Weer vrouw opgehangen in India

Drankverkoopster.

Het loopt echt helemaal uit de hand in India:

Een 19-jarige Indiase vrouw is opgehangen aan een boom aangetroffen in het noorden van India, meldt de BBC vandaag. Volgens haar familie zou ze zijn verkracht. Gisteren werd ook al een opgehangen vrouw gevonden in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh.

In het westen hebben we het vaak over de achterlijkheid van bepaalde islamitische culturen, maar die Indiaanse hindoes kunnen er ook wat van. Natuurlijk wonen er veel moslims in India, en zullen zij ook af en toe betrokken zijn bij dit soort vreselijke misdaden, maar in de meerderheid van de gevallen gaat het – als verkrachting deel uitmaakt van het misdrijf – toch echt om hindoes.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. toetssteen

  Niet dat ik sta te juichen bij dit nieuws, maar zet die verkrachtingscijfers in India eens af tegen rape and murder in Nederland, en vergeet niet het inwoneraantal mee te nemen….  Waarom gaat het steeds over India?

   

  http://www.ibtimes.co.uk/top-5-countries-highest-rates-rape-1434355

   

  In Zweden en België wordt er zeer schijnheilig over gedaan inzake de daders. Men wil het liever hebben over India met zijn meer dan een miljard inwoners!

   

  https://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20130226192934AAHJRlj

   

  Misschien ook nuttig om eens door te nemen.

  Waarmee ik beslist niet wil beweren dat hindu’s doetjes zijn, bepaald niet.

   

 2. mart

  Ik beschouw me zelf als een cristen,al ben ik het niet overal mee eens.Ook weet ik verdomd goed  het verschil tussen goed en kwaad.Maar een kuddedier is wat anders,of je nu cristen ,hindoe, of moslem bent…en daar zit het gevaar.

 3. Mortier

  Elk geloof maakt de mensen dom – ze hoeven dan niet meer voor zichzelf te denken.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.