SP en VVD trekken samen op

Voor ondernemers.

Nou jongens, wonderen zijn de wereld werkelijk nog niet uit!

Acquisitiefraude is een groot probleem voor ondernemend Nederland, dat krachtig bestreden moet worden. De huidige wetten schiet echter tekort. Acquisitiefraude is momenteel niet strafbaar en ondernemers die er mee te maken krijgen worden nauwelijks beschermd. SP en VVD gaan daar verandering in brengen. Daartoe dienen SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen en VVD-Kamerlid Foort van Oosten samen een initiatiefwet in. Ondernemers kunnen straks rekenen op meer bescherming tegen oneerlijke handelspraktijken en kunnen makkelijker van misleidende overeenkomsten af. Bovendien willen de partijen acquisitiefraude strafbaar stellen.

De VVD die a) samen optrekt met de SP en b) dan ook nog eens om ondernemers te helpen? Het is nauwelijks te bevatten. Wat is hier aan de hand? Ik heb me rot gezocht om een addertje in het gras, maar kon ‘m niet vinden.

Zou er zowaar sprake kunnen zijn van een goed intitiatief? Van VVD én de SP?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.