Gelukkig: Samsung wint van Apple

Foto:

In Australie, welteverstaan. 

Maar goed, het is beter dat men wint in Australie dan nergens:

De hoogste rechter van het land oordeelde donderdagavond, Nederlandse tijd dat het niet waarschijnlijk is dat Apple een eerder opgelegd tijdelijk verbod zou kunnen handhaven omdat er te weinig basis is voor een permanent verbod.

Deze rechtszaken die Apple aanspant zijn werkelijk te zot voor woorden. Ik heb dat in het verleden al eens gezegd, en ben niet te lui om het keer op keer te herhalen. Apple speelt een heel vies spelletje. Iedere keer dat iemand iets doet dat ook maar in de verste verte iets wegheeft van wat Apple ook doet komt er een rechtszaak aan te pas – ook al is Apple echt niet de uitvinder geweest van een bepaald product.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!