“DDS steunt Breivik openlijk,” aldus haatmiepje Hassnae

Foto:

Hassnae Bouazza, schrijfster voor het meest haatzaaiende linkse weblog van Nederland - Frontaal Naakt, heeft het behaagd om zich te laten uitnodigen door BNR Nieuwsradio. Aldaar mocht de 'journaliste' commentaar leveren op de kwestie-Breivik.

Haar conclusie? De Dagelijkse Standaard is een openlijke supporter van de Noorse moordenaar en er verschijnen hier talloze epistels waaruit onze liefde voor deze gek blijkt. Ik twitterde haar:

Toon mij aan waar DDS Breivik verheerlijkt graag.

Maar uiteraard geen reactie. Hoe zo dat nou komen?

Ohja. Wij hebben onze afkeer voor deze gast nóóit onder stoelen of banken geschoven. Maf wijf.

Hassnae Bouazza, schrijfster voor het meest haatzaaiende linkse weblog van Nederland – Frontaal Naakt, heeft het behaagd om zich te laten uitnodigen door BNR Nieuwsradio. Aldaar mocht de ‘journaliste’ commentaar leveren op de kwestie-Breivik.

Haar conclusie? De Dagelijkse Standaard is een openlijke supporter van de Noorse moordenaar en er verschijnen hier talloze epistels waaruit onze liefde voor deze gek blijkt. Ik twitterde haar:

Toon mij aan waar DDS Breivik verheerlijkt graag.

Maar uiteraard geen reactie. Hoe zo dat nou komen?

Ohja. Wij hebben onze afkeer voor deze gast nóóit onder stoelen of banken geschoven. Maf wijf.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!