Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

Geen categorienov 12 2017, 21:00
Amsterdam anno 2017.
Martin Bosma is terecht woedend. Het PVV-Kamerlid heeft namelijk gehoord dat Israël-activist Michael Jacobs is opgepakt door de politie in Amsterdam. De reden? Hij zou een spandoek getoond hebben dat "kwetsend" was. Voor Palestijnen. Ofzo.
https://twitter.com/DutchJews/status/929713987910029312
Zoals Bosma terecht twittert is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, zeker als je bedenkt dat Marokkaanse rellers die hele steden vernielen wél vrijuit gaan:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/929763642194714624
Het trieste is dat er tegenwoordig net als in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw met twee maten gemeten wordt in dit land. Eén voor joden (en sympathisanten van de enige joodse natiestaat ter wereld) en één voor zogenaamde ariërs Nedermarokkanen. Als een Nedermarokkaan doet of schrijft wat Jacobs op zijn spandoek geschreven had (maar dan Israël en Palestina andersom) was de politie hem ongetwijfeld vriendelijk gezind geweest. Maar omdat hij het opnam voor Israël hebben ze hem gewoon opgepakt en vastgezet.
En de politiek? Die doet daar helemaal niets aan. Die paar joden in Nederland, ach, daar heb je als politieke partij niets aan. Maar die honderdduizenden Marokkanen? Tja, die zijn toch een flink aantal zetels waard.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten