Janssen wil terug naar Vitesse

Niet al meteen, maar toch wel in 2013. 

Daar lijkt hij in ieder geval op aan te sturen:

Al geeft Janssen in het interview opnieuw aan nog eens bij Vitesse te willen spelen. “Ja, ik wil ooit wel weer deel uitmaken van de A-selectie van Vitesse, maar pas na mijn periode bij Ajax. En niemand weet hoe lang ik bij Ajax blijf.”

De middenvelder wil in ieder geval zijn contract bij de landskampioen, dat medio 2013 afloopt, uitdienen. “Tot die tijd wil ik me honderd procent blijven inzetten voor de club. Wat daarna gebeurt, zien we dan wel weer.”

Ik vind Janssen een prima middenvelder, maar hij maakt eens temeer duidelijk waarom men in Amsterdam niet al te veel van hem moet hebben. Hij is geen Ajacied; niet alleen niet qua instelling, maar ook niet met betrekking tot zijn hart. Hij is een Vitesse-supporter, dat is hij nu en dat zal hij zijn leven lang blijven. Sommige spelers kunnen dat gevoel een beetje wegstoppen; dat zijn echte professionals. Janssen zit anders in elkaar; eigenlijk hebben we het hier over een liefhebber die zelf ook voor geld voetbalt. Dat is verder niet erg, maar het is wel een beetje onzinnig voor hem om dan voor andere clubs te spelen.

Daarom: Theo, ik zou zeggen, maak maar zo snel mogelijk de overstap naar Vitesse. Bij Ajax doe je het toch minder goed dan verwacht (hoewel: ik zag het al aankomen, maar dat terzijde), misschien dat je het bij je ouwe cluppie beter zal doen.

Foto: Wikimedia Commons / Scarafax.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. Michael van der Galien

  Ha, nou ik ben blij dat in ieder geval bepaalde mensen blij zijn met de huidige stand van zaken, Beaker ;). 

   

  Maar goed, ja, Janssen was toch wel een beetje een miskoop. Wat Sigthorsson betreft heb ik zeker nog hoop; die kon op termijn best een prima aanwinst zijn, beter dan Janssen, denk ik.

 2. Beaker

  Janssen valt idd zwaar tegen bij Ajax. Ik was echt bang dat Ajax met Janssen titelkandidaat nummer 1 zou zijn. Het lijkt er echter op dat zowel Janssen als die overloper van een Sigthorsson weer miskopen zijn geweest. Iets waar Ajax vaker last van heeft.

   

  Gelukkig doet die andere Noord-Hollandse club het momenteel beter, met een veel kleinere begroting. Heerlijk, die rust in Alkmaar 🙂

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.