoot uit Rusland.
Gestoorder dan dit wordt het niet.
Het wordt de komende jaren nog wat. Als er niets vervelends gebeurt is Trump immers in ieder geval nog 3,5 jaar president. Als links zich zo blijft gedragen worden dat de meest idiote jaren die we gezien hebben wat Amerika betreft; met meer nepnieuws, meer nepcontroverses, en meer hysterie dan ooit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten