Pedofielen in Nederland vrij spel door niet-strafbare "online-handleiding"

Geen categoriemrt 30 2018, 10:00
Nieuwe informatie is naar buiten gekomen over pedofielennetwerken online. Zo is er op het Dark web een Pedohandboek te verkrijgen waardoor pedofielen makkelijk aan 'informatie' en 'aanwijzingen' kunnen komen om zo kinderen op effectieve wijzen op te sporen en prooi te maken. Zeer verontrustend.
Het handboek dat online verkrijgbaar is laat pedofielen zien hoe zij het vertrouwen van kinderen kunnen verkrijgen, welke beloningstechnieken effectief zijn en hoe kinderen ertoe kunnen worden aangezet ontmoetingen geheim te houden. Het boek wil pedofielen wijs maken dat 'kinderen seks willen en ze zitten te wachten tot je ze verleidt'. Walgelijke teksten waar ieder mens misselijk van wordt. Volgens het OM zijn dit soort handleidingen in Nederland niet verboden in tegenstelling tot handleidingen die iemand vertellen hoe je bommen in elkaar zet. Pedofielen hebben hier in Nederland dus vrij spel en kunnen doen wat zij willen.
GroenLinks wil onderzoeken of het bezitten van zo'n handboek op één of andere wijze strafbaar gemaakt kan worden. In Groot Brittannië is zo'n handleiding wel strafbaar. Tijd dat het OM hier in Nederland wakker wordt en de handleiding net zoals kinderpornografie strafbaar maakt. Zo'n handleiding is zeer gevaarlijk zeker nu dat steeds meer kinderen steeds jonger online zijn. We moeten onze kinderen beschermen, niet de pedofielen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten