Dood een Jood en krijg duizenden euro’s

De Palestijnse Autoriteit gaat door met het verheerlijken van moordenaars en terroristen. Criminelen krijgen geld, veel geld. Ondertussen is er twee miljard hulpgeld aan de Palestijnse Autoriteit zoek. Man man…

Ik heb de afgelopen weken een tweetal artikelen (dit is één en dit is twee) over ontwikkelingssamenwerking geschreven. Ik was daarin niet positief over deze miljardenhulp. Mijn mening is er niet op vooruit gegaan toen ik begreep dat er ook nog eens tweemiljard euro aan hulpgeld van de Europese Unie aan de Palestijnse Autoriteit zoek is. Gewoon kwijt in de zin van nooit verantwoord. 2.000.000.000! Je hoort er helemaal niemand over! Geen partijen, geen media, stilte over alle landen. Waarschijnlijk omdat dit nieuws slecht is voor het imago van ontwikkelingssamenwerking en, dat is nog erger, dat het net alsof lijkt dat de Palestijnse Autoriteit bestaat uit een stelletje corrupte boeven. Tijd om in de doofpot te stoppen dus.

Wat men met het geld gedaan heeft, is natuurlijk onbekend. Het zou maar zo kunnen dat men het heeft gebruikt om Palestijnse criminelen, die in een Israëlische gevangenis hebben gezeten, een mooie bonus te geven. Voor heldengedrag en betoonde moed. Ik zie u denken, huh?

Groot feest
Dat de Palestijnen en de Palestijnse Autoriteit dol zijn op hun criminelen dat is al langer duidelijk. Zij worden verheerlijkt op de TV (staatsmedia), er worden pleinen en straten vernoemd naar deze moordenaars en men geeft een groot feest als er van deze terroristen worden vrijgelaten door Israël om het vredesproces te bevorderen. Bovenop deze daden heeft men nu ook besloten om geld te geven aan de terroristen. Onder het mom: ‘dood een jood en krijg duizenden euro’s!’:

On PA TV, Director of the PA Ministry of Prisoners’ Affairs Nael Ghannam explained the rates of the grant. A prisoner is eligible for the grant if he has served more than five years in an Israeli prison. The longer the sentence served, the higher the grant: “The beneficiaries are released prisoners who served more than 5 years [in Israeli prisons]… One who served up to 10 years will receive $1,000 for each year [he was imprisoned]; between 11 and 15 years – it goes up to $1,500; between 15 and 20 years it goes up to $2,000, etc. The maximum total won’t exceed $50,000.”

Kees van der Staaij
Schandalig natuurlijk! Een trap na richting Israël en een trap na voor de (nabestaanden van) slachtoffers. Zo rolt men bij de Palestijnse Autoriteit. SGP’er Kees van der Staaij wil dat de minister de subsidies richting de Palestijnse Autoriteit afknijpt als men nog langer doorgaat met het verheerlijken en subsidiëren van terroristen. Samen met CU’er Voordewind heeft hij dan ook een motie ingediend om dit te bewerkstelligen. Altijd weer de CU en de SGP, strakke actie!

Ondertussen zendt de Palestijnse Autoriteit wel een signaal uit. Door moordenaars van Joden financieel te belonen, straalt men één ding uit: Wij willen geen vrede, wij willen oorlog, wij willen bloed, wij willen doden, wij willen alle Joden in de zee. That’s a clear message!

De wereld sluit echter zijn ogen en wijst beschuldigend naar Israël. Altijd weer.

U kunt mij volgen op Twitter onder de naam @MeijerHerman. Kijkt u ook eens op mijn site.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. HaJoGe

  Voor de goede verstaander: binnenkort zal wel een motie aangenomen worden (opgesteld door enige betrokkenen die het goed voorhebben met Hamas) waarin Ploumen opgedragen wordt een ruime subsidie te verlenen aan de stichting “ODESSA” – zulks voor het kweken van meer begrip voor de oorspronkelijke uitgangspunten.

 2. Knarsman

  Een strakke actie zou het zijn als CU en SGP zouden laten weten dat niet aannemen van hun motie het einde van hun steun in de EK zou betekenen. Maar kennelijk hebben ook deze twee christelijke partijen hun eigenbelangen. Het eigenbelang van de PvdA zal het behouden van de steun van hun islamitische achterban zijn. En de VVD zal alleen achter de motie staan als ze ook daarna nog aan de bak kunnen blijven in het kabinet. Die motie is dus een soort gifpil als die (breed) wordt aangenomen, niet alleen voor het kabinet, maar zeker ook voor de EU.

 3. Jan Van

  Ik hoor ze zélden over het spelletje: Christenen vermoorden….

  Lekker volk……..

 4. François

  Geen cent meer naar die palos, niet naar de UNRWA http://www.youtube.com/watch?v=rxyPBQirBH0 en ook niet via de achterdeur van de EU of VN. Beter nog: hef die vreselijke OS nou eens op, en geef die jaarlijkse zes miljard terug aan de burger (belastingverlaging). Die burger kan zelf veel beter uitmaken wat die met zijn eigen geld doet.

 5. cmsuijkerbuijk

  “Samen met CU’er Voordewind heeft hij dan ook een motie ingediend om dit
  te bewerkstelligen. Altijd weer de CU en de SGP, strakke actie!”

  Dan zou het van wijsheid getuigen, als deze twee partijen hun steun aan dit horrorkabinet zouden opzeggen. Echter, beiden zitten weer wél in het overleg omtrent onze pensioenen!

  Beide partijen zijn dus gewoon hypokriet, want voor een héééééééél klein beetje zogenaamde macht, houden ze een kabinet in stand, dat de betrekkingen met de Palabieren bevordert (ZimmerFranz) en met Israel steeds meer bemoeilijkt!

 6. Jeff Vink

  En zo houden wij het conflict in het MO kunstmatig in stand. Zonder hulp was ook de Gazastrook al lang geïmplodeerd. Zoals Hans Jansen (arabist) zegt: ontwikkelingshulp is alleen goed voor het geweten van de gever.

 7. Likoed Nederland

  Volgens Timmermans is er niets aan de hand:

   http://likud.nl/2013/12/minister-timmermans-loog-tegen-de-tweede-kamer/

 8. Kritiekaster

  Helemaal met u eens Heer Meijer!

  U moet maar zo denken dat die vervloekte beestachtige islam die zoveel ongedierte voortbrengt aan zijn eigen duivelse genen kapot zal gaan!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.