Baudet weigert in debat te gaan met Pechtold: ‘Probeert sluipmoord te plegen op FVD, we zijn klaar met beschuldigingen racisme’

“Het is precies deze sluipmoord – met voorbedachten rade – die D66-leider Alexander Pechtold in het kielzog van minister Kajsa Ollongren nu op Forum voor Democratie probeert te plegen.”

Zo! We kunnen wel zeggen dat de retorische oorlog tussen Forum voor Democratie en D66 een nieuwe hoogtepunt (of dieptepunt) heeft bereikt. En dat komt, hoe kan het ook anders, door het wangedrag van Alexander Pechtold, de meest principeloze politicus van Nederland die desalniettemin voortdurend ánderen de maat neemt.

Op de website van de partij laat FVD-leider Thierry Baudet weten dat hij niet van plan is om komende vrijdag met Pechtold in debat te gaan op Radio1 over de stelling “Voor discriminatie is geen plek in onze gemeenten,” hoewel hij het natuurlijk “voor de volle honderd procent” eens is met die stelling.

Maar, schrijft Baudet, de stelling is helemaal niet bedoeld om te komen tot “een serieuze, inhoudelijke gedachtewisseling.” Het doel is slechts om “tot in den treure met uit de context gehaalde citaten van jaren geleden allerlei idiote verwijten en verdachtmakingen te uiten.”

“Ik bedank daarvoor,” gaat Baudet verder. “Ik gun Pechtold de volledige air time die voor dat ‘debat’ was gereserveerd om zijn hatelijkheden jegens mij en jegens FVD te spuien. De smalende, handenwringende journalisten moeten er dan maar van maken wat ze willen. Maar ik ga er niet langer in mee. Ik ga me niet voortdurend in het verdachtenbankje laten drukken en ik ga de media niet voortdurend de kans geven daar dan weer ‘ophef’ in te zien en schreeuwerig te melden dat ‘Baudet fel heeft gereageerd op beschuldigingen’. Nee.”

Voor de duidelijkheid maakt hij duidelijk dat FVD “nogmaals — voor de zoveelste keer — afstand [neemt] van alle vormen van racisme en discriminatie. Niets daarover staat in ons partijprogramma, niets van dien aard hebben wij ooit voorgesteld in de Tweede Kamer, niets van dat alles zullen wij ooit verdedigen.” En ja, hij staat ook altijd open “voor een inhoudelijk debat over onze plannen met Nederland.” Maar “tegen de holle kreten van Pechtold, de doorzichtige demonisering en vooral: de haatzaaierij richting mijzelf en FVD gaan we ons niet langer eindelijk verdedigen.” Een debat met Pechtold komt er pas als die “bij zinnen komt.”

Helaas heeft het er alle schijn van dat Pechtold dat punt nooit zal bereiken. De man is overduidelijk verblind door haat, angst en opportunisme. Want, jawel, de voornaamste reden dat hij zo hard uithaalt naar FVD is dat hij daar electoraal garen bij denkt te spinnen. Eerst richtte hij zich op Geert Wilders — in de hoop dat D66 als anti-PVV groot zou worden — nu is hij overgeschakeld naar Baudet. In beide gevallen probeert hij zijn partij groot te maken door een andere partij te demoniseren.

Baudet heeft daar — geheel terecht — genoeg van. Hij wil het hebben over “gecontroleerde immigratie, herstel van de soevereiniteit, échte invloed van de bevolking, het verslechterende onderwijs, de onveiligheid op straat, de bureaucratie in de zorg” en de idioterie van de overheid die MKB-ers en ZZP-ers om zeep helpt met allerlei regeltjes. Met andere woorden: over de daadwerkelijke plannen van FVD voor de toekomst van Nederland (en specifieker: voor Amsterdam). Niet over allerlei beschuldigingen van een man die er eerst en vooral om bekend staat dat hij bereid is zijn moeder te verkopen om premier te worden.

Pechtold kan dat debat dus vergeten. Meneer zoekt het maar uit. Laat hem en zijn collega-haatdragers van D66 maar lekker met elkaar quasi-debatteren over hoe slecht iedere democratische vernieuwingsbeweging is. Baudet is er, volkomen terecht, “helemaal klaar mee.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

171 reacties

 1. Ernst Quispel

  Baudet vermijdt de pers en het politieke debat, kennelijk omdat hij er weinig baat van verwacht.

  Het is te hopen dat hem dit zeer gaat opbreken. We kennen die ondemocratische houding al van Wilders die onder politiek debat alleen het zenden van boodschappen op door hem gekozen momenten verstaat en we zien dit ergerlijke gedrag nu bij Baudet.

  1. Rechtsaf

   @ernst wie bepaald of iemand naar een politiek debat MOET gaan, volgens mij bepalen ze dat zelf, het is zelfs slim te noemen want ze halen, Wilders en Baudet, de brandstof uit het debat en zorgen ervoor dat bv de d666 compleet voor l.l staat..

   1. Ernst Quispel

    Baudet heeft niet de formele verplichting het polieke debat aan te gaan maar het is wel een vertoon van zwakte, zoals het ook een vertoon van zwakte is zich al een week onbereikbaar te houden voor terechte vragen over de chaos in zijn partij.

    1. 75

     Zowel Wilders en Baudet zijn het spelletje 1 tegen 100 spuug zat.

     1. corfo

      @ Kwispel.
      Natuurlijk wil niemand het POLIEKE debat met Penthousje P. aangaan.
      (groep 1 van het BLKO ?)

    2. sonar

     Kwispedoris polieke debat= politieke debat Nederlandse taal cursus gaan volgen,jij neemt altijd een ander de maat.

     1. Pit

      @Sonar: Inderdaad, Wim is een trol die zich vaak manifesteert als taalneuqertje. Hij bakt er zelf helemaal niets van. Ik heb daar een lijstje van, inclusief de laatste polieke uitglijder:

      – lkasterlijk (hulpverleners-hebben-ook-het-seksbeest-uitgehangen-in-syrie-de-vn-was-van-alles-op-de-hoogte)
      – meer aandacht voor leidt tot (lekker-puh-staatsomroep-pvv-leider-wilders-zegt-radio-onzin-debat-bij-de-nos-af)
      – onerzoek (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – Laten we hopen dat de keizer (i.p.v. kiezer) (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – dona=teur (er-is-wel-degelijk-nederlands-belastinggeld-gegaan-naar-seksfeesten-oxfam)
      – blijhken (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – heenkijkt (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – ondermeer (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – Mar (wilders-vecht-terug-tegen-nepnieuws-dat-nabestaanden-mh17-boos-op-hem-zijn-vanwege-zijn-reis-naar-rusland)
      – voellering (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – achterstandgroepen (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – Waarachijnlijk (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – noet (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – likt (i.p.v. lijkt) (yernaz-ramautarsing-fvd-wordt-neergehaald-door-de-volkskrant-en-de-telegraaf-om-een-puberale-groepsapp)
      – een een (dubbel) (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – Hetgenuanceerde (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beweerdt (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beel (d66-wethouder-pakt-hooivork-erbij-ik-ben-enorm-teleurgesteld-in-de-partij-over-de-wijze-waarop-het-referendum-om-zeep-is-geholpen)
      – coor (walgelijke-pechtold-is-een-trieste-leugenaar-d66-keerde-zich-vorig-jaar-al-tegen-het-bindend-referendum)
      – maleise (/stem-denk-bij-gemeenteraadsverkiezingen-aldus-stemadvies-van-salafistische-haatprediker-uit-utrecht)
      – meerdere kern : (video-wierd-duk-grijpt-pechtold-bij-de-lurven-d66-zegt-dingen-over-fvd-die-grenzen-aan-opruiing)
      – polieke : (baudet-weigert-in-debat-te-gaan-met-pechtold-probeert-sluipmoord-te-plegen-op-fvd-we-zijn-klaar-met-beschuldigingen-racisme)

    3. Ernst Quispel

     polieke = politieke

   2. loes530

    Ik geef ze gelijk dat ze niet heen gaan wilders en baudet

    1. Spaanse kok

     Wie wenst hun hier dan dood?

     1. DolleDries

      Jij toch.

   3. Pit

    @Rechtsaf: Wim is een zuigtrol, die komt hier alleen maar om te zuigen en te treiteren.

    #doodzwijgen

   4. Bloem

    Dhr. Q, geen aandacht geven

  2. Farn

   EQ als jij dat een debat noemt wat pechsnol doet, moet eens even opzoeken HOE je een debat moet voeren. Afzeiken en leugens vertellen kun je geen debat noemen. Dat noemen ze een zwaktebod.

   1. Ernst Quispel

    Ook als de debatstijl van Pechtold onder de maat zou zijn blijft het een zwaktebod ervoor weg te vluchten.

    1. HW

     Ik zou de constante tirade van onwaarheden van Penthouse Pechtold ook niet over me heen laten komen.
     De machtswellusteling heeft niet alleen het politieke debat naar de kloten geholpen, maar ook zijn eigen politieke beginselen.
     Hij gaat voor goud en is daarvoor bereid over lijken te gaan. Zelfs van zijn eigen kinderen. Halbe 2.

    2. Siemien

     @ersntig jij ziet het als vluchten, dat is pas een zwaktebod, het getuigt van karakter en een rechte rug om niet met dit soort spelletjes mee te doen..

    3. Farn

     EQ, een etmaal heeft maar 24 uur, Bautet zal zijn tijd doelmatig indelen. Dus niks zwaktebod.

   2. Pit

    @Farn: Thierry vaart zijn eigen koers en gaat keihard. Daar moet Penthouse mijlenver van wegblijven.

    – Sleepnetwet
    – Orgaanroofwet
    – SyRI
    – Moord op het referendum

  3. Scaldis

   En…vice versa Lispel

  4. B. Pascal

   FvD en PVV zijn voor D66 de ideale partijen om tegenaan te schoppen. Links wint het momenteel niet met inhoud. Wanneer ze winnen is het zakelijke kille praat, wanneer ze aanvallen worden ze persoonlijk. Links – Rechts patstellingen benadrukken!

   Het is verstandig van de PVV en FvD om je niet te laten leiden en mee te doen met zinloosheid. Radio 1 is voor vooringenomen links, dus men staat als rechts standaard in de verdediging. Tevens zal men de linkse partijen beschermen en rechts het vuur aan de voeten leggen.

   Radio 1 komt hiermee in een onbetrouwbare hoek te staan, dat is goed! Er moet in de politiek echt naar gelijkwaardigheid gestreefd worden. Wie de media heeft de macht, die als onbetrouwbaar neerzetten wisselt de kaarten. En het begint nu te komen!

  5. Betoverd Konijn

   Die debatten gaat toch nergens over, het is een grote ‘Wie neemt er het hardst afstand van FvD & PVV?’ show, enkel om punten te scoren bij elke onbenul die er weinig van weet maar de indruk heeft dat anti-FvD/PVV gelijk is aan een goed persoon zijn. En dan noemen ze FvD en PVV populistisch, het zou hilarisch zijn als het niet zo diep triest was.

   Een debat vermijden waar niemand wijzer van wordt, hoe is dat ‘ondemocratisch’? Weet je wat ik een ondemocratische houding vind? Elke poging tot een debat onmogelijk maken met je achterlijke pogingen om mensen met doodnormale standpunten te demoniseren. En het raadgevend referendum afschaffen na 1 test, terwijl ze wéten dat de bevolking vóór het behoud van dat referendum is. Wat je wat ik nog meer ondemocratisch vind? In je verkiezingsprogramma zetten dat in ieder geval lidmaatschap EU en internationale verdragen NIET in referenda besproken moeten kunnen worden. Want oh wee als de bevolking de verkeerde mening zou hebben. Uit alles wat ik zie van D66 blijkt enkel minachting voor het volk. Betreurenswaardig hoe dat is verworden tot zo’n walgelijk clubje.

 2. Spaanse kok

  Vrij vertaald: Baudet blijft zwijgen, zoals hij al een week lang doet.
  Thierry de struisvogel.

  1. Stanly2000

   Hij was toch een ezeltje (leuk hoor?) en die stoot zich niet tweemaal aan de zelfde steen.

 3. DolleDries

  Discussie punt had moeten zijn voor onder verdachte omstandigheden Penthousen ontvangende politici is geen plaats voor in onze gemeente.

  1. Spaanse kok

   Bijzonder dom van Baudet om dit onderwerp niet op de gespreklijst te zetten.
   Gemiste kans voor open doel.
   Toont wel zijn Achilleshiel aan, debat met collega politici

   1. Ernst Quispel

    Inderdaad, het is politiek weinig effectief.

    Men kan kritiek hebben op de manier waarop Pechtold Baudet aanpakt (hij heeft de reden voor die aanvallende strategie aangegeven, het wenst niet de fout te herhalen in het debat met Wilders) maar Baudet mist het vermogen de angel er uit te halen of die effectief te pareren. De kern van het probleem van Baudet is inhoudelijk: hij slaagt er niet in de inhoudelijke kritiek op zijn standpunten te weerleggen en is zelf degene die de minutie aandraagt. Dat is inhoudelijk zwak en debattechnisch buitengewoon onhandig.

    1. Scaldis

     …Ernst Lispelt over vermogens en zwaktes….

    2. 75

     Bij het debat in de 2 kamer over het referendum was er een grote afwezige die een ander de kooltjes uit het vuur liet halen wat een ontiegelijke lafbek!!!!!!!!!

     1. Beukman

      @75
      Juist. Ezeltje liet verstek gaan op nota bene het debat over het onderwerp dat zijn partij FvD het allermeest aan het hart ligt: het referendum.
      De man is een bewezen lafbek. Hij maakt de letter D in de naam van zijn partij te schande, aangezien discussie, debat, het uitwisselen van meningen, de smeerolie is in een democratie.

     2. Holland

      Beuk jongen, wat maak je je boos. Het blijkt dus een meesterzet van Baudet om niet naar het debat te gaan: alles wat links is zit momenteel hoog in de gordijnen.

     3. Beukman

      @Holland
      De zet van Ezel pakt heel wel mogelijk goed voor hem uit. Immers nu de populisten verstek laten gaan, moeten de overgebleven partijen elkaar onder vuur nemen.

      Wat blijft staan, is dat Ezel de democratie een slechte dienst bewijst. De kiezer heeft er recht op dat de verschillende standpunten in een debat rechtstreeks aan elkaar getoetst worden.

      Thierry werd onlangs op straat nog overklast door de eerste de beste voorbijganger. Hij stond te schutteren als een schooljongen die een praatje voor de klas moest houden. Zou dat moment hem doen hebben realiseren dat hij op een debat, welk debat en met wie dan ook, alleen maar kan verliezen?

      Hier het straatdebatje waarin Ezel onderuit ging:

      https://www.dagonline.nl/nieuws/surinaamse-vrouw-confronteert-thierry-baudet-op-straat/

    3. Onderzoekt alles

     Ernst Quispel
     Volgens mij heeft u de laatste debatten gemist. Er was geen debat over inhoud. Alleen maar demoniseren, demoniseren demoniseren. Iedereen tegen debat over hetzelfde onderwerp>> discriminatie en racisme.

     Volgens mij zou een debat over de inhoud moeten gaan en over de thema’s die het belangrijkst zijn. Racisme is in Nederland een zeer klein probleem. We leven niet meer in de jaren 50.

     Ben ik het er mee eens dat Baudet niet gaat. Nee ik ben het er niet mee eens. Maar dat hersenloze geleuter van de NPO wat u loopt na te papegaaien is gewoon te dom voor woorden.

   2. Vit

    Als Thierry dit onderwerp op de gesprekslijst had gezet dan was Pechtold niet op komen dagen.

 4. Vit

  Zo’n kop zou ik ook hebben topgozert.

 5. Ni28

  Het lijkt zwak maar het is verstandig om Pechtold, de grote inquisiteur te mijden. Het programma staat al vast. Demoniseten van Baudet zodat er iets negatiefs achter blijft hangen voor de kiezer. Pechtold is een smerig en vals mannetje en die kunt je wat digitale betreft een cordon sanitair opleggen. Doet ie zelf ook graag.

  1. Ernst Quispel

   “Pechtold is een smerig en vals mannetje en die kunt je wat digitale betreft een cordon sanitair opleggen.”

   Dit is wel onthullend: hier wordt bepleit Pechtold een cordon sanitaire op te leggen.

   Q.e.d.

   1. Ni28

    De laatste zin ook toevoegen graag. Dit is waarom Baudet geen discussie wilt voeren met Pechtold. Bedankt voor het voorbeeld en verdwijn nu in je smerige Spaanse keuken.

    1. Pit

     @Ni28: Als je die snottrollen nou gewoon doodzwijgt, dan kunnen we met gemak langs die namen scrollen en alleen met elkaar in gesprek gaan.

     1. Ni28

      Je hebt volkomen gelijk, ik heb daarvoor al eerder gepleit. Hopelijk kan dat iedereen volhouden. Ik heb nu alle reden om te antwoorden maar ik laat hem lekker wachten in zijn woede. Hij kan mij niet uitstaan dus dat heb ik al bereikt want dat is goed tegen trollen.

     2. Pit

      🙂

 6. DolleDries

  Volgende punt is mijn gemeente vol

  1. denk eens na

   Wel voor afrikanen en islamieten, wat mij betreft in heel de eu

 7. Ni28

  Waarom lijkt Pechtold zo op Quispel? Het zijn beide trollen.

  1. Vit

   Je haalt me de woorden uit mijn toetsenbord.

 8. EllyD18

  Baudet heeft groot gelijk, Pechtold wil helemaal niet debatteren alleen maar onderuithalen.

  1. Ernst Quispel

   Daar zit wat in, Elly, in politieke debatten probeert men elkaar niet zelden inhoudelijk onderuit te halen. Als je die strijd niet aandurft ben je mogelijk niet geschikt voor of voldoende bekwaam in het politieke debat.

  2. DolleDries

   Zeg maar het zelfde soort als Ernst

  3. Vit

   @EllyD18

   Als leugens maar vaak genoeg worden herhaald gaat men het als waarheid zien maar dan voor degene die het verkondigen, als Thierry een uur zendtijd zou kopen om het uit te leggen zijn er altijd figuren die daar overheen walsen, het heeft geen zin. Gelukkig zijn er verstandige mensen die hun eigen mening vormen en is een uur zendtijd niet nodig.

   1. Pit

    @Vit: Inderdaad, Adolf zei het zo: “Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.”

  4. Pit

   @EllyD18: Thierry geeft exact aan hoe het zit en slaat de spijker op z’n kop. Kansloos om tijd en aandacht te besteden aan Penthouse Pechtold, de grote lasteraar, leugenaar, echtbreker en oplichter.

 9. Guus Geluk

  https://tinyurl.com/ycqj5hw8 en de hetze gaat door.

  Zolang de hetze tegen Ollongren niet wordt gestaakt, geef ik geen cent om de vermeende demonisering van Baudet.

 10. Bas2018

  Goed zo Thierry ! Helemaal mee eens….en jij Quispel moet je haatzaaiende, demoniserende en achterbakse uitlatingen maar ergens anders doen.

  1. Pit

   @Bas: Wim en zijn trollenvriendje Geen Geluk komen hier alleen maar om te zuigen. Je kunt ze het beste doodzwijgen.

   #kansloos

   1. Ernst Quispel

    Pit lijkt dezelfde strategie als die van Baudet te kiezen: wegduiken voor de inhoudelijke discussie en ‘doodzwijgen’ .

 11. Ni28

  Waarom lijken Pechtold en Quispelzo op elkaar? Het zijn beide irritante trollen.

  1. Guus Geluk

   Dat heb je al gezegd, je wordt vergeetachtig.

   1. Scaldis

    En vice versa

   2. Vit

    De kracht van herhaling. Met leugens gaat dat net zo, dus goed dat Thierry er verder niet op in gaat.

    1. Guus Geluk

     Zoals de leugens over Ollongren.

     1. Scaldis

      Foutje? Over=van

     2. Vit

      Welke leugens?

 12. Pit

  Goed zo Thierry, laat Penthouse Pechtold in z’n racismesop gaarkoken, de slijmprop!

 13. Two Ravens Black Kettle

  Bij het lezen van de kop dacht ik; spijtig.
  Zoals bekend ben ik meer van de lijn Nigel Farage (mijn hemel wat heeft die held veel rotzooi over zich heen gehad vanuit het UK-Kartel en hun BBC/Channel4)
  Toen las is de argumentatie en die staat als een kathedraal.
  Discussiëren met de vunzige racistische Russenjager Penthouse P. over notabene racisme.
  Nee
  Niet over de import van racisme, de middeleeuwen, tribale twisten, pedofilie, kindbruidjes, genitale verminkingen, eerwraak, virulent antisemitisme, dodelijke homohaat en misogynie via de massa-emigratie
  Nee natuurlijk niet
  Dat is een taboe onderwerp
  Dat heeft het Kartel en hun MSM immers zo besloten tientallen jaren terug.
  We hebben het over het fictieve racisme van de witte NL (gepersonificeert in Thierry) en de Oost-Aziaten tegen over iedereen die klaagt.
  Ik ken geen enkele racist in mijn omgeving.
  De helft is getrouwd met een buitenlandse man of vrouw
  Bij ‘racistische’ demonstraties van de SP’r Constant Kusters komen steevast 30 man en een paardenkop opdagen, omringd door hordes fascistoide anti-fascisten en hun Kartel-Media.
  En die 30 man + paardenkop bestaan voor driekwart ook nog eens uit Duitsers.
  En daarvoor heeft NL duizenden anti-discriminatie bureau’s opgericht.

  Maar geen enkel anti-discriminatie bureau komt op voor de NL’rs, de oude migrantengroepen of de afvalligen.
  Nooit hoor je ze over eerwraak
  Nooit hoor je ze over genitale verminkingen
  Nooit hoor je ze over de massaverkrachtingen van witte meisjes door islamitische bendes
  Nooit hoor je ze over de mishandelingen op de homos.exuelen.
  Nooit hoor je ze over de zwaar bedreigde Joodse gemeenschap.

  Het is tuig
  Het onzalige Verbond tussen het Kartel, de MSM en de fascistoide knokploegen.
  Zo hebben ze Pim Fortuyn de dood in gejaagd.

  Dus Thierry heeft volkomen gelijk.
  Een debat met een kartel presentator-van-dienst op de Staatsradio zal gaan als volgt.

  Presentator-van-Dienst (laten we hem/haar voor het gemak Goebbels noemen)

  Goebbels: “Waarom bent U een racist Baudet ?”
  Pechtold (gillend en wijzend) : ‘Vieze racist !”
  (Het Deug-Publiek klapt en joelt)
  Thierry: (onverstaanbaar door publiek) “Ik ben geen racist U hebt geen enkel bewijs”

  Goebbels: “Nou hebt U er niets op te zeggen?”
  Pechtold (krijsend en wijzend): Vieze gore racist !”
  (het Deug-Publiek brult mee: ‘Racist, racist, racist, racist !”)
  Thierry: “Maar ik…”

  (wordt ruw onderbroken door Goebbels)

  Goebbels: “Nou Baudet, U wordt beschuldigd van racisme waarom zeg je niks ?”
  Pechtold (rondtollend, stampvoetend, gezicht kromgetrokken van haat) “Voor racisten is NL geen plaats”

  Een debat bij de Staatsradio is een openbare Executie.
  En in ’t geval van de comeback kid Fortuyn gingen de deugers nog een stapje verder.
  De DDR’66 voorganger van de huidige Beul, Thom de Graaf deinsde er zelfs niet voor terug om Anne Frank te verkrachten om Volkert van der Graaf te inspireren. Immers wie zou de nieuwe Adolf Hitler niet uit de weg ruimen wanneer hij/zij terug in de tijd kon ?
  Volkert van der Graaf luisterde aandachtig naar de haatpredikanten van het Kartel+ hun MSM.
  Zoals nu ergens ook ongetwijfeld een antifascist aandachtig zit te luisteren.
  En wanneer Thierry ligt dood te bloeden in een steegje
  Zal Pechtold en zijn Kartel-MSM van intense vreugde bijna uit elkaar spatten (Het Beest is Dood !!) om vervolgens voor de Orwelliaanse Staats/RTL Camera’s geschoktheid te veinzen.

  De schrijftafelmoordenaars, Gedanken-Gezstapo-leden, inquisiteurs en haatpredikers van Nederland.
  Nee
  Met hen zou ik ook geen debat aangaan.
  Want dat is geen debat, dat is een Kafkaiaanse Lynch partij.

  1. Ernst Quispel

   Het is opmerkelijk hoe hier het vermijden van de politieke discussie wordt gezien als een respectabele en juiste strategie.

   1. Scaldis

    ….Lispelt over respect….

   2. corfo

    @ Kwispel.
    Hé Kwispeltje, door je moeder uit het wiegje gehaald om je viezigheid op dit forum te lozen ?

    1. Vit

     Wim is van de commode gevallen, dat kun je zien aan zijn kop.

     1. Pit

      @Vit: Heb je een foto van Wim?

     2. Vit

      Jawel hiero:

      https://wimkutten.nl/contact/

      Vervang de k door een h, om een of andere reden komt zijn naam niet door de ballotage.

     3. Guus Geluk

      “om een of andere reden komt zijn naam niet door de ballotage.”

      Dat komt omdat het lekken van privé-gegevens op dit forum is verboden. Vermoed ik.

     4. Pit

      @Vit: Dank je Vit… Weinig verheffend, ik snap wel waarom Wim een snottrol is geworden…

     5. Bloem

      Beste Vit is dit daadwerkelijk dhr. Q?
      Misschien dat hij na het bekendmaken van zijn contactgegevens een beetje normaal gaat doen.

     6. Ernst Quispel

      Lijkt me een aardige en intelligente vent. Dit blog zou er van opknappen als hij hier bijdragen zou plaatsen.

     7. eRik2017

      @Ernst-Wim
      Profieltje op je seksdatingsite net bijgewerkt Wim?

     8. Guus Geluk

      Chips, huispuber Erik is weer gearriveerd. Onze oude vertrouwde provocateur.

     9. eRik2017

      En daar is Guusje om de rug van Ernst de seksdater te dekken.

      #rugdekken #partijwim

  2. Pit

   @Two Ravens Black Kettle: Zo, die zit! Wat een superbetoog (alweer). Wat mij betreft mag jij hier de vaste columnist worden. Chapeau, ik neem ‘m voor je af!

  3. Vit

   @Two Ravens Black Kettle

   +++++

   Wel een beetje lang, maar ga zo door.

  4. Stanly2000

   TRBK,
   Prima stuk, hier hebben de trollen geen antwoord op.

 14. Ben Zine

  Pechtold is een ordinaire populistische schreeuwlelijk met een brutale onbehouwen smoel. Komt nooit verder dan: “Racisme”! Of: “Discriminatie”! Met zo iemand moet je ook niet in gesprek willen, die moet je gewoon negeren.

 15. DolleDries

  In onze gemeente is geen discriminatie dus waar gaat dat gelul over, of je moet de mensen zien die pas een tijdje binnen zijn geen flikker uitvoeren en al een woning hebben terwijl anderen jaren moet wachten en al jaren werken
  Je moet zo discussie ook niet ophangen aan zo verloederde stad als Amsterdam waar Joden hun leven niet meer veilig zijn en een partij een kandidaat heeft die homo’s het liefst van de tiende verdieping ziet vallen.
  Verstandig besluit van Baudet je moet niet met verdachte corrupte politici in discussie gaan en die ook nog eens racistisch 144 miljoen bevriende Russen beledigd. Ik ga wel in discussie met lokale bestuurders hier.

 16. corfo

  Dhr. Baudet heeft m.i. volkomen gelijk : met zo’n gesjeesde veilingmeester wil een fatsoenlijk mens niet eens in debat. Een rioolrat (Penthousje P.) die zelf ontelbare fouten maakt/heeft gemaakt, vertoont de gore moed om een ander persoon de les te lezen.
  Gisteravond op t.v. zag ik deze minkukel, hij vindt dat dhr. Baudet afstand had moeten nemen van de FvD-kandidaat in Islamsterdam, die man zou “verkeerde” uitspraken hebben gedaan.
  De farizeeër (Penthousje P.) zélf heeft nog nóóit ergens afstand van genomen, zelfs niet van de schandalige leugens/bedrog van Halve Zijkstra van de VVD; maar ach, die is lid van een coalitiegenoot en dan is van Penthousje P. álles geoorloofd.
  Waar deze “referendum-aanhanger” wél afstand van nam was : van zijn gezin !
  En zó’n glibberig ventje zit in een “regering”, als NL’er schaam je je toch dood.

  1. Ernst Quispel

   Baudet vermijdt niet alleen het debat met Pechtold maar met iedereen. Dit snijdt dus geen hout.

   1. Scaldis

    ….Het geLispel wordt nu Ernstig…

  2. Pit

   @Corfo: Hear, hear. Penthouse Pedaalemmerzak Pechtold is klaar, hij kan z’n biezen pakken.

   #pedaalemmerzak

 17. Fortiori

  Wie Pechtold heeft gezien gisteren kan alleen maar beamen dat hij zijn opponenten oprecht heeft uitgenodigd. De kiezer mag beoordelen of het juist is dat zij zich drukken. Vervolgens verklaarde Pechtold dat de mooie groei cijfers mede tot stand kwamen door het beleid van het vorige kabinet. (met PvdA) Dat beleid wordt voortgezet in de huidige samenstelling. En dat is waar het om gaat. Het huil argument van Baudet is een teken van zwakte. In de politiek ga je voor de zaak.
  Niet slim dus, de kiezer in de steek laten want er speelt zoveel meer !

  1. Ernst Quispel

   Het optreden van Baudet bij Pauw was inderdaad sterk.

 18. Spaanse kok

  Heb de meest komische reacties gelezen.
  Kan iemand van de FvD adepten mij vertellen waarom Baudet het punt van een penthouse niet op de gespreksagenda gezet heeft?
  Dit was de uitgelezen kans om hier een punt mee te scoren en Baudet zegt af.
  De sukkel der sukkels of hij is een angsthaas eerste klas.

  1. Scaldis

   En vice versa

  2. corfo

   @ Kokkie.
   Je zult binnen de kortste keren een “antwoord” van Kwispeltje ontvangen.
   Kwispeltje weet álles, maar óók alles nog eens beter als de rest.
   Komisch duo zijn jullie.

   1. Spaanse kok

    Dank voor uw reacties waarin u aangeeft het antwoord ook niet te weten.
    Tasten wij beiden in het duister.

    1. corfo

     @ kOKKIE.
     U mag gewoon “jij” tegen mij zeggen hoor, geen bezwaar mijnerzijds.
     Dat doet mijn geestelijk gehandicapte buurjongetje ook !
     Een alleraardigst kereltje trouwens.

     1. Beukman

      🙂

     2. Kokkie

      Wat begrijp je niet Corfo !? Lees het nog een keer, maar nu langzaam, misschien dat ik je dan na afloop een aai over je bolletje kan geven.

  3. Guus Geluk

   Baudet is een slecht debater en dat weet hij. In elk debat gaat hij af als een gieter en dat weet hij ook. Daarom mijdt hij veelvuldig debatten, waarin hij bij voorbaat meent keihard af te gaan.

   Thierry Baudet gaf meerdere malen aan premier van Nederland te willen worden. Dan moet je wel een goed debater wezen.

   1. eRik2017

    Breekie Breekie: Club van Wim start trollenoffensief om demonisering Baudet voort te zetten.

    Ze zijn er allemaal, Kokkie, Guusje, Forti, natuurlijk Ernst-Wim zelf, en op de reserverbank zitten ongetwijfeld WHB, Fritz en Henk en BonBon.
    Ernst-Wim heeft afgetrapt Guusje volgt.
    Guusje laat even weten dat Baudet een slecht debater is, immers is debatclub Wim de ultieme specialist. daar is geen speld tussen te krijgen!

    Guusje is #rugdekker van mastur(de)bater Ernst-Wim, die gister nog een foto op DDS herkende als een foto afkomstig van een seksdatingsite. Welke site dat is wil Ernst-Wim niet bekendmaken. Dit is nog in onderzoek, want wie is er nou niet benieuwd hoe Wim’s seksdatingprofiel eruit zal ziet op de betreffende sekssite.

    De rest van de dag zal er #ontwimd worden

    #ontwimmen #wimsdebatclubje

    1. Pit

     @Erik: Baudet wil het graag hebben over de massa-immigratie en de stop daarvan. Hij wil het graag hebben over Nexit, het opheffen van de euro, het invoeren van bindende referendums, etc… Over dat laatste wil D66 het ineens niet meer hebben, gek heh?

     Perte Penthouse Pechtold wil helemaal geen inhoudelijk debat, hij wil in een uur zendtijd zo vaak mogelijk racisme en discriminatie roepen, dat is zijn tactiek, daar wil hij FVD mee vermoorden. Hij is alleen wel te laat, D66 is dood, morsdood.

     1. eRik2017

      @Pit
      Had je deze video nog gezien?
      Penthouse volgt exact dezelfde demoniserende strategie op Baudet als Thom de Graaf destijds op Pim Fortuyn.
      https://www.youtube.com/watch?v=tN5yIPi9Xa8

     2. Beukman

      @Pit
      Ezel wil het over van alles hebben, zolang hij maar niet wordt tegengesproken.
      Dat was dan ook de reden dat hij in de TK verzuimde op notabene HET debat dat hem na aan het hart ligt: het referendum.

      Ook de korte discussie met de voorbijgangster die hem aansprak over Ramautarsing spreekt boekdelen:

      https://www.dagonline.nl/nieuws/surinaamse-vrouw-confronteert-thierry-baudet-op-straat/

      Ezel lult graag en hoort zichzelf graag lullen, maar begint hem te knijpen als hij wordt tegengesproken.

   2. Beukman

    Guus schrijft:
    “Baudet is een slecht debater en dat weet hij. In elk debat gaat hij af als een gieter en dat weet hij ook”

    Inderdaad. Een paar dagen terug verloor Ezel al een discussie van de eerste de beste voorbijganger, die hem aansprak op de affaire-Ramautarsing. Hij begon te stamelen en te hakkelen, terwijl de dame hem in volzinnen terecht wees.
    Beelden alhier:

    https://www.dagonline.nl/nieuws/surinaamse-vrouw-confronteert-thierry-baudet-op-straat/

    Laten we maar concluderen dat Ezel zijn plaats nu weet, en daarom heeft afgezegd voor het debat, wegens onbekwaamheid derhalve.

     1. Beukman

      @Guus
      Dit is een basiscursus. Maar je moet ook ergens beginnen.

     2. eRik2017

      Ik ben er zeker van @Guus dat Baudet jouw adviezen graag tegemoet ziet!
      Stuur hem een emailtje!
      Guusje? Guusje WIE?

 19. corfo

  Een achterbakse, gluiperige vuilspuiter, die Penthousje P.
  Liegen en bedriegen, iets anders kan die vent niet, vraag het z’n ex-echtgenote.
  En nu ligt dezelfde vent met z’n vriendin uit/in Meppel te “rommelen”.
  En dát zit een z.g. “regeringspartij” !
  Met zo’n viespeuk zou niemand in debat moeten willen gaan.
  Als ’t mijn buurman zou zijn, zou ik hem volkomen negeren, noemt ’t maar : “een cordon sanitair” rondom deze in- en in-gemene figuur.

 20. RobertMarsman

  Ten eerste is het altijd zwak als je het politieke debat niet aangaat. Wat de reden daar ook van mag zijn. Ten tweede lijkt het me nogal dom. Alsof Pechtold het erg vind dat Baudet niet op komt dagen. Natuurlijk niet dat heeft die liefst. Nu heeft hij een open doel en kan hij gratis scoren.

  En ten derde is het natuurlijk zo dat Baudet absoluut niet kan debatteren want daar is hij gewoon ontzettend zwak in.

  1. Guus Geluk

   Correct, Robert, Pechtold kan losgaan en niemand zal hem van repliek dienen. En het is juist dat Thierry een slecht debater is: toch een vereiste als je je staande wilt houden in de politieke arena.

 21. DolleDries

  De ‘verbindende’ en ‘inclusieve’ partijen DENK en BIJ1 weigeren een akkoord te tekenen tegen groeiende Jodenhaat

  1. loes530

   IK snap niet dat de Nos die twee parijen tegen over elkaar zet en dat thiery af gezegt heb heef die gelijk aan die twee zijn nu water en vuur

   1. Pit

    @Loes: Logisch, de NOS is een staatsmediaomroepbedrijf en wie betaalt die bepaalt.

   2. van Urk

    Water en vuur. Daarom juist. Als je je tegenstander wilt overtuigen van zijn ongelijk ga je juist met hem in debat. Snap gewoon niet waarom politici als Baudet en Wilders iedere debat afslaan van hun grootste tegenstanders. Het is inderdaad zwakheid en voor de tegenstander weer voer om te winnen.

    1. DolleDries

     Ik denk Urk dat het meer zit wordt dit debat onder neutraleiding en omstandigheden gevoerd. Nee dus.
     Ook het gekozen standpunt geeft al aan waar het naar toe gaat.

    2. Pit

     @Urk: Wilders & Baudet gaan dit soort gelegenheden uit de weg omdat ze bedoelt zijn om hen te beschadigen. Opponenten komen alleen maar met leugenretoriek, met als gevolg dat Wilders of Baudet een uur lang bezig zijn met de verdediging van iets waar geen verdediging voor nodig is, simpel en alleen omdat Wilders noch Baudet racistisch zijn of discrimineren.

     Figuren als Penthouse Pedaalemmerzak Pechtold draaien constant hetzelfde riedeltje af en dat laat Baudet zich in elk geval niet meer overkomen. De laatste keer, op tv, is dat voor Baudet niet goed uitgepakt. Dat heeft hij trouwens ook niet nodig want hij informeert mij via zijn eigen mediakanalen. Naar de staatsmediaomroep NOS kijk/luister ik al jaren niet meer.

     https://forumvoordemocratie.nl/actueel/baudet-waarom-ik-vrijdag-niet-met-d66-in-debat-ga

   3. RobertMarsman

    Nou nee hoor. De reden is natuurlijk dat Baudet wordt ingemaakt door Pechtold. Je kan vinden over Pechtold wat je wil. Ik vind het ook kwal eerste klas maar Pechtold is samen met Wilders de beste debater uit de kamer. Wilders En Pechtold zijn daar beide gewoon sterk in.

    Baudet wordt opgevreten door hem en dat weet hij dus blijft hij maar weg. Dan geeft hij als argument op dat hij moe wordt van beschuldigen maar dat is een onzin argument. Maar misschien dat Baudet denkt dat die beschuldigingen ophouden omdat hij afzegt. Dat gaat niet gebeuren hoor. Dat gaat onverminderd door.

    Anders moet hij maar naar de politie stappen om aangifte van laster te doen toch? Had hij anders toch ook geen moeite mee om aangifte te doen?

    1. Ernst Quispel

     Baudet wordt in het debat inderdaad ingemaakt door iedereen die hem tegenspreekt maar de oorzaak is vooral inhoudelijk: de man heeft zijn verhaal inhoudelijk niet op orde en daar wordt hij terecht op afgerekend.
     De indruk bestaat ook dat hij zich niet goed inhoudelijk voorbereidt en te lui is om zich goed in dossiers in te lezen.

     1. Scaldis

      En vice versa…

   1. Ernst Quispel

    Als je inhoudelijk onder de gordel wordt aangevallen kun je daar in het debat een goed punt van maken. Daarin slaagt Baudet niet.

    1. corfo

     @ Kwispel.
     Terug in je wiegje !! En snel !!
     Oh sorry, je moet eerst nog een schone luier !

     1. Ni28

      Hij heeft last van levenssappen in de war. Te veel elektroshocks gekregen tijdens zijn behandeling.

   2. Pit

    @Urk: Laat Wim de zuignap a.u.b. in z’n snot- en trollensop gaarkoken. De zielige spartellaar.

    #doodzwijgen

    1. eRik2017

     #ontwimmen

 22. Pit

  Wierd Duk greep Pechtold al bij de lurven: “D66 zegt dingen over FVD die grenzen aan opruiing!” En ach, Thierry heeft groot gelijk, zolang Penthouse Pedaalemmerzak Pechtold niet stopt met het verspreiden van aperte leugens over FVD en Baudet, dan is het ook niet nodig om via de felrood gekleurde staatsmediaomroep in gesprek te gaan, dat is bij voorbaat kansloos. Zulk soort kun je maar beter doodzwijgen.

  #dood66

  1. Ernst Quispel

   Welke leugens verspreidt Pechtold over Baudet?

   1. DolleDries

    Welke waarheden verteld hij dan.

 23. B. Pascal

  FvD en PVV zijn voor D66 de ideale partijen om tegenaan te schoppen. Links wint het momenteel niet met inhoud. Wanneer ze winnen is het zakelijke kille praat, wanneer ze aanvallen worden ze persoonlijk. Links – Rechts patstellingen benadrukken!
  Het is verstandig van de PVV en FvD om je niet te laten leiden en mee te doen met zinloosheid. Radio 1 is voor vooringenomen links, dus men staat als rechts standaard in de verdediging. Tevens zal men de linkse partijen beschermen en rechts het vuur aan de voeten leggen.

  Radio 1 komt hiermee in een onbetrouwbare hoek te staan, dat is goed! Er moet in de politiek echt naar gelijkwaardigheid gestreefd worden. Wie de media heeft de macht, die als onbetrouwbaar neerzetten wisselt de kaarten. En het begint nu te komen!

 24. Uiterst Links

  Dit laffe wegloop gedrag van Baudet is precies hoe de meeste mensen tegen die man aankijken. Een laffaard per sang die in de politiek niets te zoeken heeft

  1. Vit

   De meeste mensen? Ter herinnering, FvD is in nog geen jaar tijd van 2 naar 15 virtuele zetels gegaan, toch wel hoopvol dat er zoveel verstandige mensen zijn die door leugens heen prikken.

   1. Pit

    @Vit: Hear, hear!

    En als de dood dat ze zijn voor FVD.

   2. eRik2017

    @Vit, Je was me net voor!

  2. Pit

   @UL: Lafaard, ja daar weet Penthouse alles van. Hoe hij Wilders uitschold voor lafaard. Merkwaardig, want Penthouse loopt nog steeds zonder beveiliging op straat, dus wie is er nou laf?

   1. Uiterst Links

    Als Baudet zo dapper is waarom gaat hij met Pechthold niet in debat. Iemand die inhoudelijk zoveel sterker is heeft toch weinig te vrezen toch?

    1. Vit

     Heeft Thierry niet nodig, mensen met een IQ van boven de 100 kennen dat miezerige mannetje al.

    2. sonar

     Uiterste linkmiegel,hij gaat niet in debat met Peggie omdat hij zijn verstand gebruikt net als Wilders ,je kan nu eenmaal niet debatteren met iemand die ziende blind is en horende doof.
     Maar jullie trollen zijn zo in jullie zelf gekeerd dat de werkelijkheid onder tafel geveegd wordt.

    3. Pit

     @UL: Wie is er nou laf? Het is een retorische vraag, dat geef ik toe.

     En verder? Baudet gaat niet in ‘debat’ omdat hij zich niet meer gaat verdedigen tegen hetgeen hij zich niet hoeft te verdedigen. Hiermee is aangetoond dat Penthouse niets anders doet dan het herhalen van leugens, net zolang tot het volk ze gelooft. En dat laat Baudet niet meer gebeuren.

     Baudet heeft dat ook niet nodig want hij informeert mij via zijn eigen netwerk en via zijn eigen kanalen.

     1. eRik2017

      Laat lUL en overige Wimpies Baudet lekker laf vinden. So what!

    4. DolleDries

     Dat wilde FVD in de tweede kamer maar D66 blokkeerde dat. Te neutraal denk ik de plaats.

  3. eRik2017

   Als iemand in de peilingen staat met 14 zetels zo kort na oprichting, daarvan kan je niet zeggen dat ie niets in de politiek te zoeken heeft.

   #debestestuurluistaanaanwal

  4. WorajaiP

   Bedankt voor je reaktie. Kun je dit onderbouwen?
   Ik bedoel, weglopen, lafaard (het is trouwens pur sang, maar alors) en dan het grote woord: politiek.

   Hoor je niet al in bed te liggen, snoeppie?

  5. Holland

   Uiterst Links is een zuigtrol die hier zijn drolletjes deponeert en vervolgens verdwijnt.

   1. Guus Geluk

    Arme Holland, had hij Uiterst Links nét in zijn deugvakje gezet en moet hij hem er nu weer uithalen.

    FYI: UL is vermoedelijk één en dezelfde persoon als CJD.

    1. Siemien

     @guus daar is onze rugge(n)tuffer..

 25. Tinneke

  Groot gelijk, laat die corrupte huizenjager lekker in de stront zakken!

 26. DolleDries

  D66 weigert debat over discriminatie.

  Ingewikkeld hoor. D66 is al maanden bezig Forum voor Democratie in de hoek van racisme en discriminatie aan het duwen. Over de recente aangifte die Thierry Baudet onlangs deed tegen minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) zei die laatste dat dat hem vrij staat maar dat het ‘logischer zou zijn dat hij het politieke debat aangaat. Daar sta ik voor open‘. Je zou dus denken dat alle D66-seinen op groen zouden staan voor het voorstel van GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver om te debatteren over dat vermeende racisme van Forum voor Democratie en van Theo Hiddema in het bijzonder. Maar D66 durft het niet aan, zo bleek dinsdag.
  Klaver wil minister-president Mark Rutte naar de Tweede Kamer roepen en dat ziet D66 niet zitten. Bovendien is er volgende week een Algemeen Overleg over het onderwerp discriminatie. Maar dat is een debat in een achterafkamertje en niet plenair in de Nationale Vergaderzaal zoals Klaver dat wil. Enfin, de rest van de coalitie durft het ook niet aan dus Klaver krijgt zijn debat niet.
  Forum voor Democratie Kamerlid Theo Hiddema steunde het debat wel.

 27. Babaji538

  “Words without meaning”, Worldpoet 546, My mission in this world,
  Petra Hermans, October 27, 2017.
  https://worldpoet546.wordpress.com

  Een tandarts die rookt als een ketter, trekt uiteindelijk
  de eigen tanden uit.
  De ene kaakchirurg is de andere, niet!

  Gisteren, heeft onder andere “The European Union”,
  mijn eenvoudige site, bekeken. Ik zag het net.
  Gisteren, was ik niet te laat.

  Petra Hermans

 28. corfo

  Gisteravond op de tv. verklaarde Penthousje P. vals grijnzend :
  “Alle uitkeringsgerechtigden én gepensioneerden zijn erop vóóruit gegaan !”
  Een leugen, een heel grove zelfs; gemeen t.o. de genoemde groepen, want die mensen zijn er juist op áchteruit gegaan. Een oudere dame, vanochtend geïntervieuwd, moet van € 10 p/mnd. leven Ná aftrek van haar vaste lasten; voor de rest krijgt zij zorgtoeslag en huurtoeslag, van die toeslagen plús het tientje, leeft deze dame, en dát in een “rijk” landje. Rubberen Rutje, Penthousje P., Kaatje Ollonkreng enz. zijn allen geïnfecteerd met het Macht Syndroom. Eenmaal gezeten op de huidige plek, denken zij dat ze zich álles kunnen veroorloven. Hoe krijg je een dergelijk zooitje in één “regering”? Ze voelen de wind van rechts en klampen zich aan álles vast om hun privileges maar te kunnen behouden. Een afrekening kunnen ze echter niet ontlopen.

 29. WorajaiP

  heel, heel verstanig, Thierry. Mijn stem heb je. Laat het kartel in eigen venijn stikken, en helemaal Pechtold in zijn klamme pantalon. De man word kinds in zijn seniore dagen, lijkt het wel!

  1. RobertMarsman

   Baudet begint een klein huilkindje te worden. Niet om het een of ander hoor maar Baudet is zelf degene die de confrontatie zoekt en niet de andere partijen. Het Forum is notabene als anti regeringspartij in de regering gekomen. Als de partij die zich verzet tegen de elite.

   Baudet doet al een jaar niets anders als de confrontatie zoeken en hij scoort ermee. Het is ook altijd makkelijk scoren natuurlijk als je je verzet tegen de regering. Dat scoort altijd natuurlijk vooral als het politiek slecht gaat in het land.

   Een jaar lang loopt hij tegen alles en iedereen aan te trappen totdat ze terug trappen en dan gaat die huiliehuilie doen. En dan gaan ze hem vergelijken met Pim Fortuijn.

   Maar er is een groot verschil. Fortuijn heeft nooit de confrontatie gezocht maar ze zochten de confrontatie met Fortuijn. Met Wilders precies het zelfde. Wilders is niet degene geweest die de confrontatie zocht maar ze zochten de confrontatie met Wilders.

   Baudet doet al een jaar lang niets anders als de confrontatie zoeken. Altijd makkelijk scoren totdat ze zelf verantwoordelijkheid krijgen en dan blijken ze het zelfde te zijn als de partijen die ze al die tijd de maat hebben genomen. Maar de Nederlandse kiezer trapt er gewoon in.

   1. Beukman

    Inderdaad.
    Zelfs op straat verliest Ezel een discussie van de eerste de beste voorbijganger die hem aanspreekt op Ramautarsing. De man begint te schutteren en gaat af als een gieter. Dat zal een flinke knak zijn geweest voor zijn toch al tanende zelfvertrouwen.

    Beelden:
    https://www.dagonline.nl/nieuws/surinaamse-vrouw-confronteert-thierry-baudet-op-straat/

    1. Vit

     Nou, ik heb het filmpje bekeken en ik begrijp er niet helemaal uit wat jij bedoeld met tanend zelfvertrouwen, zijn antwoord was toch precies waar de FvD voor staat, niets meer niets minder.

     1. Beukman

      @Vit
      Ezel staat met name eindeloos te schutteren met “Volgens mij heeft hij gezegd dat er in de wereld allerlei verschillende soorten mensen leven en dat…. dat… dat… dat…. ja… heel veel van wat hij heeft gezegd is volgens mij in een heel onaardig daglicht gekomen….”

      Aan mijn hoela Vit. Die vrouw is vergeleken met hem een toonbeeld van welbespraaktheid en rust, terwijl Ezel zichzelf belachelijk maakt met zijn constatering dat er veel verschillende mensen bestaan.
      Let wel: bij debatteren gaat het niet alleen om inhoud maar ook om het beheersen van de techniek om die inhoud in de vorm van argumenten te gebruiken.

      Ezel schiet hier duidelijk te kort. Het is dus goed te begrijpen dat hij het debat met Pechtold ontwijkt. Zijn smoes is tamelijk doorzichtig.

     2. Vit

      Ik vond het nogal meevallen, ennuhh soms zijn we net mensen, Thierry ook.

      Ps, en jij natuurlijk. 😉

     3. Beukman

      Genereus van je @Vit. 🙂
      Probleem is dat Ezel keer op keer tijdens debatten laat zien dat hij ook maar een mens is.

     4. Scaldis

      @beukman

      En vice versa

      Leuk man

   2. Guus Geluk

    ++++.

 30. Ni28

  Een inhoudelijke debat is heel wat anders dan een geregisseerde tribunaal bij de staatsmedia. Pechtold is een inquisiteur met wie vol haat en verwijten zit maar bij zijn eigen persoon blijft hij nooit stil. Zijn gezin heeft ie ook laten zitten maar misbruik geregeld het naam van zijn kinderen voor zijn eigen smerige politieke doelen namelijk tegenstanders zwarter maken dan hij zelf is. Maar het is zijn laatste spel want vriend en vijand worden het voeren van dit soort politiek beu. En D66 opruimen voordat zij nog meer schade aanrichten dan tot nu toe. Een taak voor CDA en CU die opvallend stilzwijgen. Tot nu toe regeert alleen D66.

 31. Ni28

  49@ GG, ik word niet vergeetachtig, ik heb alleen een essentiële woord toegevoegd. Goed lezen valt te leren als je maar wilt.

 32. Kokkie

  Het lijkt mij ook niet echt handig om de discussie met Pechtold aan te gaan, de man is bijna volledig ontoerekenings vatbaar, wat trouwens voor een substantieel deel van verdwaald politiek ‘correct’ Nederland op gaat.

  1. Ernst Quispel

   Als Pechtold ontoerekeningsvatbaar zou zijn lijkt me dat voor Baudet juist een kans voor open doel.

   Ik denk echter dat het probleem voor Baudet niet is dat Pechtold ontoerekeningsvatbaar is maar inhoudelijk en debattechnisch een paar maatjes te groot.

   1. Scaldis

    Hahaha!

    1. Beukman

     @Scaldis
     Lachen is gezond!
     Een paar dagen terug verloor Ezel al een discussie van de eerste de beste voorbijganger, die hem aansprak op de affaire-Ramautarsing. Hij begon te stamelen en te hakkelen, terwijl de dame hem in volzinnen terecht wees.
     Beelden alhier:

     https://www.dagonline.nl/nieuws/surinaamse-vrouw-confronteert-thierry-baudet-op-straat/

     Laten we maar concluderen dat Ezel zijn plaats nu weet, en daarom heeft afgezegd voor het debat, wegens onbekwaamheid derhalve.

     1. Siemien

      @beukman ja Rutte zal je ten alle tijden verdedigen natuurlijk, Baudet onderneemt actie Rutte liegt inmiddels zijn 7 ministers onder zijn bewind ontslagen/vertrokken.
      Je bent een huichelaar en probeert de aandacht te verleggen..

     2. Beukman

      Siemien meent:
      “Je bent een huichelaar en probeert de aandacht te verleggen..” (sic)

      Dit topic gaat over Ezel die zich terugtrekt voor het debat met Pechtold.
      Jij begint echter over Rutte. Wie verlegt er dan eigenlijk de aandacht, jij of ik?

     3. Siemien

      @beukman en waarom weigert Baudet, dat verdraai jij door te stellen dat Baudet onbekwaam is maar dat is niet waar.

     4. Scaldis

      Leuk man

     5. Vit

      Nou joh interessant hoor, de hoeveelste keer is het nu dat je deze link plaatst? We (de intelligentere reaguurder) weten het nu wel.

      Maar goed, nog een keer dan: Wij zijn net mensen, Thierry ook.

   2. Kokkie

    Inderdaad, als het gaat om het verdedigen en spuien van onzin heeft er niemand zo veel vaardigheid als Pechtold.

 33. Luwadder R1

  De geschiedenis leert dat rechtse politici niks heeft te zoeken in een radio debat. Denk aan Pim Fortuyn destijds, hij was in feite een roepende in de woestijn. Er werd niet naar hem geluisterd en hij werd ook niet serieus genomen. Dat is vermoedelijk de reden dat zowel Wilders als Baudet niet aan dat (finaal doorgeslagen) links radio debat meedoen. en als er ook nog een doorgeslagen arrogante zelf ingenomen Eurofiel in zit die volkeren en ras door elkaar haalt, wetenschap en racisme door elkaar haalt en die Baudet ook nog eens beticht van discriminatie, terwijl de finaal doorgeslagen Eurofiel het zelfde doet dan heb je daar in feite niets te zoeken. De finaal doorgeslagen linkse idealen zijn heilig en wie daar kritiek op heeft wordt uitgemaakt op alle woorden die eindigen op ist. En dan wordt het debat niet op politieke inhoud bestreden maar op de persoon. JA!!!!! de Eurofiel mag graag met het vingertje wijzen naar collega politici, maar hij moet eerst maar eens bij zich zelf te rade gaan. Wat Wilders zei wordt maar weer eens bevestigd : een miezerig mannetje. Dictatoriaal ’66 heeft DENK links ingehaald. Hoop maar op 1 ding : op naar 0 zetels bij de eerst volgende landelijke verkiezingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.