snapshot6

Hypocriet BNNVARA vindt seksueel wangedrag opeens een privézaak nu Francisco van Jole erbij betrokken is

Geen categorienov 09 2017, 10:00
Jelle Brandt Corstius was overal welkom. Elk BNNVARA-programma pushte zijn verhaal. Maar opeens is alles anders. Gek he?
Het is eergisteren duidelijk geworden dat BNNVARA/JOOP.nl mannetje Francisco van Jole zich lang niet altijd netjes gedraagt ten opzichte van mensen van het andere geslacht. En dat is heel mild uitgedrukt. Zo bood hij zijn excuses aan (in een audiofragment) voor de aanranding van een 23-jarige jongedame. Hij had haar vader kunnen zijn, maar drukte tegen haar wensen in zijn tong in haar mond en trok zijn kleren uit onder het motto 'nee betekent ja.'
Je zou denken dat BNNVARA daar heel snel conclusies uit zou trekken. Als er één omroep is die #MeToo pusht dan is het BNNVARA immers wel.
Maar nee, niets is minder waar. In een officiële verklaring laat de omroep weten dat het de aantijgingen aan het adres van Van Jole als een persoonlijke aangelegenheid beschouwt. Niks geen oorlog voor vrouwenrechten en tegen seksuele intimidatie, welnee, als een eigen werknemer erbij betrokken is wordt alles opeens met de mantel der liefde bedekt.
Geen wonder dat Jan Roos dat ontstellend hypocriet vindt:
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/928325569204416512
Het is typerend voor quasi-feministisch links. Ze hebben de mond vol van #MeToo, maar dat is allemaal één grote theatervoorstelling voor de bühne; voor lezers en voor kijkers. In feite maken ze zich helemaal niet druk om vrouwenrechten en over de trauma's waar slachtoffers van seksuele intimidatie (en erger) onder gebukt gaan. Welnee, die vrouwen kunnen opflikkeren wat politiekcorrect, quasi-feministisch links betreft. Ze zijn alleen nuttig om kijkers en lezers aan te trekken, voor de rest maken de linkse machthebbers zich totaal niet druk om ze.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten