MSNBC-presentator: Media zijn links

Dat is nog eens verfrissend! De linkse Chris Matthews, presentator bij het al even linkse netwerk MSNBC, geeft toe wat rechtse Amerikanen al jaren roepen maar door zijn collega’s in alle toonaarden wordt ontkend: de media zijn overwegend links.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. nick

    Voor de meeste mensen bestaan de dingen pas, wanneer de pers erover bericht heeft. Dat is al zo sinds de pers bestaat. Als het in de krant gedrukt staat, dan nemen we het voor waar aan. Maar omgekeerd werkt het ook: als het niet in de krant gestaan heeft, dan zal het wel niet gebeurd zijn


    http://www.courtfool.info/nl_ESM_Hoogverraad_in_het_parlement_1.htm

  2. nick87

    In Amerika is dat niet zo erg… Immers is het land dan nog steeds behoorlijk rechts…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.