Wilders haalt keihard uit naar demoniserende Pechtold: "Politiek parasitisme, wellicht heeft de man een psychiater nodig!"

Geen categoriemrt 07 2018, 11:00
"Alleen via het demoniseren van politieke tegenstanders het nieuws kunnen halen..."
Thierry Baudet is niet de enige politieke leider die het onderhand helemaal gehad heeft met Alexander "Kereltje" Pechtold. Datzelfde geldt voor Geert Wilders. Hoewel Wilders tijdens een debat in de Tweede Kamer Baudet onlangs de les las neemt hij het op Twitter voor hem op.
"Politiek parasitisme: alleen via het demoniseren van politieke tegenstanders het nieuws kunnen halen," schrijft Wilders over Peggold. "Pechtold gedraagt zich obsessief," gaat hij verder. "Niet tav andere ideeën maar tov andere personen: Baudet, Wilders, dwangmatig."
Hij sluit af met:

"Wellicht heeft de man een psychiater nodig."

Hashtag "#Pechtold."
Harde woorden, maar die heeft Pechtold dan ook zeker verdiend. Deze man is onderhand helemaal losgeslagen. Hij komt alleen nog maar in het nieuws omdat hij Baudet (en Wilders) demoniseert. De FVD-leider zou een racist zijn, een nazi, een populist, een nationalist, een Groot Gevaar, een homohater, een vrouwenhater... Bedenk een scheldwoord en Pechtold gebruikt het maar wat graag tegen de FVD'er.
In de politiek gebeurt het niet vaak dat de ene partijleider het opneemt voor de andere, maar Pechtolds voortdurende aanvallen lijken nu zowaar een band te smeden tussen Baudet en Wilders. En natuurlijk ook nog eens tussen de kiezer en Baudet, want de peilingen wijzen uit dat FVD het prima blijft doen terwijl D66 al sinds verkiezingsdag 2017 verliest.
Overigens zou het goed zijn als Pechtold Wilders' advies ter harte neemt. Het is iedereen al langere tijd duidelijk dat hij er goed aan zou doen om met een psychiater te praten (en medicijnen te gebruiken), maar hij is tegenwoordig écht knettergek. Die vent moet tegen zichzelf beschermd worden.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/970618889834057728
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten