Duurzaam beleggen kan bijvoorbeeld met Kronos obligaties

Geen categorieaug 17 2017, 7:00
Over investeren in beleggingen hangt vaak nog een negatieve sfeer, wat veel mensen weghoudt van de aandelenmarkt. Momenteel belegt bijvoorbeeld slechts 23% van de Nederlandse huishoudens in aandelen of obligaties.
Een onlogisch aantal, gezien de historisch lage rente die banken momenteel hanteren. Een perfect moment om te gaan beleggen zou je zeggen. Kronos BV merkt wel dat er een verschuiving plaatsvindt op de aandelenmarkt.
Vervelende bijsmaak schrikt mensen af
Beleggen wordt nog vaak geassocieerd met woekerpolissen en hoge kosten, wat veel huishoudens weerhoudt om te gaan beleggen. Daarnaast verschijnen er regelmatig berichten dat er middels beleggingsfondsen regelmatig geld wordt verdiend over de rug van de mensen in ontwikkelingslanden. Dit zorgt ervoor dat geïntereseerde beleggers steeds meer zoeken naar mogelijkheden waarmee ze middels een investering geld kunnen verdienen en daarnaaast een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Zo wordt er bijvoorbeeld ook steeds vaker geïnvesteerd in Kronos obligaties.
Duurzaam beleggen is hot
Kronos is een partij dat het welzijn van de mensen en de natuur in ontwikkelingslanden hoog in het vaandel heeft staan. Kronos is voornamelijk actief in Ecuador, waar zij duurzame landbouwprojecten ontwikkelen, beheren en exploiteren. Dat men een goed gevoel bij aandelen heeft, wordt dus steeds belangrijker. Duurzaam beleggen is hot.
Op zoek naar een duurzame belegging
Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar een manier om duurzaam te beleggen dien je bij jezelf na te gaan waar jij waarde aan hecht, in combinatie met in welke investering je goede hoop hebt. Bekijk tevens of er recensies zijn die je kan raadplegen, neem geen risico wanneer er vrijwel niets over te vinden is. Op deze manier weet je wat er met je investering gebeurt en kan je een inschatting maken hoe rendabel de investering is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten