Baudet reageert op nieuws dat Zweden een shithole is: "Lief Nederland, LEER hiervan... Stem niet meer op partijen zoals de VVD en het CDA"

Geen categoriejan 22 2018, 14:00
Thierry Baudet is zich rot geschrokken.
Zoals wij gisteravond berichtten heeft de Britse krant The Sunday Times een schokkende reportage gepubliceerd over de gang van zaken in de grootste steden van Zweden. De titel van ons stuk zegt genoeg:

"Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten'."

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft dat artikel (van The Times) ook gelezen en heeft vanmorgen publiekelijk gereageerd op Twitter. Zijn reactie maakt duidelijk dat hij zich echt rot geschrokken is. Of er wordt nu ingegrepen, óf Nederland moet werkelijk vrezen dat het bij ons ook de kant opgaat die in Zweden tegenwoordig de norm is.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/955330251609034752
"Lief Europa, lief Nederland: LEER hiervan," schrijft Baudet. "Trek CONCLUSIES. Stem niet meer op partijen zoals de VVD en het CDA die de grenzen open willen houden. Kies voor VERANDERING voordat het te laat is."
Critici van Baudet reageerden vervolgens op zijn oproep door hem ervan te beschuldigen dat hij "de grenzen [wil] sluiten." Klinkt ongetwijfeld heel leuk als je bang bent voor FVD en de partij een slecht imago wilt bezorgen, maar het is je reinste flauwekul. Om dat te weten te komen hoef je alleen de website van de partij maar even te lezen:
Wij willen:

1. Asielbeleid naar Australisch model: Nederland beslist zélf wie hier wordt opgevangen. Immigranten met extreme politieke ideeën die niet in lijn zijn met onze westerse beschaving dienen terstond te worden uitgezet naar het land van herkomst.
2. Overheidsgeld kan veel beter en effectiever worden besteed aan opvang in de regio.
3. Asielaanvraag leidt niet meer (semi-)automatisch tot permanente verblijfsvergunning maar (hooguit) tot tijdelijke opvang. 4. Doel moet zijn terugkeer naar het land van herkomst;
5. Invoering GreenCard-systeem naar Amerikaans model voor tijdelijke arbeidsmigranten.
6. Actief uitzetbeleid illegalen; strafbaar stellen illegaliteit.
7. Dubbele paspoorthouders verliezen Nederlands paspoort bij (ernstige) misdrijven.
8. Bevorderen remigratie waar integratie (assimilatie) mislukt.
9. Hoger beroep tegen beslissingen in asielzaken beperken tot 1 instantie; feitenrelaas en- omstandigheden kunnen niet meer gewijzigd worden.

Dus geen grenzen dicht maar een redelijk, goed doordacht immigratiebeleid. Dat hadden ze in Zweden twintig jaar geleden al moeten doen, dan hadden ze de huidige problemen niet gehad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten