Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’

Gaat de EU dit ook tot ‘nepnieuws’ verklaren?

De grote, serieuze en bekende Britse krant The Sunday Times is met een absoluut schokkend verslag gekomen over de werkelijkheid in Malmö. Ja, dat is dus in Zweden. Volgens de krant zijn er al tijden enorm grote bendes actief in Malmö (en andere Zweedse steden). Zij maken de buurt voor iedereen onveilig, zelfs voor de politie.

Afgelopen woensdagavond gooide een gek een bom naar de politie. Het was een enorme knal in Rosengard, één van de ‘immigrantenwijken’ in de derde stad van Zweden. Lokale bewoners schrokken er niet eens van. Ze zijn het al lang gewend. “Ah, weer iemand die een bom naar de politie gooit,” dacht ene Ahmad alleen maar. “Ik wist dat het een bom was.”

Volgens The Sunday Times vinden “aanvallen op de politie steeds frequenter plaats. De politiemacht van Rosengard werkt vanuit een zwart fort dat gemaakt is van gewapend beton met kleine raampjes en elektrisch hek van 3 meter hoog.” Waarom die veiligheidsmaatregelen genomen zijn? Omdat politieagenten hun leven niet zeker zijn in Rosengard.

De krant legt uit dat niet alleen politieagenten het doelwit zijn van de steeds groter wordende bendes “die voor het grootste deel uit allochtonen bestaan.” “In een land met een bevolking van 10 miljoen mensen vonden er in 2017 meer dan 320 schietpartijen plaats en tientallen aanvallen met bommen. 110 mensen werden vermoord en er vonden in dat jaar alleen al 7,226 verkrachtingen plaats.

Het resultaat is dat 36% van de jonge Zweedse vrouwen zich ’s avonds niet meer veilig voelt.

Die onveiligheid wordt nog eens verergerd doordat “de autoriteiten toegeven dat ze niet in staat zijn om verkrachtingszaken onmiddellijk te onderzoeken omdat ze alle mankracht nodig hebben om bendegeweld te bestrijden.” Een agent legt uit:

“We worden gedwongen om te kiezen tussen twee kwaden.”

The Sunday Times gaat verder (ik herhaal steeds maar weer dat het The Sunday Times is die dit bericht, voordat minister Ollongren roept dat DDS ‘nepnieuws’ produceert over Zweden):

“In Malmö, waar een vijfde van de 340.00 inwoners jonger dan 18 jaar oud is lopen kinderen van 14 jaar over straat met een kalasjnikov en kogelwerende vesten.” De gemiddelde leeftijd van bendeleden is 22 jaar. “De meesten van hen komen uit families van immigranten.”

Joh.

Ondertussen is de situatie zo precair dat zelfs de sociaal-democratische premier van het land, Stefan Lofven, doorheeft dat het zo niet langer kan. Vorige week liet hij weten dat hij bereid is om het leger in te zetten om bendes effectief te bestrijden. De volgende dag ging er gewoon weer een bom af in Malmö.

Hanif Azizi emigreerde dertig jaar geleden van Iran naar Zweden. Hij is nu politieagent in dat land. Deze man legt uit:

“Het is onderdeel van de cultuur van die jongeren om de politie te haten. Als we als maatschappij besluiten om vluchtelingen op te nemen moeten we wel strenge voorwaarden stellen; het gaat er niet om wat onze maatschappij voor de vluchtelingen kan doen, maar wat zij ons land kunnen doen.”

Helaas voor Zweedse vrouwen was (en is, eigenlijk) dat niet de vraag die de Zweedse regering immigranten (en zichzelf) stelde. Het gevolg? Waar in 2012 1,4 procent van de Zweedse vrouwen een slachtoffer was van seksueel misbruik, was dat in 2016 al gestegen naar 4,1 procent. In Stockholm werd er onderzoek gedaan naar de danders: 2/3e van hen waren ‘niet Zweden.’ Oftewel: ‘vluchtelingen.’

Maar ja, dat is dus allemaal volgens The Sunday Times, he? Wij zouden dat natuurlijk nooit zélf berichten. Want stel je voor dat je minister Ollongren (een dame die toevallig zowel een Nederlands als een Zweeds paspoort heeft) tegen je in het harnas jaagt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. DolleDries

  Zweden is naar de kloten. Nederland volgt

 2. Holland

  Je ziet wat er gebeurt als je een immigranten-tsunami ongehinderd binnen laat stromen. Ik durf trouwens te beweren dat het niet zomaar immigranten zijn met uiteenlopende nationale, culturele en religieuze achtergronden, maar dat verreweg het grootste deel de islam aanhangt. Die ideologie brengt immers het slechtste in de mens naar boven en zet aan tot criminaliteit en misdaad tegen ongelovigen.

  1. Abri079

   Hangt niet alleen van de hoeveelheid mensen maar ook waar ze vandaan komen.
   Denk aan bijvoorbeeld de Portugese Joden en de Hugenoten uit het einde van de zestiende eeuw en later.
   Die hebben zich ook een goede plaats in onze toenmalige samenleving verworven. Wellicht heeft de afkomst en mentaliteit ook iets te maken met hoe mensen aansluiting maken in een bestaande samenleving.

   1. Mart

    Ook GIJ begint het ”welli
    ht” door te krijgen

 3. jasper38

  Wat denk je dan dat ze gaan werken denk het niet job moet de eerste asielzoeker nog steeds tegen komen op de werkvloer

 4. denk eens na

  Verwacht ; Binnen KORT IN HET NEDERLANDS THEATER.

 5. Code134

  Het is wel grappig dat op DDS serieuze nieuwsmedia altijd als fakenieuws terzijde worden geschoven tenzij ze toevallig een bericht plaatsen dat in het islamofobe denkraam past.

  Ik vermoed overigens dat in dit specifieke geval er inderdaad van fakenieuws sprake is. Al die sterke verhalen over verkrachtingen in Scandinavische landen blijken na enig onderzoek op weinig meer gebaseerd te zijn dan een andere manier van registratie van verkrachtingen.

  1. Feit

   KCode de verkrachter, sterf aub.

   🙂

   1. Code134

    De sterke inhoudelijke reacties van Feit blijven bewondering wekken.

    🙂

    1. Bloem

     Gaat u gewoon naar joop.nl daar zitten ze vast op uw inhoud te wachten

     1. Kodi

      Inhoud? Noem het eerder shit!

    2. Feit

     Bewonder de dood, KCode!

     🙂

   2. DolleDries

    Volgens zijn eerdere reacties en tijd terug onder de naam Beukman had hij veel sympathie voor de vereniging Martijn.
    Je mag dan best concluderen dat hij pedofiele gevoelens heeft.

    1. Code134

     Ik ben Beukman niet, DolleDries, en ik betwijfel of hij sympathie voor die pedofielenclub had.

     Je lastert en liegt weer dat het een lieve lust heeft.

     Geef je nog antwoord op mijn vraag naar de antisemitische uitspraken die ik zou hebben gedaan, simpele ziel?

     1. DolleDries

      Ik denk dat je zelf niet meer weet wat je al die jaren schrijft hier. Je schrijft niet wat je denkt, je schrijft om de zaak op te ruien en dan ga je in de fout.

     2. Kodi

      Als je niet zoveel liegt hoef je ook niet zoveel te onthouden.

    2. Feit

     Yep, geen plaats meer voor deze viezerikken.

     😉

   3. Abri079

    Waar is het linkje van code134 uit de stelling in zijn tweede alinea?

  2. Bloem

   Beste Code, lieve jongen…. ga lekker meedoen op Joop.nl

  3. denk eens na

   Dus allemaal nepnieuws.

  4. van Urk

   Vandaar dat de Zweden hulp vraagt aan Centraal-Amerika bij het bestrijden van geweld in die wijken.

  5. Vit

   Doe eens niet zo achterlijk Wim, enfin je kunt niet anders.

   1. Zout

    @Vit: Wimşelşün Çöde kan niet anders, hij wil niet anders en hij doet niet anders. Als ik mij niet vergis ken jij Wimşelşün Çöde al langer dan vandaag?

    1. Vit

     Al een jaar of 10 of zo.

  6. sjun

   Opmerkelijk dat steevast de oneigenlijke term islamofobie wordt gemunt zodra er kritiek weerklinkt op de politiekreligieuze stroming van de ‘vrede’ die zulke grote volksverhuizingen, opmerkelijke bevolkingspolitiek van na ons de zondvloed en elders parkeren van meekomende problemen veroorzaakte? Wat probeert men ermee verzwegen te krijgen en in wiens belang gebeurt dit?

 6. Duckday

  Dat wilden ze zelf Kom eens met daden Nederland doet precies het zelfde de geiten wollen sokken roepen steeds zielig wanneer worden zij een verkracht of neergeslagen
  ook de sp wil steeds meer van die halve doorgedraaide geluks zoekers opnemen Geef de echte een tijdelijk verblijf daarna ga je land opbouwen De namaak direct zonder pardon terug vrijwillig of moed willig En het gekerm van die geiten wollen sokken ga rustig met ze mee als je het hier niet naar je zin hebt Stop toeslagen subsidies kwijtschelding Vluchteling werk is een miljarden bedrijf

 7. DolleDries

  Om de wetteloosheid in de buitenwijken te bestrijden sluit premier Löfven de inzet van militairen niet uit. Maar wat moeten de militairen doen wat de politie niet kan? De politie heeft wapens, maar gebruikt ze niet. Ze zijn gegijzeld door de linkse media die de criminelen altijd als slachtoffers zien, de “ras gediscrimineerde” schurk dus, en de politie als de misdadiger.
  Door: Mohamed Omar
  Project Rechtszekerheid en effectief bewerkstelligen (REVA), die erop gericht was om mensen uit Zweden te deporteren die illegaal in het land verbleven, werd door de media gesaboteerd. Door journalisten aangemoedigd stormden de linkse hooligans de straat op en schreeuwden “niemand is illegaal”. Het project, dat in 2009 begon, moest in 2014 worden neergelegd.
  Zolang de gevestigde media blijven doen waar ze nu mee bezig zijn, zullen we niks bereiken. Wat er gaat gebeuren, is dat Löfven zijn dialoogpolitieagenten inwisselt voor dialoogsoldaten. Misschien dat de koffie die ze aanbieden een beetje heter is.
  Als je het leger absoluut wil gebruiken, dan was het beter geweest om ze al in een eerder stadium in te zetten om de grenzen te controleren. Omdat de bendes die mensen neerschieten bestaan uit mannen met een achtergrond in Afrika en het Midden-Oosten. Het is niet Björn maar Ahmed die met pistolen schiet en granaten gooit.
  Het is Löfven en het ‘humane’ immigratiebeleid van anderen wat deze situatie heeft gecreëerd, een situatie die elke dag verergert. Ze importeerden het Midden-Oosten – en kregen het Midden-Oosten. Waarom zijn ze nu verrast?
  In plaats van het inzetten van dialoogmilitairen met extra hete koffie, die geen schot kunnen lossen zonder dat de linkse media zich op hen stort en hun leven vernietigen, moet Löfven de kraan dichtdoen. Geen immigratie meer vanuit Afrika en het Midden-Oosten. Geen asiel meer. Wanneer het overstroomd is, sluit je eerst de kraan, en daarna ruim je op.
  De volgende stap moet zijn om ervoor te zorgen dat degenen die hier illegaal zijn meteen naar huis worden gestuurd. En elke immigrant die geen staatsburger is en veroordeeld is voor misdaden moet meteen worden uitgewezen. Zonder uitzondering. Daarna gaan we beginnen de terugkeer te stimuleren door bijdragen te verhogen voor degenen die naar huis gaan. Met de garantie dat ze hier nooit zullen terugkomen, natuurlijk.
  De linkse media zal in zijn ouwe gewoonte vallen en proberen ook deze acties te saboteren. Ja, zolang de journalisten en mediabeheerders veilig zijn in hun idyllische villa’s ver weg van de multiculturele gebieden waar de schietpartijen plaatsvinden, zullen ze gewoon doorgaan met hun goedmenspuntjes verzamelen.
  SVT en SR lijken alleen het telefoonnummer van één criminoloog te hebben. Het is tenminste altijd Jerzy Sarnecki die ze bellen. Waarom bellen ze hem als ze al weten wat hij gaat zeggen? Ja, misschien alleen maar daarom!
  Sarnecki denkt niet dat militairen in de buitenwijk een goed idee is. Het kan leiden tot een burgeroorlog. Aha, dus een oorlog begint wanneer je jezelf verdedigt? Zolang de bende’s aanvallen en wij alleen maar toekijken blijft het vrede. Ik hoop dat ik hem verkeerd heb begrepen.
  Bron:
  Polisen är bakbunden av media

 8. Gerlos

  Wordt geen tijd dat het leger/politie de boel eens schoon gaan vegen, oppakken arresteren en daarna retour thuisland. Deze klootzakken brengen alleen maar ellende in Zweden en misschien daarna verder in Europa.

 9. DolleDries

  Overal hetzelfde beeld: in Frankrijk, Amerika, Engeland, Spanje, Nederland, Denemarken, Australië – of gewoon in Zweden. De islam bevindt zich in een globale oorlog met de wereld van de “ongelovigen” (Dar al-Harb). Alleen de politieke (meestal linkse en pro-islamitische) elites van de westerse landen willen dit niet erkennen. Of vinden deze oorlog zelfs goed. Daarom geldt: wie de islam wil overwinnen, moet eerst van de linksen winnen.
  In een sociologisch onderzoek met de titel “Vi krigar mot svenskarna” (“Wij voeren oorlog tegen de Zweden”) werd aan jonge immigranten in de onrustige stad Malmö gevraagd waarom ze delicten plegen.
  In Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, die op het punt staat binnen een of twee decennia de eerste grote Scandinavische stad met een islamitische meerderheid te worden, worden negen maal zoveel aangegeven roofovervallen gepleegd per hoofd van de bevolking als in Kopenhagen.
  Moslims voeren naar eigen zeggen oorlog tegen Zweden
  De golf roofovervallen die de stad heeft meegemaakt, maakt deel uit van een “oorlog tegen Zweden”. Dit is de verklaring die jonge rovers met een immigratieachtergrond in interviews met Petra Åkesson hebben over het feit waarom ze alleen autochtone Zweden beroven.
  “Ik las een artikel over jonge rovers in Stockholm en Malmö en wilde weten waarom ze andere jongeren beroven. Daarbij gaat het normaal gesproken niet om veel geld”, zegt ze. Ze ondervroeg jongens tussen de 15 en 17 jaar, zowel individueel als in groepen. Bijna 90% van alle roofovervallen waarvan aangifte wordt gedaan bij de politie werd door bendes gepleegd, niet door individuen. “als we in de stad zijn om te roven, voeren we een oorlog, een oorlog tegen de Zweden.”

  Dit argument werd meerdere keren herhaald. “Macht betekent voor mij dat Zweden me moeten aankijken, op de grond moeten gaan liggen en mijn voeten kussen.” De jongens zeggen lachend: “Het geeft een prikkelend gevoel als je rooft. Je voelt je bevredigd en gelukkig, het is een gevoel succes te hebben, het voelt gewoon heel goed.” “Het is zo gemakkelijk om Zweden te beroven, zo gemakkelijk.” “We roven op iedere dag die we willen.” De immigrantenjeugd beschouwt de Zweden als dom en laf. “De Zweden doen helemaal niets. Ze geven ons gewoon het spul. Ze zijn zo slap.” De jonge rovers plannen hun delicten niet: “Nee, we zien gewoon een paar Zweden die er rijk uitzien of mooie mobieltjes hebben en dan beroven we ze.”
  Enthousiast “Allahu Akbar!”-geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van een video´s die de onthoofding van “ongelovigen” in Irak laten zien
  Een leraar op een hogeschool in Malmö ontdekte dat ongeveer tien Arabische studenten lachten en “Allahu Akbar!” riepen terwijl ze naar een DVD keken waarop “ongelovige” gegijzelden in Irak werden onthoofd. De directeur nam de zaak niet hoog op.
  In Zweedse immigratiegebieden staan honderden scholen per jaar in brand
  Alleen al in het jaar 2002 werden er in Zweden minstens 139 scholen in brand gestoken. Björn Vinberg van de brandweer in Kroksbäck in het stedelijke gebied van Malmö zegt dat het vernederend en schandelijk is om steeds opnieuw in dezelfde immigrantengebieden te moeten blussen, terwijl schoolkinderen hen staan uit te lachen en direct daarna een nieuwe brand stichten. Zijn collega´s waren niet minder dan twintig maal op dezelfde plek, allemaal volledig onnodig. In het voorjaar van 2006 werd besloten dat een gedeelte van een school in Malmö wegens “ontbrekende veiligheid, vandalisme en slechte leerresultaten” gesloten wordt. De school was meerdere malen het slachtoffer van vandalisme en in januari werd een gedeelte door een brandaanslag beschadigd. “Het is de eerste keer dat er in Zweden een school gesloten moet worden, omdat het er daar ruig aan toeging”, zei Jan Börklund, die het besluit als een toegeven aan disciplineproblemen zag.

  De intellectueelpolitieke klasse van Zweden staat achter de islamisering van het land en is de vijand van de eigen bevolking geworden
  Terwijl dit gebeurde, leek prioriteit nummer 1 voor de politieke klasse in Zweden de demonisering van het naburige Denemarken wegens “xenofobie” en een “grof” debat om islamitische immigratie te zijn. Tijdens de Jihad-onlusten in Frankrijk in 2005 bekritiseerde minister-president Göran Persson de manier waarop de Franse regering met de onlusten in het land omging. “Het voelt aan als een zeer harde en op confrontatie georiënteerde manier van optreden.” Persson wees ook het idee van meer plaatselijke politie als “eerste stap” in Zweden af.
  “Ik geloof niet dat dat de manier is die we in Zweden zouden kiezen. Ermee beginnen signalen over een versterking van de politie uit te zenden, betekent te breken met de politieke koers die we hebben besloten te volgen”,
  Zei hij. Intussen wordt er, terwijl hun autoriteiten hun op twee na grootste stad in grote mate aan de sluipende anarchie hebben overgelaten, onder de nog in Malmö gebleven autochtone Zweden openlijk over de vorming van bewakingsgroepen gesproken, bewapend met honkbalknuppels en de zorg om de veiligheid van hun kinderen. Op hetzelfde moment gaat de islamitische immigratie in het land niet alleen door, maar neemt toe. De bevolking van Zweden groeide in 2006 sneller dan op welk moment dan ook in de twaalf jaar daarvoor. “Statistics Sweden” berekende dat de immigratie in vergelijking met het eerste kwartaal van het jaar daarvoor met bijna 85% toenam. Het merendeel van deze mensen kwam uit islamitische landen zoals Irak, Somalië en Bosnië-Herzegovina.

  Bron:
  http://michael-mannheimer.info/2013/05/13/muslimische-immigranten-in-schweden-wir-fuhren-krieg-gegen-schweden/#more-209

  1. Code134

   DolleDries heeft weer eens in de Sunday Times zitten lezen.

   🙂

   1. Code134

    Ik kan overigens iedereen ter lering de bron van DolleDries aanbevelen: zo vies bruin zie je het maar zelden.

    https://michael-mannheimer.net/

    1. denk eens na

     Echt bruin is rute , dat kan je van 2 kanten bekijken . De eerste bruine laat ik maar voor de amsterdam parade, de tweede is veel meer eu gericht maar heeft tevens met juncker en @ss te maken .

    2. Vit

     Over vies bruin gesproken, jij beseft toch wel dat dit niet echt lang meer goed kan gaan Wim, ik heb je al vaker gezegd dat als er poep aan de knikker komt dat mensen zoals jij de aanstichters ook aan de beurt komen voor de afrekening? Ik hoop voor je dat jij bijtijds de benen zal nemen anders vinden we je wel en we weten beide wat er dan gebeurd.

 10. A3aan

  Is helemaal niet waar hoor, heb net het acht uur journaal gezien en niets daar over. Er was wel ander nieuws, de gladheid, nog wat “lichte”items zelfs die kech rapper kreeg een podium, gratis van de NPO én… de zielige zigeuners, Roma’s.

  Toen wij twintig jaar geleden in Portugal kwamen, werden de zigeuner vrouwen en kinderen ’s morgens vroeg in de stad gedropt om te roven en stelen, hetzelfde wat in Nederland al minstens dertig jaar aan de gang was, hoezo nieuws?

  Nee, de NPO heeft niets te melden over Zweden laat staan over mensen die het de Zweedse bevolking moeilijk zou kunnen maken. Het is maar wat je objectieve verslaggeving noemt, waar de prioriteiten liggen, mevrouw Ollengren zal lekker slapen.

  1. trampoline

   Nee, de NPO verdoezelt alles wat schadelijk is voor de policor doctrine.
   Ik hoop op een reactie van burgers tegen deze lui in voorkomend geval.

 11. Kodi

  En uit Duitsland vandaan is een Afghaanse asielzoeker met verkrachtingen van meerdere minderjarige kinderen op weg naar Zweden.

  https://t.co/bBxjhYkqh3

 12. Kodi

  HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING

  Vertaald door rommel n Artikelen // 4 Comments

  Afbeelding

  Zweden – Afgelopen zaterdag is bekend gemaakt dat een minderjarig meisje op klaarlichte dag is aangevallen en verkracht in een bosrijke omgeving in Veddesta, in de gemeente Järfälla ten noordwesten van Stockholm. De politie is zoals gebruikelijk in dit soort gevallen uiterst geheimzinnig en er is geen signalement van de verdachte gepubliceerd. In de sociale media wordt nu informatie over de aanval vermeld met een gedetailleerde beschrijving van de nog niet geïdentificeerde of gearresteerde dader. De informatie komt van de vader van het verkrachte meisje.

  In een open Facebook-groep met de naam ‘Het gebeurt in Skälby Järfälla’ heeft een vrouw een artikel geplaatst met informatie over de verkrachting. De tekst is geschreven door de vader van het verkrachte meisje. Het vermoeden bestaat dat de vader anoniem wil blijven om de identiteit van zijn dochter te beschermen. De tekst, die op grote schaal is verspreid in de sociale media, bevat een gedetailleerde beschrijving van de verkrachter.

  De volgende tekst werd afgelopen dinsdag gepubliceerd in de Facebook-groep “Het gebeurt in Skälby Järfälla”:

  Met betrekking tot de verkrachting van mijn geliefde 13-jarige dochtertje op zaterdag wil ik hiermee naar buiten komen met een beschrijving van de misdadiger (MD).

  Dit is om anderen te waarschuwen en erop te wijzen dat Skälby niet meer de idylle veilige leefomgeving is wat we eerder hadden, er is een nieuwe tijd aangebroken.

  Het verloop van de gebeurtenis is in kort als volgt: MD volgt zijn slachtoffer tussen Viksjö en Skälby richting Skälby. DM is te voet of op de fiets. Het slachtoffer neemt de Ormbackavägen door het bos en loopt op het bospad richting huis. Na ongeveer 150 meter merkt ze dat ze wordt gevolgd, ze probeert MD af te schudden en verlaat het voetpad, maar deze ziet zijn kans schoon en pleegt zijn misdaad. Tijdens de verkrachting rent een joggende vrouw voorbij en lacht, vermoedelijk sprak ze in haar telefoon. Helaas hoort ze of ziet ze niets, ondanks dat ze op nauwelijks vijftien meter passeerde.

  Tijdens de verkrachting werd er lichamelijk geweld gebruikt, penetratie en wurggreep. De verkrachting werd zodanig uitgevoerd dat het vermoeden bestaat dat het niet de eerste keer was. Eind januari was er een ander incident in de omgeving, op de Bruttovägen.

  MD spreekt geen Zweeds, hooguit een paar woorden. Gebrekkig Engels. Is ongeveer 15-16 jaar (moeilijk om de leeftijd te schatten), c.a. 173 cm lang. Zwart kort haar, groen/grijze jas, jeans (een beetje te groot), witte schoenen. Met een Arabisch/Afghaans uiterlijk, zonder baard.

  De Ormbackavägen/gebied is geen locatie waar men normaal verblijft, als men daar loopt of fiets is het omdat je in de omgeving woont. Waarschijnlijk is de dader daar al eerder geweest en kent het gebied, en en is op hoogte van de wegenroutes.

  Maar GODVERDOMME, denk niet dat het zoals voorheen was, laat uw dochters niet vernietigen. Tegenwoordig verkeren er individuen op straat die in staat zijn dingen te doen die we alleen in horrorfilms zien.

  Voor degenen onder jullie die zijn hondje uitlaat, of gaan joggen, in deze omgeving, smeek ik u uit te kijken naar een individu die aan de bovenstaande beschrijving voldoet, neem een foto en verzend het naar iedereen die mijn bericht vermeldt, zodat mijn dochter haar misdadiger kan identificeren. Het is immers een beperkte groep die aan de beschrijving voldoet.

  HET VOLGENDE KIND IS VOOR JOUW REKENING. DIE VAN MIJ IS AL VERNIETIGD.

  Bron:

  Det händer i Skälby Järfälla
  https://www.facebook.com/groups/871418069612651/

 13. Nasrani

  Zweden krijgt wat het heeft verdiend. ……Ik ben benieuwd wanneer mer erachter komt dat het socialistische gedachtengoed z’n langste tijd heeft gehad. Om heel eerlijk te zijn, ik gun hun deze ellende.

  1. DolleDries

   Net zo als in Venezuela. Prima toch.

  2. Ben Zine

   Gek genoeg heb ik dat ook, ik gun ze die ellende, ze hebben er niet alleen om gevraagd, ze hebben er om GESCHREEUWD. En dan is dit dus wat je krijgt. Wat overigens niet wegneemt dat ik het echt verschrikkelijk vind voor zo’n arm kind van nog maar 13 die voor haar leven is beschadigd… Maar ik heb het vooral over de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn. De mensen die de deuren wagenwijd hebben opengezet voor de apothekers, kernfysici, hersenchirurgen en raketgeleerden. “If you want blood, you got it”, oftewel: “Wie z’n billen brandt, moet op de blaren zitten.” Ik hoop dat in Zweden de pleuris uitbreekt, op een manier zoals ze nog nooit hebben meegemaakt. Ze hebben het dubbel en dwars verdiend.

 14. Steve Van der Vekens

  Feministes in het bestuur, denken te veel met het hart en niet met het verstand.

 15. sjun

  Het was natuurlijk al wat langer duidelijk in Zweden: https://www.youtube.com/watch?v=3KSJY0c8QWw

  Zo langzamerhand wordt steeds duidelijker wat de Spanjaarden in 1492 bewoog tot een opschoonactie.

  1. trampoline

   Hoogste tijd om dat nu te herhalen

 16. thaithai

  Het is toch triest dat wij een zweedse pot nodig hebben om het (binnen)land te besturen…….

 17. Ali Yas

  En weet je wat ik nou zo erg vind? Dat een trol als Wim (“Code134” tegenwoordig) het gore lef heeft Michael te kapittelen omdat hij The Sunday Times als bron opvoert – de strekking van het artikel zal hem aan zijn rug roesten. Kan dat stuk verdriet niet een keer definitief weg? Het wordt serieus pijnlijk.

 18. thaithai

  En wij geven ons binnenlands bestuur uit handen aan een zweedse pot?

 19. trampoline

  Aangezien onze overheid het op alle punten af last weten t.a.v. onze veiligheid, heeft iedere nederlander het volste recht om zichzelf op elke manier te beschermen. Onze overheid is van nul en generlei waarde meer.

  1. trampoline

   Misschien zou onze overheid zich eens moeten realiseren dat onze Westerse jeugd op dezelfde manier kan reageren tegen de allochtone jeugd. En dat gaat gebeuren ook als men blijft wegkijken.

 20. Ben Zine

  Het blijft een mysterie waarom een volk, in dit geval het Zweedse volk, zich willens en wetens in het verderf stort. De Zweden hadden het paradijs op aarde, Zweden stond voor een prachtig land, hoogstaand en gecultiveerd, beschaafd en welvarend, het land van onschuldig amusement als Pippi Langkous en Abba… Ze hebben het zelf verziekt en verkankerd… Hoe kun je zo nalatig, onzorgvuldig en onverschillig omgaan met wat je hebt ? Hoe kun je zo willens en wetens je eigen land ruïneren ? Het is zelf destructief gedrag, meer kan ik er niet van maken. Het is aan psychologen om te bepalen wat een volk ertoe beweegt zichzelf kapot te maken, het blijft een mysterie… Misschien valt er een parallel te trekken met Adam en Eva in het paradijs, die het ook niet konden laten om zichzelf ten gronde te richten. Zelfdestructief gedrag is kennelijk de mens eigen, en van alle tijden.

  1. Ni28

   Schuldenlast voor de Vikingen nog net als Duitsers voor hun Adolf.

   1. Ni28

    Schuldenlast, eigenlijk schuldgevoel.

 21. Ni28

  Het Midden-Oosten nu dichterbij en voor iedereen makkelijk bereikbaar. En nog doen de politici niets.

 22. Ni28

  Natuurlijk is het weer een hoax net als toen in Keulen met Oud en Nieuw. Totdat het werkelijkheid werd. Hufters zoals Code zouden hun moeder verkopen voor hun waarheid.

  1. Zout

   @Ni28: Ja die Wimşelşün Çöde draait en liegt dat het hem een lieve lust is.

 23. Ni28

  De NPO liegt niet maar onthoudt ons de volle waarheid. Tactiek van links want zij liegen niet. Wat is het verschil dan?

 24. Ni28

  De omgeving vaar socialisme wortel schiet gaat altijd dood. Dood kent vele gezichten maar van de socialistische kunt je zeker zijn.

 25. DirkSteen

  Ja, helaas was Zweden ons favoriete vakantie land.
  Maar door de stormvloed aan “nieuwe” bevolking wordt het hierdoor “overruled”

  Wij volgen zeer binnenkort, helaas!

 26. django 70

  Ik begrijp werkelijk niet dat ze dit schorem niet de zee in schieten. Wat bezielen de Europese overheden zulke misdaden te laten plegen tegen het eigen volk.

 27. RvdBe

  De Zweedse overheid heeft als wegkijktaktiek bepaald dat 2e generatie immigranten niet meer beschouwd worden als allochtoon maar als autochtoon, dus heel veel misdaden worden daar niet door allochtonen gepleegd.
  De Ikea vikingen, ziekste samenleving binnen Europa.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.