Diederik Smit leest voor uit dagboek Bert Koenders

Geen categorieokt 17 2014, 14:00
Humor om te lachen.
Dit is een waarschuwing voor alle gevestigde media, ja, ook jullie van de televisie: Jalta brengt niet alleen briljante opinie, diepgravende onderzoeksjournalistiek en andere lezenswaardige artikelen. Nee, Jalta gaat zich de komende tijd ook bezighouden met het maken van televisie. Move over, Hilversum!
In het nieuwste filmpje van Jalta kruipt cabaretier Diederik Smit in de huid van de vandaag beëdigde minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders. Smit leest voor uit zijn dagboek. Of zoals de cabaretier (o.a. bekend van De Speld en De Dag van Diederik) het zelf uitlegt op Jalta.nl:

Voor Jalta zal ik regelmatig in de huid kruipen van een prominent persoon die op dat moment in het nieuws is. Voor deze openingseditie koos ik - uiteraard - voor Bert Koenders. Hij is immers volgens de media met voorsprong de belangrijkste en meest indrukwekkende, thans levende diplomaat van PvdA-huize. Nou ja, op Frans Timmermans na dan.

Meer heb ik er niet aan toe te voegen. Het is prachtige televisie. Enfin, kijkt u zelf maar naar het filmpje. Oh, en als u net zo hard hebt moeten lachen als ik, dan weet u wat u te doen staat: word vandaag nog abonnee van Jalta. Dan kan Jalta vanaf november definitief van start gaan. De gevestigde media kunnen hun borst maar beter natmaken!
Volg Frank Verhoef op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten