“Gedrag bemanning veerboot staat gelijk aan moord”

Aldus de president.

Zo. Over je ‘met een onderzoek bemoeien’ gesproken zeg:

Het gedrag van de kapitein en enkele bemanningsleden van de gezonken veerboot in Zuid-Korea staat ,,gelijk aan moord”. Dat heeft de Zuid-Koreaanse president Park Geun-Hye maandag gezegd, meldden verschillende media.

“De acties van de kapitein en enkele bemanningsleden waren volkomen onbegrijpelijk, onacceptabel en gelijk aan moord. Niet alleen mijn hart, maar de harten van alle Zuid-Koreanen zijn gebroken en gevuld met woede,” aldus Park. Ze voegde eraan toe dat de kapitein, ene Lee Joon, de evacuatie onnodig heeft vertraagd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.