Europese Parlement verkiezingen. Winnen we of verliezen we?

Geen categorieapr 18 2014, 14:25
Waar staan we over zeg 10 jaar als we voor of tegen voorzetting van een EU lidmaatschap kiezen?
Koffiedik kijken is niet aan mij besteed. Zekerheden zijn er niet. Of we nou lid blijven of uit zouden treden, niemand kan voorspellen waar we over 10 jaar staan.
Eenzelfde proces speelde destijds bij het oprichten en lid worden van die EU. Een nobel streven maar waar het ons zou brengen werd ook toen niet vertelt. Wel wist men toen te vertellen dat niet lid worden van de EU ons zou schaden.Een voorbeeld:De EU gingen we in met een staatsschuld van zo’n €170 miljard euro, inmiddels zijn we dermate geschaad dat die staatsschuld is opgelopen naar zo’n €480 miljard euro.Over prijskaartje gesproken voor stijgende welvaart.
En mensen die EU kritisch zijn roepen dat het hier niet bij zal blijven. Er is eigenlijk ook geen enkele reden om aan te nemen dat het beter zal gaan met de EU. Men laat maar toe tot de unie, om het even wie. Controleert niet afdoende en handhaaft ook niet voldoende toetredingsregels en verdragen. Alsof er maar één ding van belang is, de EU moet zo groot mogelijk worden.
Daarbij wordt vergeten dat de rijkere noordelijke EU landen leeglopen op de toetreding van landen die minder welvarend zijn, die minder vermogen hebben en die bijv. gebukt gaan onder grootschalige fraude, ontduiking van belastingen, enz.Dat geld moet rollen is geen verkeerde opvatting. Dat geld alleen maar van de rijker lidstaten naar de armere lidstaten rolt is duidelijk foute boel!
De gaten in begrotingen in de zuidelijke EU staten zijn dermate groot dat een veelvoud aan begrotingen van de noordelijke staten niet in staat zou zijn deze gaten te dichten. Vergeet daarbij ook niet dat er ook een enorm financieel zwart gat is wat zich regelmatig verplaatst van Brussel naar Straatsburg en terug. Alles en iedereen die niet pro dit zwarte gat is verzwelgend en vernietigend. Een zwart gat wat vol lijkt te zitten met anti geld. Alles aan geld wat daarmee in contact komt lijkt te verdampen in niets. Nog geen asresten of stoomwolkje wat bewijst dat er heel veel geld in niets op gaat.
Net buiten de waarnemingshorizon van dit zwarte geld valt nog wel e.e.a. aan geldstromen waar te nemen. Geld stromen intern bijv. Inkomens en vergoedingen voor EU parlementsleden, hun ambtelijke apparaat, hun declaraties, vergader vergoedingen, verschijningstarieven, pensioenen, enz. enz. Allemaal geld wat opgehoest wordt door de burgers van de EU lidstaten. Belastinggeld. Ook uw geld dus. En dan moet u maar niet na willen gaan hoeveel belasting afdracht er naar de EU gaat! Dat ‘beetje’ wat u betaalt moet u eens maal 739,2 miljoen inwoners doen. Het inwoner aantal van de EU dus.Vele ‘kleintjes’ maken ook een grote! En kunnen we in Nederland nog wel praten van een klein beetje belasting? Gaat u het internet maar eens op voor antwoorden daarop.Als u dat nog moet opzoeken natuurlijk, de meeste mensen zullen nu al briesend achter de pc op hun monitor zitten te slaan uit frustratie. Weinig? Laag? Flikker op! Wie is die gek?! :-)
Koffiedik kijken kon men bij het toetreden van de EU ook niet. Wel was men echter overtuigd van al het goeds wat tot ons als volk zou komen. De EU zou stijgende welvaart met zich meebrengen. Eerst schrokken we ons kapot over de prijsstijgingen toen de euro werd ingevoerd. Eén van de bedenkers van de voorstanders van de euro, ene meneer Zalm, beweerde doodleuk dat dit tussen de oortjes van de burgers zat, was niet zo. Na jaren van volhouden moest hij toch op enig moment op die domme uitspraak terugkomen. Het bewijs was een feit. We hadden een spijkerharde waardevolle gulden ingeruild tegen een veel te laag tarief. Fl. 2,21 was gelijk aan €1,00. Dat blijkt achteraf natuurlijk een gigantische blunder te zijn geweest die kapitalen gekost heeft. Nou maken we allemaal fouten. Maar pogen die fouten tussen de oortjes te plaatsen van mensen die niet pretenderen ‘er verstand van te hebben’ zegt alles over de misselijk makende mentaliteit van dit soort mensen met grootheidswaanzin.Werkelijk alles is door onze en EU politici uit de kast gehaald om het bestaansrecht van de EU te rechtvaardigen. Terwijl aan de andere kant steeds meer mensen aan dit bestaansrecht gingen twijfelen.Mede door bijv. de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en de aankomende EU/EP verkiezingen. Ineens komen er positieve berichten naar boven. Begrotingen vallen mee, minder bezuinigingen, lagere werkeloosheid, stijgende huizenprijzen, dalende werkeloosheid en meer van dat fraais.Nou ja, fraais. Hoe fraai is het als een handjevol ongekozen mensen miljoenen lopen te beliegen en te bedriegen? Toezeggingen en beloftes gedaan tijdens campagnes verdwijnen als sneeuw voor de zon, leugens omtrent klimaat en milieu, leugens omtrent alles en nog een beetje .het lijkt zo normaal te zijn. Maar dat is het natuurlijk niet.
Belofte maakt schuld. Maar niet voor een politicus? Woord breken is not done? Maar niet voor een politicus? Alsof je als politicus boven de wet verheven bent?Absoluut niet! In tegendeel. Als volksvertegenwoordiger zou je een lichtend voorbeeld moeten zijn voor iedereen. Helaas is er niemand bij machte om de politiek, die zich inmiddels zoveel macht heeft toegeëigend, terug te fluiten. En waarom ook? Heeft ook geen zin. Achter die politici zit het grote echte geld. Banken en anderen die kapitalen verdienen aan het vernietigen van miljarden/triljarden. Die zorgen ervoor dat veel stromannen en vrouwen op gewenste posities komen en daar kunnen blijven zolang ze van dienst zijn. Onderwijl doen die stromannen/vrouwen alles om in het gevlei te komen bij het grote geld, de ware machthebbers.
De ware elite is vrijwel onaantastbaar, deinst niet terug voor moorden, uitbuiting, misbruik, wetsovertredingen, misleiding, enz. Hun recht kopen ze gewoon.
En door nu voor de EU te stemmen op 22 mei a.s. kiest u dus voor handhaving van dit failliete systeem. Failliet, kaput, naar de donder. Want dat is het. Het enige wat het systeem nog overeind houdt is uw geld, uw belastingen, uw onvrijwillige bijdrage.
En van uw geld hebben ‘ze’ nooit genoeg! Waarom denkt u dat we op de arbeidsmarkt dalende uurlonen zien of dat je moet gaan werken voor behoud van uitkering?
Anno 2014 zijn we er getuige van dat de slavernij haar intrede weer gaat doen. Nu niet mensen die uit donker Afrika gehaald worden, veel te duur. Nee, we maken van die 740 miljoen EU inwoners allemaal slaven. M.u.v. natuurlijk die 1-2% die dit allemaal geweldig vindt. Meer en miljonairs die stinkend rijk worden omdat ze hun ziel en zaligheid hebben verpand aan de elite. Niet in de gaten hebbende dat ze uitgekotst worden op het moment dat het die elite behaagt!
Willen we met dit systeem van uitbuiting, onderdrukking, afnemen van soevereiniteit, oplopende schulden, stijgende belastingdruk, enz. verder? Dan moet u zeker voor de EU stemmen. Of althans op één van de partijen waarvan u denkt dat die te vertrouwen zijn.
Wilt u dat niet, wilt u ‘wat anders’ ..dan blijkt ineens de keuze zeer beperkt. Goed, we hebben een PVV met Geert Wilders op rechts. Extreem rechts volgens alles op links en in het midden. Maar aan één kant op handen gedragen door miljoenen wordt de PVV anderzijds door miljoenen verguisd. U mag zelf invullen wat de redenen daarvoor zijn.
Wat u echter niet weet is dat er een andere keuze is op rechts. Gematigder dan een PVV en daardoor door alle anderen als een echte bedreiging bestempeld en gezien.
Ooit wel eens gehoord van Artikel 50? Daniël van der Stoep? Alexander Sassen van Elsloo? Yernaz Ramautarsing? De nummers 1, 2 en 3 op de kandidatenlijst van Artikel 50? Wist u dat Daniël van der Stoep als onafhankelijk parlementslid al jaren bezig is met het aan het daglicht brengen van zaken die binnen de EU niet deugen? Geld verspilling is er slechts eentje van hoor. Er gaat zoveel meer mis. Dat opschrijven zou door de enorme bomenkap het gelijk van de milieu pessimisten bewijzen. Geen papier genoeg op dees aardkloot.
Het is ook heel opvallend hoe de media in Nederland keer op keer openlijk bevestigd hoe ze op handen is van de gevestigde orde. U ziet dat niet omdat dit gewoon open en bloot gebeurd. Slechts een aantal mensen die dit weten, aan het daglicht willen brengen. En helaas slechts zeer mondjesmaat dat mensen dit gaan inzien. Nederland MOET ontwaken om een enorm onheil te keren voordat het ons van de kaart veegt.
Waarom Artikel 50?
Omdat Nederland toe is aan een frisse wind. Die frissen wind vindt u nooit of te nimmer bij de gevestigde partijen. Wat ze ook beloven of toezeggen, ze vervallen toch weer in die zucht naar pluche en macht. En verkopen daarvoor hun moeder nog als het ware.
In ieder geval zullen ze alles uit de kast trekken om u te overtuigen van hun gelijk om alles aan beloftes te mogen verkwanselen. En helaas, u trapt er na decennia van indoctrinatie keer op keer weer in. Daar is o.a. het linkse onderwijs mede verantwoordelijk voor. Het onderwijs wat u niet uitdaagt om een eigen mening te vormen maar wat van u een trouw, onderdanig, onwetend mens te maken. Vanaf de eerste vorming op het basisonderwijs tot aan universiteiten toe is de manipulatie en het hersenspoelen heel normaal. Ook weer out in the open opdat u het vooral niet ziet.
Yernaz heeft hieromtrent een pracht bijdrage geleverd in een uitzending van Pauw en Witteman. Ook zo’n linkse spreekbuismachine. Indoctrinatie op hoog niveau. En van de buis halen? Nee natuurlijk niet. Beide heren doen precies wat de politiek wil. Doen alsof inspraak mogelijk is. Alsof de democratie floreert in Nederland. Onderwijl ondervindt u dagelijks echter de keerzijde in levende lijve!
Frisse wind dus. Maar ook nieuwe mensen. Andere mensen. Mensen van allerlei allooi. En dan niet enkel doorspekte en doorknede politici die op de kandidatenlijst staan. Nee hoor. Mensen die gewoon dagelijks hun brood verdienen met werken, mensen die hun baan kwijt zijn door de stijgende EU welvaart, mensen die in de EU zitten om het monster te bestrijden, mensen die stukken schrijven in de pers, mensen die zelfstandig zijn, mensen die amper het hoofd boven water houden, mensen die er lekker van leven, mensen die dagelijks de strijd aan moeten gaan om de maand niet langer te laten worden dan het besteedbare inkomen. Mensen zoals u en ik. Zoals uw buren, uw dorpsgenoten, stadsgenoten, landgenoten. Maar dan niet enkel van de upper ten laag maar gewoon het klootjes volk. Daarin ligt een kracht. Daarin ligt de betrokkenheid.
Fris en fruitig hoorde ik laatst iemand zeggen. Ook andere partijen zijn fris en fruitig. Kunst is om dat vol te houden. Met iemand als partijleider als Daniël is dat misschien wel makkelijk. Puur omdat hij dagelijks al jarenlang het EU monster bestrijd. Een strijd die zijn weerga niet kent. Goliath (EU) en David (Daniël). Ook Artikel 50 is nog een David achtig type. Klein, onbekend gehouden maar vol vuur en strijdvaardigheid.
Uit de EU! Referendum NU! Kleine overheid, Eerste Kamer weg, directe inbreng door het volk middels een democratische meerderheid die kenbaar wordt gemaakt middels bindende referenda en niet alleen raadgevende referenda of zo. Daarvan kunnen uitkomsten gewoon genegeerd worden.
En dat in alle lagen van het politieke speelveld. Landelijk, provinciaal, gemeentelijk.
Artikel 50 – Lid 1 verdrag van Lissabon: een lidstaat kan ( ) besluiten zich uit de unie terug te trekken.
Artikel 50 – Grondwet: de Staten-Generaal vertegenwoordigen het gehele Nederlandse volk.
Twee maal artikel 50 waar Artikel 50 voor gaat en voor wil staan. Met uw ondersteuning!
In dienst van een vrij en soeverein Nederland.
Waar dat ons brengt over 10 jaar? Wij zijn ervan overtuigd op een veel hoger welvaartsniveau dan in de EU. Maar koffiedik kijken kan niemand. Wij hebben echter niet de blinde overtuiging die de meeste politici wel hebben dat er na deze crisis weer licht is aan het eind van de tunnel. De volgende crisis, nog intensiever zelfs, lijkt al weer in de maak.
Willen we die gezamenlijk het hoofd bieden? Als provincie zonder eigen rechten van de EU? Of willen we die nieuwe crisis het hoofd bieden met de mogelijkheid van een eigen munt die kan devalueren wanneer nodig?
Want dat is qua euro het grootste probleem, die ene munt die ons niet allemaal past. Afgestemd op een toch al te lage wisselkoers destijds blijkt toch die euro voor met name zuid Europese landen veel te duur en niet te betalen. Miljarden kunnen en zullen dat probleem niet oplossen. Zeker niet als er een in en in ziek banksysteem ten grondslag ligt aan de problemen, banken die maar niet willen leren dat het anders moet, anders kan en die bonussen en misdadige beloningen blijven aanhangen.
U kan dus besluiten in de EU te willen blijven. Geen politicus die u zal kunnen vertellen wat de toekomst over 10 jaar dan inhoud. Kan Artikel 50 ook niet. Maar uitgaande van de betrokkenheid, het frisse, het fruitige zal één ding zeker zijn! De oude politiek gaat de deur uit, het raam uit! Op iedere verdieping zal die frisse wind gaan waaien.
Gelukkig .ook dit beslist u. Democratisch.
Maar ja, dan moeten mensen wel weten dat er een partij bestaat als een Artikel 50.En daar hebben we het zieke systeem weer, wat vecht tegen alles wat niet hetzelfde deuntje fluit. Negeren, blokkeren, criminaliseren, censureren, alles lijkt geoorloofd op veel vlakken om ‘het andere geluid’ in de kiem te smoren.
Maar u weet nu dat er een andere optie is dan een partij die al jaren mee fluit!
En wist u dan al dat Artikel 50 onderdeel is van MELD? Movement for a Europe of Liberties and Democracy.
En dat Artikel 50 zeer goede banden heeft met UKIP? United Kingdom Idependent Party van Nigel Farage?
Want samenwerking is broodnodig, niet alleen voor behoud van de EU, ook in de strijd tegen die EU. Bundelen van krachten is de enige optie om de EU klein te krijgen, op de knieën te krijgen. Met uw steun en stem gaat dat wel lukken!
Het verschil met andere partijen die EU kritisch zeggen te zijn kunt u vinden door de partij programma’s te vergelijken.
MELD: http://www.meldeuropa.com/
UKIP: http://www.ukip.org/index
Artikel 50: http://www.artikel50.nl/
Artikel 50 Europees: http://artikel50-europa.nl/site/
Ook op Facebook en Twitter kunt u ons vinden. En mee praten natuurlijk.Al onze kandidaten hebben hun eigen FB pagina en/of Twitter account dus ook persoonlijk kunt u uw boodschap achterlaten.
Om mee af te sluiten.
De toekomst is zeer ongewis. Hoe groter ‘machtsblokken’ worden des te groter men meent de verantwoording is. Dat men dan gaat voorschrijven aan andere landen/werelddelen hoe ze zouden moeten handelen getuigd van grootheidswaanzin. Zeker als het in eigen huis nog een veel grotere puinhoop is.Alleen daarom al, uit de EU. We willen onszelf kunnen blijven, onszelf weer worden.
Genoeg aangaande de angst die ons aangejaagd wordt en horror story’s die vertelt worden betreffende het verlaten van de EU. Alsof het onderdeel uitmaken van die EU zo’n pretje is?
UIT DE EU! Referendum NU!
Ton Walthaus - nummer 15 op de kandidatenlijst EP verkiezingen Artikel 50 2014.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten