Jihadisten Irak bereiden aanslag Groot-Brittannië voor

Verrassend.

Nou, dit soort dingen zag echt niemand aankomen:

Soennitische extremisten in Irak hebben plannen om Groot-Brittannië aan te vallen. Dit heeft de Britse premier David Cameron woensdag beklemtoond. Hij vindt daarom dat „alle gebieden waar regeringen de zeggenschap verliezen en extremisten zich nestelen, weg moeten”.

Daar heeft hij natuurlijk 100% gelijk in. Dat is dan ook één van de grootste problemen met dit soort regionale coupes van extremisten. Het is heel gemakkelijk om te zeggen dat ‘het ons niet aangaat’, maar dat is onjuist. We hebben meerdere malen gezien wat er gebeurt als extremisten hun eigen veilige gebieden kunnen creëren. Zie bijvoorbeeld de terroristische aanvallen van 11 september 2001. 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

6 reacties

 1. Pietje Precies

  kan me niet snel genoeg gebeuren. hopelijk vallen dan de schellen eens van de ogen…..

 2. baksteen

  Mooi, komt de arabische lente ook hier naar toe, ben zo benieuwd naar het commentaar van mevr Stienen en de heer Hendriks bij nieuwsuur.

 3. Jaantje

  Karina wij het westen financieren de moordpartijen deze haatbaarden komen verhaal halen.

  Degene die Lee Rigby met een kapmes aanviel riep ook zoiets.

   

 4. Karina

  Miljoenen christenen en niet islamieten zijn afgemaakt of gevlucht. Nooit was het de moeite waard hier wat aan te doen. Nu er bijna geen christen meer over is en ze elkaar naar de strot vliegen begint het opeens interessant te worden voor bepaald publiek.

  Onze bemoeienissen moeten niet verder gaan dan van ongeveer 73% cultuurverrijkers hun paspoort af te nemen. Ons nageslacht heeft het recht te leven in een veilig en gezond land met gezonde cultuur.

 5. Ludovic

  Die Britten moeten niet mauwen. Volgens ‘ onze’  EU is het hun eigen schuld.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.