Grieken schieten op Duitse ambassade

Broederschap.

Wat is er in vredesnaam gebeurd met alle Menschen werden Bruder?

Unidentified attackers opened fire on the German ambassador’s residence in Athens with an assault rifle on Monday, but no one was hurt in the early morning attack, police said. At least four shots hit the metal gate of the high-security residence, which lies on a busy street of a northern suburb, police said. Sixty spent bullet cases have been collected so far. 

Om mijn vraag zelf maar even te beantwoorden: de EU, dat is er gebeurd. Het is triest, maar Griekenland is de afgelopen jaren he-le-maal om zeep geholpen. Dat hebben de Grieken natuurlijk voor een deel aan zichzelf te danken, maar de EU speelt ook een zeer kwalijke rol. Aangezien Duitsland het machtigste EU-land is, is het niet zo raar dat steeds meer Grieken hun pijlen op dat land richten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. François

    De Duitsers hebben ook een stevige belediging moeten incasseren van de ECB president Mario Draghi. Deze Italiaanse technocraat (die betrokken was bij de activiteiten om Italië de euro in te frauderen en later om Berlusconi te onttronen ten faveure van de ongekozen Mario Monti van de Trilateral Commission) heeft eergisteren de terechte zorg in Duitsland over inflatie, een “perverse angst” genoemd. Je moet maar durven. Dat komt er dus ook nog eens bij en heeft niet alleen menig Duitser naar een emmertje doen grijpen. Goed voor de cohesie, die EU:)

  2. Jaantje

    Ja raar he dat Duitsland nu de zwarte piet krijgt toebedeeld.

  3. cmsuijkerbuijk

    Maar……….de crisis was toch over volgens onze Grote Geliefde Roerganger Van Rompuy. Zélfs in Griekenland zou het stukken beter gaan. Onze Grote Geliefde Klamme Vaatdoek zal toch niet liégen zeker? Neueueueueu, da’ geloof ik nie’!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.