Video: Afrikaanse jongeren slaan live op tv Brusselse journalist voor z'n hoofd

Geen categorienov 25 2017, 20:37
Het gaat er weer eens "gezellig" aan toe in de hoofdstad van onze zuiderburen, zo heeft een verslaggever van VTM letterlijk aan den lijve ondervonden.
Brussel is natuurlijk al decennia de hoofdstad van de EU en al langer de hoofdstad van België. Maar Brussel krijgt er een dubieuze nieuwe centrumfunctie bij: die van de internationale hoofdstad van het gerel, het gedonder en het agressieve gesodemieter. Dat bleek vandaag maar weer eens, tijdens een demonstratie bij de Libische ambassade. Oorspronkelijk bedoeld als tegengeluid voor de slavernij, maar het ontaardde gewoon in een slagveld.
De politie moest meer dan honderd mensen arresteren, terwijl winkels werden gemolesteerd en auto's werden beschadigd. Kortom: in plaats van demonstreren tegen de gebeurtenissen in Libië, werd Brussel zélf maar even omgetoverd in een soort tweede Libië. Daarbij werd ook geweld tegen de pers niet geschuwd, zo merkte ene Karel van VTM Nieuws. Zelfs verslaggeven van de gebeurtenissen in België kan kennelijk niet meer zonder gewoon een stoot voor je kop te krijgen.
Fijn hoor, die Noord-Afrikaanse toestanden die zich nu ook in Europese hoofdsteden afspelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten