Opnieuw moslimterreur in Kenia

Terreurgroep al-Shabaab

 

 

 

Overal in de wereld slaan moslimterroristen aan het moorden vanwege hun idiote geloof en fanatisme. Schokte de soennitische terreurbeweging ISIS afgelopen zondag de wereld door een uurlange video uit te brengen met gruwelijk beeldmateriaal over de moordpartijen en moordden zondagavond moslimterroristen van al-Shabaab al onschuldige burgers uit, die nietsvermoedend naar het WK voetbal zaten te kijken, vandaag was het opnieuw raak.

En weer waren het de Somalische al-Shabaab terroristen die het bloedbad aanrichtten, en weer vlakbij Keniaanse kustplaats Mpeketoni: zeker 15 mensen werden vermoord. De groep gaat weloverwogen te werk, want voorafgaand aan de slachting hadden de de locale telefoonpalen opgeblazen, zodat burgers niet via de telefoon alarm konden slaan.

Los van het feit dat overheden, waar ook ter wereld, machteloos staan om dit geweld te voorkomen, is de vraag hoe maken we hier een eind aan? De fanaten worden klaarblijkelijk in ruime mate gefinancierd om aan wapens te komen en zijn totaal meedogenloos. Of je het nu hebt over moslimfanaten in Nigeria, Irak of Somalië, het maakt niet uit: uit naam van Allah krijg je een kogel door je kop of wordt je kop eraf gehakt, zoals in de straten van Londen vorig jaar gebeurde. Ik vrees dat hier maar één oplossing voor is: die hele fundamentalistische islam wereldwijd met wortel en tak ‘verwijderen’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. Karina

  Dat zou dan de taak zijn van de Westerse wereldleiders. Zij spreken schande  maar blijven hun islamitische voeten kussen. Zie TimmerFrans

 2. Leucosia Teles

  Laat dat fundamentalistische maar voor Islam weg… Islam is Islam, en inderdaad die Islam waar de toevoeging fundamentalistisch geen meer of minderwaarde heeft, moet zekers met wortel en tak uitgeroeid worden.

  73% van de in NL wonende moslims, ik noem het geen Nederlanders, steunen de ratten van ISIS… Laat dat fundamentalistische dus met een gerust hart weg bij het noemen van de Islam.

   

  Verbieden die sekte!!!!

   

   

   

   

   

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.