Timmermans is nu echt van God los

Lees en huiver.

Minister van buitenlandse zaken Frans Timmermans neemt samen met enkele buitenlandse collega’s het initiatief tot instelling van een EU-waakhond voor de democratie. Dit valt vandaag te lezen in een opiniestuk in de Volkskrant. Brusselse ambtenaren, waaronder natuurlijk velen afkomstig uit corrupte Zuid-Europese landen, gaan ons dan vertellen wat we hier allemaal fout doen. Alsof er nog niet genoeg redenen waren om naar het snelle einde van dit onzalige kabinet te verlangen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

17 reacties

 1. Caroline

  Helaas is de Tweede Kamer weer eens met vakantie, dus bellen (070-3182211) helpt even niet. Mailen wel natuurlijk, want deze kwalijke tirannenknecht moet gestopt worden.

 2. Energya

  Controle op democratie laten uitvoeren door een niet democratisch orgaan. Maakt meteen weer helemaal duidelijk waarom dit soort mensen tegen referenda is, verantwoording afleggen aan burgers het moet toch niet gekker worden.

 3. Nittickson

  Timmermans zegt dat zijn voorstel dient om strikte controle te houden op nieuwe toetreders met een dubieuze democratische traditie, waarbij hij denkt aan landen als bijvoorbeeld Bulgarije, Roemenie en na toetreding: Turkije. Snapt die imbeciel niet dat het veel beter zou zijn dergelijke landen gewoon niet tot de EU toe te laten?

   

 4. Oet_Grunnen

  pvda.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Waarom een EU-Waakhond voor de democratie ? Simpel. Zo proberen ze euro-kritische partijen zoals de PVV in het verdomhoekje te krijgen. Als deze engnek de kans zou krijgen dan zou hij de PVV liever nog gisteren dan vandaag verbieden. 

 6. tipo

  Alsof je aan een blinde je Ferrari uitleent.

   

  Tsja die Timmermans wil de democratie niet langer bij de demos neerleggen in samenwerking met de trais politica op basis van een nationale grondwet, maar bij ongekozen, oncontroleerbare, overbetaalde, frauderende ambtenaren.

   

  Als de vos de passie preekt, boer let op je kippen.

 7. DonBasco

  Hans Roodenburg,

   

  Ik denk dat je een fout maakt in de slotzin. Die moet ongetwijfeld zijn:

  “Alsof er nog niet genoeg redenen waren om naar het snelle einde van de EU te verlangen”

  #ofniet?

   

 8. Dick Ahles

  Dat horen we te doen met een grondwet. Maar die we nu hebben is niets waard en een votje papier met politiek correcte voornemens van de elite. 

  Het is een gospe dat de EU denkt voor de burgers de democratie te moeten beschermen en de maat te nemen. Burgers dienen het democratische gehalte van de overheden te beoordelen, en dan komt Timmermans en de EU daar met een dikke onvoldoende van af.

  Hoe elitair kan je het maken in Europa. een bevrijdingsoorlog komt steeds dichterbij!

 9. Bob Fleumer

  Een typische PvdA betweter deze meneer Timmermans zo glad als een paling in een emmer snot.

  Altijd beter wetend wat de mensen willen dan de mensen zelf.

  Ik vind deze man een engert.

 10. J. School

  (Semi-)publieke en politieke carrières, alsmede de levensvatbaarheid van politieke partijen, worden in toenemende mate afhankelijk gemaakt van de dociliteit jegens de Brusselse opvatting over een ‘ever closer union’. Wie niet meedoet krijgt geen subsidie, wie niets ziet in een politieke unie wordt verketterd en verdacht gemaakt. Degenen die hier altijd zo dapper parallellen trekken met het verleden, zouden er goed aan doen eens te kijken naar eerdere staatsvormen met ‘waakhonden’ over hoe gedachten zich binnen een maatschappij horen te ontwikkelen.  

 11. tipo

 12. Mike V.

  Timmerfrans, de vertegenwoordiger van de soviet unie in Nederland.

 13. Nittickson

  Frans Timmermans begrijpt er niets van. Europa heeft behoefte aan minder overheid, minder ambtenaren, minder regels en minder bemoeizucht. Maar deze lakei van Big Brother zal niet rusten voor iedereen in Europa ambtenaar is.

   

  Bovendien is de EU zelf de grootste bedreiging van de democratie in Europa. Het democratisch tekort ligt vooral boven het niveau van de nationale regeringen, dus laat de EU eerst zelf maar eens democratiseren voordat zij de tengels uitstrekt naar de lidstaten. 

   

  Maar het moge duidelijk zijn wat Timmermans wil: een sterke EU die langskomt om de PVV en de SP te verbieden. Enge man, die Timmermans.

   

   

 14. Two Ravens Black Kettle

  Nog niet zo lang geleden stelde de totalitaire nutcase Frans Timmermans voor om de PVV te verbieden (en daarmee de stem van 2 miljoen mensen)

  Vandaar deze waakhond. Het is allemaal zo opzichtig

   

  http://www.stand.nl/stellingen/Politiek/Frans-Timmermans-heeft-gelijk-De-PVV-moet-worden-verboden

   

  Frans Timmermans (PvdA): Wilders moet KAPOT

   

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/10/timmermans_pvv.html

 15. nick

  Timmermans is de grootste griezel van dit kabinet en dat is veelzeggend want er zitten er heel wat! 

  Dit feit is al bekend vanaf zijn aantreden, toen kreeg ik al een rilling en een vieze smaak en hij bewijst zichzelf ook keer op keer. Hij is gewoon gevaarlijk! Een echte EUSSRer! 

  Dit kabinet moet echt zo snel mogelijk weg voor het nog meer schade aan ons en ons land toe brengt.

 16. Beroepsverbod

  De EUSSR is versie 2 van het nationaal socialisme. Een partij, een volk. Timmerfranze ontwikkelt zich tot de Goebbels van de EU. Kritische partijen moeten gewoon verboden worden. Een niet democratisch insituut gaat het democratisch gehalte van aangesloten landen beoordelen. Gekker kunnen we het niet maken.

  De nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen.

 17. Kiwi45

  Zouden we dan toch een gekozen burgemeester krijgen? Onder het motto: ‘het moet van Europa’??

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.