Het D66 van Ollongren en Pechtold is levensgevaarlijk

Geen categoriemrt 07 2018, 10:00
Er is geen partij zo anti-democratisch als D66. Geen enkele andere partij demoniseert tegenstanders zo vaak en zo fel. D66 is een levensgevaarlijke partij geworden. En dat komt door Kajsa Ollongren en Alexander Pechtold.
Thierry Baudet heeft gelijk dat hij klaar is met Alexander Pechtold. In debat gaan met de D66-leider heeft helemaal geen zin. De man beledigt je alleen maar, zet je systematisch neer als een neo-nazi, en liegt er zelfs op los om te insinueren dat je zijn kinderen lastigvalt. Niets gaat hem te ver om Forum voor Democratie te demoniseren. Die partij moet koste wat het kost kapot.
Zijn partijgenoot, en minister, Kajsa Ollongren is geen haar beter. Deze censuur-tsarina zegt nu gewoon dat ze moties van de Tweede Kamer naast zich neerlegt. Het parlement wil dat het achterlijke nep-nepnieuwskantoor EUvsDisinfo verdwijnt, maar zij heeft daar lak aan.
Waar Pechtold andersdenkenden de mond wil snoeren in de politiek wil Ollongren dat doen in de media. De twee vormen een tandem. Hun grote doel is onderhand helder: rechtsliberale en rechtsconservatieve bewegingen moeten met de sterke arm van de wet én via continue demonisering worden uitgeschakeld. Pechtold wil dat soort bewegingen politiek isoleren, terwijl Ollongren iedere website die zulke bewegingen een warm hart toedraagt kapot maakt waardoor die partijen geen positieve publiciteit meer krijgen. Vervolgens, en dit zal niemand verbazen, moet Nederland wat deze twee abominabele creaturen betreft met huid en haar worden overgeleverd aan de EU. Weg soevereiniteit. Weg Nederland.
Dit kan zo niet langer. Pechtold zelf Forum voor Democratie en de PVV continu weg als een "groot gevaar," maar hij en zijn grote vriendin Ollongren vormen juist een grote bedreiging voor onze vrijheid.
Dat het een fout was voor CDA en VVD om samen te gaan werken met D66 was vorig jaar al duidelijk, maar sindsdien hebben Pechtold en Ollongren het nóg bonter gemaakt. Dit kabinet moet opgedoekt worden... en daarna moet D66 voor altijd verdoemd zijn tot een bijrol in de oppositie. Hoe langer deze twee maniakken het kabinetsbeleid vormgeven, hoe dieper Nederland in de problemen komt. Dat kunnen en mogen we niet laten gebeuren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten