Veel arrestaties in Veen

Hinderen van politie en brandweer.

De politie heeft vannacht goed doorgepakt in Veen en dat is slim. Als je de boel over je kant laat gaan, wordt het alleen maar erger. Hinderen van politie en brandweer is een grens waar je niet overheen mag, klaar.

De politie was naar Veen gegaan na een melding van een autobrand. Een groep jongens en meisjes maakte het de brandweer onmogelijk om te blussen en bekogelde de politie met flessen en zwaar vuurwerk. Ook werd een ruit van een politiewagen ingegooid. De politie greep in en pakte acht jongeren op. Daarna vluchtte de rest van de groep een café in. “De relschoppers hadden niet verwacht dat agenten zouden doorpakken”, aldus Van Hooijdonk.

Het café werd omsingeld en één voor één werden de jongeren gearresteerd en afgevoerd. In totaal kwam het aantal arrestaties op 65.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Igor

  Ik heb er zelf enkele jaren gewoond, en ik ken de mentaliteit van deze jongeren, die normaal het hele jaar kei- en keihard werken, en i.t.t. veel nieuwe Nederlanders bijna tot geen gebruik maken van uitkeringen De auto,s die men aansteekt zijn sloopwagens, dat is zelfs op die foto te zien. Het is een traditie daar (weliswaar vervelende en gevaarlijke), maar zoals gewoonlijk wordt van dit dorpsrelletje van een mug een olifant gemaakt.

  Deed men dit maar eens bij het verrijkende deel van onze samenleving.

  In Veen worden 65!! jongeren opgepakt voor een uit de hand gelopen traditie en in Den Haag wordt bij een gewelddadige demonstratie door linkse socialisten en Islamitische cultuurverrijkers slechts 1 man opgepakt.

  en let wel, als je met een vlaggestok een politieagent op z’n hoofd slaat, m.i. poging tot doodslag, krijg je als allochtoon links islamitisch extremist slechts een taakstrafje.

  Ben benieuwd wat deze, normaal keihard werkende autochtone jongeren, voor een straf krijgen opgelegd. Dat zal omdat ze autochtoon zijn, wel heel wat meer zijn.


   

 2. avander

  @François   U dienst zich wel te realizeren mijnheer dat er 2 generaties verschil zit tussen wat U wilt en wat vandaag de dag de mores van onze wetshandhavers en rechtsprekers is. Over de mores van de jeugd hoeven we niet meer te praten, dat is ‘verleden tijd’.
  De knaapjes liepen na 2 uur alweer buiten, de schade wordt gedekt met belastingen en verzekeringen, ons geld dus.

 3. Piet Hein

  Dat word 2 dagen cavia’s kammen op de kinderboerderij, laat dat maar aan de rechters van de zelfbenoemde elite over……

 4. Oet_Grunnen

  en uiteraard pas loslaten op 2 januari.

 5. François

  Heel goed. Nu alle opgepakte raddraaiers alle directe en indirecte schade laten vergoeden, tot de laatste cent, stuk voor stuk excuses laten aanbieden aan de brandweerlieden, snelrecht eroverheen en pas na betaling van de rekening en voldoening van de straf, af laten halen door de ouders.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.