Haatbaard Al-Haddouchi,: ‘Moslims moeten Frankrijk verlaten!’

Als het aan haatbaard Omar al-Haddouchi ligt krijgt Marine le Pen binnenkort haar zin: alle moslims moeten Frankrijk verlaten. Liever vandaag nog dan gisteren. 

De haatideoloog heeft een fatwa uitgesproken waarin hij ‘de gelovigen’ oproept om zo snel mogelijk hun biezen te pakken. Zij hebben namelijk niets meer te zoeken in Frankrijk:

Volgens de prediker hebben moslims niets meer te zoeken in Frankrijk vanwege ondermeer het boerkaverbod, het inperken van de oproep tot vrijdaggebed en de strengere controles op moslimradicalen na de terreuraanslag in Toulouse.

Al-Haddouchi had banden met de plegers van de aanslag in Casablanca in 2003. Hij heeft niet alleen veel aanhangers in Marokko, maar ook in Frankrijk en…

Nederland.

Het aparte van dit soort uitspraken is dat Marine le Pen en haar volgelingen het er ongetwijfeld mee eens zijn: moslims hebben niets te zoeken in Frankrijk, ga maar lekker ‘terug’ naar Algerije, Marokkko, etc. Ironisch, nietwaar?

Twee punten van belang:

1. De mensen die naar al-Haddouchi luisteren zijn radicaal. Het is voor Frankrijk dus te hopen dat zij zijn fatwa gehoorzamen. Hoe minder extremisten er daar rondlopen, hoe beter. Laat ze de boel maar op stelten zetten in het land van herkomst. 

2. Aan de andere kant ben ik bang dat bepaalde lieden op rechts – zowel in Frankrijk als in Nederland – deze fatwa zullen aangrijpen om nog maar eens te stellen dat alle moslims ‘eruit moeten’. Europa heeft geen probleem met moslims, maar met fundamentalisten, conservatieven en extremisten.

De aanhangers van Al-Haddouchi moeten eruit, daar ben ik het helemaal mee eens, maar ‘moslimpje wegpesten’ in zijn algemeenheid is niet alleen idioot, maar ook in strijd met alles waar het westen voor pretendeert te staan. En nee, het doel heiligt de middelen lang niet altijd, zéker niet in de politiek. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

19 reacties

 1. carmo da rosa

  Meneer Al – Haddouchi,

   

  Namens mijn familie in Frankrijk woonachtig, wil ik u hierbij bedanken voor uw Fatwa en hoop dat uw volgelingen, inderdaad, beseffen dat ze in Frankrijk niets te zoeken hebben – inshallah.

   

  Allah u Akbar

 2. Trudy

  Kan die vlooienbaard ook niet even de moslims in Nederland oproepen om Nederland per direct te verlaten?  Wat een verademing zou dat zijn, meer werkgelegenheid, minder file’s, minder uitkeringen, minder criminaliteit, minder huizenbouw en meer natuur…

 3. hertje

  Klinkt als muziek in de oren!Of komen ze nu allemaal naar het land waar ze alles mogen;NL?De eerste de beste die ik hier zie liggen met zijn kont omhoog,krijgt er van mij toch een punter onder.En die boerka,s?Mogen die hier nu wel of niet?

 4. baksteen

  Hij imiteert de oproep van de joodse leiders dat de joden beter Frankrijk kunnen verlaten, daarmee suggererend dat ze het even moeilijk hebben. Reken maar dat de media dit over gaan nemen.

  Die lui apen ook alles na, van Mozes en Jezus die eigenlijk moslim cq de eerste palestijnse vrijheidstrijder was tot de palestijnen die moeten lijden zoals onder de Holocaust, die dan weer niet heeft plaatsgevonden. De gekte voorbij is het.

   

  Dat deze uitspraak een weloverwogen politieke zet is staat voor mij vast. 

  Even de redeneertrand volgen: Dee moslims worden opgeroepen weg te gaan omdat ze slecht behandeld worden. Binnenlandse leiders distancieren zich hier van en gaan oproepen doen dit niet te pikken. De vrijdaggebeden worden het icoon van opstand, gecentreerd in parijs, kortom het begin van een georganiseerde opstand waarbij de schuld bij de Franse overheid kan worden gelegd.

  Doel:  het organiseren van de eerste no go gebieden in Frankrijk met eigen wetgeving.

   

  deze al gelezen:

  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

   

   

 5. Robbert L.

  Europa, de wereld, de mensheid heeft fundamentele problemen alle moslims. Al zijn niet alle moslims gevaarlijk natuurlijk. De Islam en het westen gaan per definitie niet samen. Derhalve moslims en het westen per definitie ook niet.

  Er zijn prettige politiek correcte optiepakketten als  fundamentalisten, conservatieven en extremisten, die je naar keuze aan of uit kunt zetten, kunt pacificeren of adopteren. 

  Er is slechts 1 islam. En volgelingen die het geheel of gedeeltelijk naar de letter naleven.

  Moslims die hier geassimileerd zijn, zijn geen moslim meer. Al zullen ze hun best doen het spel te blijven meespelen om niet in problemen te komen.

  Zoals niet alle Soviet communisten fanatiek achter kapitalisten aangingen, of zoals niet alle Duisers de hersens van de joden insloegen in WO2 zijn er ook gedeislamiseerde moslims.

  Maar de ideologie, het koloniale -isme, vermomd als godsdienst, is net zoals fascisme of communisme, niet verenigbaar met de basale waarden die wij hebben.

  Vergis je daar niet in


 6. shrimpocat

  Het is de enige manier om de PVV overbodig te maken, dus links zal er geen enkel bezwaar tegen hebben.

 7. Navy Seal

  Graag zo snel mogelijk a.u.b.

 8. cmsuijkerbuijk

  We hoeven de “goeden” inderdaad niet weg te pesten, maar als deze oproep als bij-effect zou hebben, dat óók de “goeden” geheel vrijwillig hun biezen zouden pakken, zou dat toch mooi meegenomen zijn?

  Ik bedoel maar: Als je je écht zó ongelukkig voelt hier in het westen en de autochtonen willen zich maar niet neerleggen bij de overheersing van de Islam, wat moet je dan anders? Lekker teruggaan toch? En ach, die 2e, 3e en misschien zelfs 4e generatie, die zullen daar echt wel weer wennen hoor, want hier in Nederland is toch immers alles kudt.

  Alles went, als je het maar lang genoeg volhoudt!

 9. Trudy

  De goede moslims?  maar de slechte moslims komen uit de goede moslims…

 10. aligator

  Blijft toch de vraag waarom wij de moslims een plaats in onze maatschappij moeten geven?

  Op grond waarvan moeten wij deze, sorry voor de enkele goede, grotendeels lastpakken, klaplopers en criminelen met veel zorg en geld welkom heten?

  Hoe is het mogelijk dat wij constant tolerant moeten zijn voor intolerante groepen die ook nog allerlei wensen hebben waaraan wij met een glimlach aan toe moeten geven.

  Wie heeft deze waanzinnige islaminvasie bedacht en waarom?

  Het wordt toch hoogtijd dat wij iedere overlast veroorzakende moslim (meestal een Marokkaan) terug sturen naar het land van zijn 2e paspoort.

  Ik denk dat wij een ieder die misbruikmakende moslims verdedigt aan kunnen klagen voor landverraad.

   

 11. Havank

  De Resolutie van Straatsburg, is de oorzaak van de mosliminvasie in Europa en Nederland. En deze resolutie is aangenomen door de EEG in 1975, om de reden van OLIE TOEVOER! Tevens heeft de Bilderberggroep daar een zeer kwalijke rol in gespeeld. @ Michael er is maar 1 ISLAM, en dat is de bezettende ISLAM, Erdogan heeft dat zelf gezegd met de woorden: “Democratie is als een trein, heb je je doel bereikt dan stap je eruit”. En daar is geen woord Spaans bij. En ja, ook voor mij mogen de moslims gaan, liever vandaag dan morgen!

 12. shrimpocat

  And counting. Daar wordt hij op handen gedragen. Al-Haddouchi is snel op weg de meest populaire moslim van Europa te worden.

 13. guusvelraeds

  Moslim wegpesten is ook niet mijn ding. Maar de schrijver gaat van het idee uit dat het probleem alleen schuilt in het “”zogenaamde”” moslim extremisme. Ik denk dat hij en ook anderen die dezelfde gedachte hierover hebben een grote vergissing maken. Op dit moment wonen in Frankrijk rond de 5 miljoen Moslims. Stel je voor dat over pakweg 10 jaar in Frankrijk geen 5 miljoen maar 15 miljoen moslims wonen met allemaal een gematigd karakter. Wat moet ik me dan voorstellen bij een gematigde Moslim? Een Moslim die zijn geloof en ideologie met een koreltje zout neemt? Heeft ooit iemand gematigde Christenen of gematigde Joden gezien? Je spreekt alleen van gematigdheid als er in potentie ook iets extreems en gewelddadigs in schuilt. Bij Christenen en Joden is dat “”met het geloof als drijfveer”” in principe niet aan de orde dus bestaat er ook niet de behoefte om te spreken over gematigde Christenen, Joden, Boedisten enzovoorts. Maar bij de Moslim is dat een heel ander verhaal. De Moslim hangt een geloof/ideologie aan waarin onverbloemd geweld, terreur en haat door het geloof gelegitimeerd wordt en onder bepaalde omstandigheden zelfs aangemoedigd en bevolen wordt. Een gelovige Moslim is een moslim die de tekst en de strekking van de Koran serieus neemt en juist hierin schuilt het venijn. Wie  werkelijk denkt dat Nederland een mooier land wordt met niet 1,2 miljoen maar met 4 miljoen Moslims is met alle respect die ik kan opbrengen toch zeker niet goed bij zijn hoofd. Wanneer dringt het eindelijk tot de massa door dat  louter en alleen de Islam het extremisme oproept. De kern van het islamitisch geloof is totale onderwerping aan Allah. Zij die zich niet onderwerpen zullen voor eeuwig branden in de hel. Allah is alleen vergevend en grootmoedig voor hen die zich overgeven en onderwerpen. Voor allen die weigeren of erger vraagtekens zetten bij de koran heeft Allah wrede en gewelddadige straffen in het vooruitzicht. Als een opperwezen en zijn profeet extreem gewelddadig zijn in hun aard en diepste wezen welk effect heeft dat dan op het denken en handelen van de gelovigen? Als een land Islam massaal importeerd en faciliteerd krijg dat land het extremisme, de intollerantie en de maatschappelijke tweedeling er automatisch en ongevraagd bij. In de gehele Islamitische geschiedenis is het geweld, haat en intollerantie nooit geheel afwezig geweest. Wel zijn er perioden geweest dat het rustiger was maar nooit was er volledige afwezigheid van geweld. Niet alleen is er een constante van geweld aan de buitengrenzen van de Islam ook is er voortdurend geweld binnen de Islam. Dat begon al meteen na het heengaan van Mohammed waardoor de wereld nu geconfronteerd wordt met o.a. de sjiieten en soennieten. Kortom elk land is hoe dan ook beter af met een mimimum aan moslims binnen haar grenzen en het allerbeste af zijn die landen waarin geen gelovige moslims wonen. Op basis van Mohammedaanse geloofsinhouden kan een “”in alle facetten”” gelovige en onderdanige moslim nooit een optimaal positieve bijdrage leveren aan een land of maatschappij. Een moslim daarintegen die de verstikkende deken van intrinsiek geloofs geweld, geloofs haat, geloofs intollerantie en geloofs verhevenheid boven anderen afgelegd kan net als ieder ander een volwaardig medeburger worden. Helaas is een openlijk geweldloze, Islam kritische en alle andere geloven respecterende moslim volgens de doctrine van het mohammedanisme  een afvallige en met afvalligheid rekent de Islam genadeloos af.  Met de ultieme straf op afvalligheid en kritiek is de cirkel van geweld binnen de Islam weer rond.

 14. vanhetgoor

  Het type mens dat zich wekelijks laat zien in de moskee maakt geen deel uit van de verantwoordelijke samenleving. Ik denk dan ook dat er iets anders achter zit, het is niet dat men zich hier niet meer thuis voelt, men heeft zich NOOIT thuis gevoeld. Er is wel een kentering gekomen in de manier waarop de maatschappij de grote hoeveelheid moslim problemen wil gaan oplossen. De hele islam troep is een grote oplichtersbende. De zogenaamde geleerde moslims zijn niets anders dan pooiers en afpersers. De normale werkende moslims moeten geld naar de moskee dragen, maar de misdadigers die werken op het gebied van de handel en productie van drugs moeten zelfs 20% van hun winst afstaan aan de moskee. Het is allemaal te doen om geld. En nu gaat het minder makkelijk worden om dat geld binnen te halen. Men gaat de uitkeringen herzien en bekijken of het wel rechtmatig verkregen is. De georganiseerde misdaad wordt aangepakt en daardoor worden ook de inkomen van de geleerde moslims aangetast. Doordat bijvoorbeeld Sarkozy paal en perk gaat stellen aan alle islamitische verworvenheden gaat het moeilijker worden om door te gaan op de ingeslagen weg. Dertig jaar geleden droeg in Turkije niemand een hoofddoekje, in Marokko droegen de vrouwen zomerjurken met korte mouwen. Doordat die gekte-sekte met de naam islam al vanaf de jaren 70 aan het oprukken is leek er geen eind aan te komen. Maar het einde is wel in zicht, de idioterie is niet langer voort te zetten. Om nog te reden wat er te redden is probeert men gelijk gestemde zielen bij elkaar te krijgen om op die manier nog enige macht over te houden. Hier in de beschaafde wereld gaat het niet meer lukken, daarom probeert men zich terug te trekken. Om weer op sterkte te komen, of om nog te redden wat er te redden valt. Kolder wordt niet meer als rechtmatig excuus gezien om met parasitair gedrag te leven te koste van de beschaafde wereld.  

 15. ziggy

  @guusvelraeds

   

  Heeft ooit iemand gematigde Christenen of gematigde Joden gezien?

   

  Ik denk niet dat je christenen op 1 hoop kunt gooien, daar waar de katholieken in nederland langzaam uitsterven is er toch een veel fanatieker geloofsbelijdenis binnen de protestante kant vaak. Maar geen van die 2/3 religies heeft een streven om de staat over te nemen en te maken naar de regels van hun heilige boek.

   

  Daar zit wel een fundamenteel verschil in met islam.

   

  Daarnaast was dat misschien vroeger wel meer, die invloeden bedoel ik, maar in de jaren 60 hebben we juist veel strijd geleverd om de invloed van religies te reduceren tot randverschijnsels.

   

  nu begint die ellende weer op nieuw.

   

   

 16. Jasterke

  .

  Had jij van Omar al-Haddouchi ooit gehoord ?

  die heeft het lek in één keer boven water

  want deze moslim-kanjer laat ons weten :

   

  Moslims in Frankrijk bezorgen iedereen een kater

  zij moeten als de gesmeerde bliksem en de neten

  zo snel ze kunnen allemaal naar Noord-Afrika !

   

  nou, ‘k zou deze man, dat mag je rustig weten

  wel kunnen zoenen met 2 smakkers ná…

  Hij heeft de bron der
  wijsheid aangeboord !

   

  moge zijn fatwa de zon der hoop doen rijzen

  waar domme neuzen nog naar foute doelen wijzen…

 17. Nittickson

  “‘moslimpje wegpesten’ in zijn algemeenheid is niet alleen idioot, maar ook in strijd met alles waar het westen voor pretendeert te staan.”

   

  Tja, het ligt er maar aan wat u daar onder wilt verstaan. Wat Sarkozy doet is het beveiligen van de gewone franse burgers tegen een stel gevaarlijke idioten en het stoppen van de usurpatie van de openbare ruimte door dezelfden. Met moslims pesten heeft dat niets te maken.

   

  En inderdaad – moslims die zich netjes gedragen hoeven helemaal niet weg uit Nederland. Toch denk ik dat als ze ALLEMAAL zouden vertrekken de vlag zou uitgaan op veel Nederlandse huizen. Natuurlijk zie je een flink aantal prettige en waardevolle mensen vertrekken maar het gemiddelde is treurig genoeg om het een zeer aantrekkelijke actie voor het vaderland te maken.

   

  U zegt: “Europa heeft geen probleem met moslims, maar met fundamentalisten, conservatieven en extremisten.” Het vervelende is dat u het daarmee hebt over een ZEER aanzienlijk deel van de groep en dat zelfs de groep die niet erg godsdienstig is, nog altijd slecht integreert.

   

  Dus de glimlach van menige vaderlander bij de oproep van die haatkaboute lijkt me zeer verklaarbaar en verdedigbaar. net als die glimlach over de aversie tegen “conservatieven” – hier, op DDS.

   

 18. sprx

  Analyse baksteen juist.
  Zoals altijd liegen de islamofascisten zolang ze ademen, deze wil om te liegen is een effectieve omkering van de werkelijkheid waarop de waarheid berust.
  Het doel van de oproep is opstand, de schuld ligt bij de Franse seculiere staat die de mohammedanen onderdrukt.
  Nergens in de wereld waar de islam op iets anders stuit dan de zelfde smaak islam, is vrede,, oorlog is regel.
  Iemand die bewust deze ideologie van genocide en onderdrukking aanhangt en haar dus tenvolle begrijpt is een crimineel en behoort direct te worden uitgezet.
  Er is in het westen geen plaats voor deze irrationele ideologie van haat, wraak en moord.

 19. Hugo

  Briljant, een algehele terugroepactie. Alles wat niet werkt retour zandbak..

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.