AK Parti: ‘Nederland deel van complot tegen Turkije’

Ja hoor, de joden, Amerikanen én Nederlanders hebben het gedaan.

Dat de AK Parti van premier Recep Tayyip Erdogan helemaal de weg kwijt is wisten we al. Zo staat die club er tegenwoordig om bekend critici met geweld de mond te snoeren, journalisten die hun verantwoordelijkheden serieus nemen aan de bedelstaf te brengen, én de ene samenzweringstheorie na de andere te verzinnen.

Wat wel nieuw is, is dat de AKP haar pijlen tegenwoordig ook op Nederland richt. Zie hier een paranoïdeverhaal van een AKP-parlementariër:

In his address to an audience in a gathering in Stockholm on Thursday, AK Party deputy Mehmet Metiner dismissed the graft probe as a concerted plot to topple the Turkish government, assigning the blame on the Western powers for the far-reaching corruption investigation.

Hij had het specifiek over de volgende ‘westerse machten’:

“After the ‘one minute’ incident, they did not want Erdo?an to stay in power any more,” he said, claiming that the Western powers organized the plot to end Erdo?an’s term in office. “The intelligence organizations of Norway, the Netherlands, France, Germany, Austria and Israel view Erdo?an’s administration as a threat to their national interests,” he said.

Jawel dames en heren, u hoorde het ’t eerst van Mehmet Metiner, volksvertegenwoordiger voor de islamistische AK Partij: Fransje Timmermans maakt deel uit van een internationaal complot om premier Erdogan ten val te brengen. Blijkbaar werkt hij daarvoor samen met zijn grote Israëlische vrienden, die precies hetzelfde doel hebben.

Want joden.

Normaal gesproken zou ik de AKP op dit punt corrigiëren, maar dat doe ik dit keer maar niet. Ik ben er namelijk best trots op dat die club Nederland blijkbaar zo hoog heeft zitten dat onze regering gezien wordt als een tegenstander van formaat, die in staat is hele coups te organiseren in veel grotere, machtiger landen. 

Nederland als internationale samenzweerder… het is werkelijk een fantastisch mooie fantasie.

Overigens lijkt me dit reden genoeg voor Timmermans en co. om te pleiten voor afschaffing van EU-hulp voor Turkije. Als Erdogan en de zijnen zulke nare gedachten over ons hebben verdienen ze onze vrijgevigheid niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. christianov

  AK partij is democratisch gekozen, dus wie zijn wij om daar een mening over te hebben? Ik voel mij ook al jaren genaaid door de Pvda, CDA, VVD, D’66. Volgens mij was het Westen(US,EU,UK) euforisch met haar overwinning. Alleen toen Erdogan, vrijage aanging met niet Westerse landen en niet naar de pijpen gingen dansen van de grote multinationals, was plotsklaps Erdogan vogelvrij verklaard.

   

  Laten we nu geen boter op ons hoofd hebben! Nederland volgt altijd US, UK, Duitsland, Frankrijk. Denk je nu echt dat er alleen een in Kunduz een politie macht aanwezig was? Of zijn onze elite v het leger daar ook aanwezig: Corps Commando en Mariniers…mijn eigen ervaring.

   

  Denk u nu echt dat onze streken tijdens de VOC, verloren zijn gegaan? Horen we wel eens in de media hoe schandalig de Shell zich gedraagd in het buitenland? Wie was de eerste die een contract voor 30 jr had bemachtigd in Irak voor de olie(geen geldelijke afdracht naar Irak).

   

  ps dit bovenstaande heeft niks te maken met mijn persoonlijke mening over Erdogan, die ik veracht.

 2. Leo KarelJan

  En ALLE partijen, MINUS DE PVV!!, zijn voor de toetredingsonderhandelingen met deze achterlijke en gestoorde Turkse junta!

   

 3. Knarsman

  Dat zou dan de eerste juiste daad van Timmermans zijn en alleen daarom al geloof ik er geen biet van. Overigens moet je er niet aan denken dat Erdogan van het toneel verdwijnt. Dat zou betekenen dat er een ander komt en je zal zien dat die direct door de EU in de wolken wordt geprezen en de onderhandelingen over toetreding in recordtijd worden afgerond en mogelijk alleen Cyprus een hinderpaal blijft……

 4. Ian

  Op zich natuurlijk best wel grappig. Total freak Erdohan beschuldigd PvdAllah-Jodenhater Timmerfrans van complot tegen total freak Erdohan. Timmermans doet zo zijn best om Joden zoveel mogelijk dwars te zitten, te zieken en te treiteren, en dan komt de halve gare Erdohan die hem ervan beschuldigd samen te werken met de Israëliers aan de ondergang van total freak Erdohan. Van Rompuy en Barroso hadden het niet beter kunnen verkloten. Ga vooral zo door Frans, ijdelheid kan dodelijker zijn dan je verstand gebruiken. De Israëliers zijn al eeuwen gewend aan dit soort sick mindfuck games, vandaar dat ze er zich geen ene reet van aantrekken wat jij of welke EUdioot allemaal doen of van mening zijn.

 5. Jos

  Ik wou dat de AK-partij gelijk had. Oh, wat zou ik dat graag willen, dat NL in een complot zit om Turkije tegen te werken en defintief toegang tot de EU te weigeren.

  Een man mag dromen.

  Feit is echter, al of niet vanwege het uitgebreide Turkse electorat waarvan in ieder geval de PvdA groots profiteert, dat NL, dankzij o.a. dit kabinet, nogal veel slikt als het om Turkije gaat. Dus hoe graag ik zou willen dat de AK-partij gelijk heeft, ze zijn wel erg dom.

 6. sprx

  Alleen al bij de suggestie van samenwerking met Israel moet hij toch wel onpasselijk worden.

 7. christianov

  AK partij is democratisch gekozen, dus wie zijn wij om daar een mening over te hebben? Ik voel mij ook al jaren genaaid door de Pvda, CDA, VVD, D’66. Volgens mij was het Westen(US,EU,UK) euforisch met haar overwinning. Alleen toen Erdogan, vrijage aanging met niet Westerse landen en niet naar de pijpen gingen dansen van de grote multinationals, was plotsklaps Erdogan vogelvrij verklaard.

   

  Laten we nu geen boter op ons hoofd hebben! Nederland volgt altijd US, UK, Duitsland, Frankrijk. Denk je nu echt dat er alleen een in Kunduz een politie macht aanwezig was? Of zijn onze elite v het leger daar ook aanwezig: Corps Commando en Mariniers…mijn eigen ervaring.

   

  Denk u nu echt dat onze streken tijdens de VOC, verloren zijn gegaan? Horen we wel eens in de media hoe schandalig de Shell zich gedraagd in het buitenland? Wie was de eerste die een contract voor 30 jr had bemachtigd in Irak voor de olie(geen geldelijke afdracht naar Irak).

   

  ps dit bovenstaande heeft niks te maken met mijn persoonlijke mening over Erdogan, die ik veracht.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.