Meet politie Leiden met twee maten?

Beschermt de Leidse politie mohammedanen en discrimineert ze de autochtone Nederlander? Op site van Joost Niemöller doet Leids raadslid Tomas Kok zijn merkwaardige verhaal.

In Leiden wordt momenteel een nieuw Islamitisch centrum gebouwd, waarbij naar verluidt ook organisaties als Millatu Ibrahim en SalafiMedia betrokken zijn. Deze organisaties staan volgens Kok als extreem bekend en zijn tevens vertegenwoordigd in de reeds bestaande Leidse Al Hirja moskee, die gefinancierd wordt door Saoudi-Arabië.

Op 9 juli j.l. sprak de Wahabistische Sheikh Said El Mokadmi nog in die Al Hirja moskee. Het islamitisch gebedshuis leverde al twee Syriëstrijders, die eerder Elsevier-columnist Afshin Elian met de dood hadden bedreigd. De zoon van de penningmeester van de nieuwe moskee stelt, dat Al Hirja er ook niets aan kan doen dat moskeegangers terrorist worden [Discussie op Hoeiboei], maar bedreigde op zijn beurt wel Kok, toen deze vragen ging stellen over het nieuw te bouwen  islamitisch centrum. Volgens Kok worden in die islamitische gemeenschap allerlei ‘onfrisse’ dingen gezegd. Kok werd vervolgens naar eigen zeggen door die zoon van de penningmeester van dat islamitisch centrum met een nazi vergeleken en bedreigd. Vredelievende jongens die mohammedanen. Maar het wordt nog erger.

Uiteraard heeft Kok aangifte gedaan van de bedreigingen, maar daar heeft de politie niks mee gedaan. Sterker, Kok werd enkele weken later zelf als verdachte opgeroepen om zich te melden bij het bureau, alwaar men zich volgens Kok niks meer kon herinneren van de gedane aangifte jegens bedreiging. Maar waar werd Kok dan van verdacht? Dat wordt niet duidelijk.

Raar is ook, dat Kok’s advocaat aanvankelijk niet mee mocht naar het verhoor, maar later weer wel. Toen verdachte met zijn advocaat vervolgens op de afgesproken tijd arriveerde voor het verhoor werd hen kortweg gezegd over een uur maar terug te komen, want ‘te druk’. Daarna was er weer hommeles, omdat de advocaat zijn laptop niet aan mocht hebben tijdens het verdachte-verhoor. Advocaat exit. Maar er werden wel foto’s en vingerafdrukken van Kok gemaakt.

Wat is er toch in dit land aan de hand? Hebben we al een geïslamiseerde politie of klopt het verhaal van Kok niet? Dat zou me verbazen, want in Amsterdam kunnen ze er ook wat van. Ik zou me voor kunnen stellen dat deze zaak tot op de bodem wordt uitgezocht. Bijvoorbeeld het politieoptreden. Was dat wel correct? Wie heeft opdracht gegeven om Kok als verdachte te oormerken en wat was de klacht? Ik zou me zelfs voor kunnen stellen dat er hierover een spoeddebat in de gemeenteraad wordt gevoerd, met een verklaring van de korpsbeheerder erbij. En waarom was die aangifte van bedreiging nergens meer te bekennen? En hoe zit het met die actie van vingerafdrukken plus foto? Mag dat zomaar? Vragen, vragen, vragen.

Als er met twee maten wordt gemeten in dit land dan stellen burgerrechten niets meer voor.

Hier vindt u een overzicht van mijn columns en u kunt mij hier volgen op Twitter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

22 reacties

 1. harrybr

  en autochtonen berusten, zijnde brave belastingbetalende en overheidsmacht accepterende staatsburgers.

   

  Dus wat doe je als politicus, OM en politie-top, wetend dat het minste of geringste direct de zeer lange moslim-teentjes gevoelig raakt, terwijl de berustende autochtoon intern kokend maar rustig naar huis gaat ? Juist, je laat de NL-er barsten en de bontkraagjes en de baardmansen leg je geen stobreed in de weg, wetend ook dat de rechter toch de kant van de arme, zielige, gediscrimineerde, kansarme allochtonen kiest. Scheelt werk, en je hebt toch al te weinig mensen over naast het geld binnen halen via bekeuringen.

  Totdat natuurlijk de NL-ers er helemaal genoeg van hebben en we een 18e eeuws progrom hier krijgen.

  Ja, dan is niet alleen “Leiden in last”.  ( zei Willem v Oranje in het begin van de 80-j oorlog, omdat Leiden een tijdelijke terugtrekking van de Spaanse belegeringstroepen niet gebruikt had om nieuwe voedselvoorraden aan te leggen uit pure krenterigheid. Toen het beleg werd hervan… ja was er zware hongersnood ) . De Overheid heeft nog steeds niets geleerd.

 2. Jean Wanningen

  “Wie gaat er nu naar de politie voor bescherming” – Je stelt voor?

 3. Johrij

  de geislamiseerde politie van Nederland. In 2010 een soortgelijke situatie in Amsterdam west:

  “……..Mevrouw de agent die ik aan de lijn krijg vraagt meteen of ik wel
  toestemming heb voor het filmen van de moskee en de moslims. Ik leg haar
  uit dat ik geen toestemming nodig heb omdat ik op straat film. Zij
  vindt dat heel raar, dat je zonder toestemming zou mogen filmen op
  straat in Slotervaart rond de moskee en met moslims in beeld.”

   

  http://hoeiboei.blogspot.nl/2010/12/de-geislamiseerde-politie-van-nederland.html

   

  Diep treurig allemaal en het houdt niet op gezien het verhaal van de heer Kok.

   

   

 4. Saeftinghe

  Je krijgt toch een kopie van je aangifte mee naar huis????

   

  Ik heb in Spanje een paar keer aangifte moeten doen van diefstal door Britten. maar kreeg keurig netjes een kopie mee hoor.

   

   

 5. stale

  Je hoeft alleen maar enkele keren naar wegmisbruikers te kijken, om te zien hoe brutale ongemanierde allochtonen door de politie worden behandelt.

  In het verleden kwamen iedere week de allochtone drugsrunners in Maastricht in wegmisbruikers, maar het laatste jaar niet een keewr?

  Zijn de problemen in Maastricht opgelost?

  En zo zijn nog vele voorvallen op te noemen.

   

   

 6. Antivenin

  Allochtonen worden geknuffeld en bevoordeeld, en de autochtoon mag betalen en zijn kop houden. Hier verbaast niemand zich over, hoor. Wacht maar op de reacties die gaan komen. En ja, onze burgerrechten stellen inderdaad helemaal niks meer voor.

 7. baksteen

  Misschien dat Commissaris Riessen zijn licht hier over kan laten schijnen, die begrijpt dit soort acties wel.

 8. Leo KarelJan

  Wekelijks kun je de feiten zien: de islamisering gaat sneller dan ooit.

  Zie ook weer de anti Israël demonstratie en de hetze van de NOS: Pim van Galen stelde de meest gore anti Israël vragen aan Rutte.

  Het is duidelijk: de heulers met die gore islam zijn pure landverraders en dat zijn ook ALLE partijen, uitgezonderd de PVV. Hun vuile geslijm met deze achterlijke ideologie loopt de spuigaten uit!

 9. Rob Spier

  Ha leuk , een doordenker!

  Wat ik voorstel? Dat lijkt me vrij eenvoudig, in Nederland is de politie incompetent, justitie onbetrouwbaar en de rechterlijke macht wereldvreemd en op de hand van het uitschot.

  Eigenrichting is dan de enige overgebleven keuze lijkt me.

 10. Rob Spier

  @Jean

   

  Klopt ja, mij viel die overeenkomst ook al op. Ik had je her en der al zitten plagen!;-)

 11. V.K.

  -Ach, de NL politie, een geweldige organisatie die het best met u voor heeft. Lees de boeken van Aad v/d Liemt er maar opna. Nou, dan heb ik het maar niet over die politie commissaris welke helemalaal lirisch wordt over het aantal keftjes in de kolf van z’n Mauser . Overigens mooie foto van deze man in een een of andere moskee.

  -Nou, je snapt al welke cartoonisten als eerst van hun bed geligt worden.

 12. toetssteen

  Maar als ze daders aan houden (ehh, verdachten), dan is dat racisme! Profiling weet u wel. Want daardoor ligt het percentage daders uit de alom bekende groep zo hoog. Nog een geluk dat er niet meer gevraagd wordt of er nog een nationaliteit is. Vandaar dat de auochtone misdaad zo rapjes stijgt.

  Dan nog even diefstal en inbraak onder ‘vermogensdelicten’ scharen zo en dan trapt iedereen die weet hoe de hazen echt lopen er weer in.

   

  Ik denk overigens dat in veel gemeenten de politie het maar heeft opgegeven en inderdaad gaat voor the easy way out. Lees kijken of niet een vuilcontainer te vroeg buiten staat.

 13. Hilterman

  In feite is het een criminele organisatie waarin incompetente knoeiers geen kans voorbij laten gaan onschuldige burgers te betichten van misdrijven die ze nooit begaan hebben. Deze zwakbegaafden hebben niet door dat daarmee de echte daders vrij uit gaan. Is te moeilijk voor ze.

  In het kort wat ervaringen van mijn kant: valsheid in geschrifte bij een PV. Pas na vijf maanden een getuige horen en dan zeggen dat de getuige zich geen details kan herinneren. Een aangifte seponeren door een hulpofficier van justitie die dat doet zonder met het OM te overleggen. Er zes dagen over doen om een buitenlands rijbewijs waar niets mee mis is te controleren. De houder van dat document zat vast vanwege het vermoeden vdat het om een vervalst document zou gaan. Voor de liefhebber kan ik nog wel even doorgaan.

   

  Dit zooitje prutsers waarvan de schoenmaat het IQ overtreft is een schande voor een beschaafd land. Een PV zonder taalfouten bestaat niet. Weigeren een aangifte op te nemen is tegenwoordig standaard. Het is een ernstig feit dat bekend staat als ambtsverzuim.Alles kan klagen helpt niet. De betrokkenen worden niet eens gehoord.

  De aangerichte ravage  is een leermoment voor de dames en heren in blauw. Dit schorem is wel in staat burgers voor futiliteiten een boete op te leggen waartegen vrijwel geen verweer mogelijk is. Bah!

 14. Jean Wanningen

  Ik kwam er op, omdat je commentaren erg leken op een zekere H. Bijl, die hier ooit reaguurde. Met je naam was het ezelsbruggetje natuurlijk snel gelegd 😉

 15. Antivenin

  Voor het tonen van de Morgenster, de Papoease vlag, word je opgepakt en vastgezet, maar hakenkruisen, jihadvlaggen en de Hitlergroet zijn geen dingen waar onze overheid voor uit zijn leunstoel komt!  Over meten met twee maten gesproken…

 16. Rob Spier

  Hèhèhè!

 17. peter33

  Oude tijden herrijzen, jij kan niemand anders zijn dan de reincarnatie van Zande, en dat doet mij deugd.

 18. Rob Spier

  Overigens mag je, wanneer je decennia lang 1.72 meter lang zijn als enig criterium hebt om agent te worden, niet verwachten dat ze je problemen oplossen. QED.

 19. tonzwart

  “De politie” doen dat soort dingen niet uit zichzelf. Er wordt beleid gevoerd. En waar komt dat vandaan? Van de politieleiding. Waar hebben die hun opdrachten van? Van het ministerie van veiligheid of binnenlandse zaken. Wie heeft daar de uiteindelijke leiding? Juist…..

 20. Adriaan

  Volgens het geldende recht kan men dit collaboratie noemen. Drie jaren geleden schoot dhr. A. Breivik een aantal mensen in Noorwegen dood. Hij is veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf en is niet ontoerekeningsvatbaar verklaard. Waarom niet?

   

  Omdat het westen in oorlog is met de islam, zijn daad was een verzetsdaad volgens het geldende recht. Noorwegen zat gigantisch in haar maag met deze actie.

   

  Op grond van het arrest Nuclear Tests (Australia v. France), Judgment – Merits, International Court of Justice, 20 december 1974, zijn uitspraken van staatshoofden, regeringsleiders en ministers binnen wier portefeuille een onderwerp valt, bindend. Dit houdt in dat als één van voornoemde functionarissen een uitspraak doet op televisie, op de radio, of in een interview met een dagblad, tijdschrift, enz., hier een bindende werking vanuit gaat. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen nationale en regionale pers. Zoals de Fransen hebben mogen ervaren in het genoemde arrest.

   

  In de islamitische wereld zijn er talloze uitspraken in deze richting gedaan, namelijk oorlog tegen het westen. In de westerse wereld weliswaar veel minder, slechts één uitspraak volstaat.

   

  Als Noorwegen de wet naar de letter had uitgevoerd, was Breivik vrijgesproken, was de Noorse Arbeiderspartij ontmanteld en waren de leden van de partij voor de rechter gedaagd wegens collaboratie. Dit is organisatorisch ondoenlijk. En dan wil ik nog niet eens beginnen over de gevolgen voor de rest van Europa. Een grote Europese burgeroorlog was waarschijnlijk het gevolg geweest, want links Europa had dit niet geaccepteerd. Hoeveel mensen hebben wel niet hand- en spandiensten verleend ten gunste van moslims in Europa? Erg veel. Maar het blijft collaboratie volgens het geldende recht.

   

  Dan het verschijnsel dat er bij een conflict tussen autochtonen en allochtone steevast partij voor de allochtonen wordt gekozen.

   

  Ik heb dit van dichtbij mogen aanschouwen. Een huisbaas van Surinaamse (creools) afkomst die de huurders naar het leven staat. Omwille van preventie worden de eventuele slachtoffers de wacht aangezet en moeten verkassen. Deze huisbaas kan dus gerust contractbreuk plegen en iemands veiligheid in gevaar brengen, zonder gevolgen. Hetzelfde verschijnsel doet zich voor bij homosexuelen die geterroriseerd worden door allochtoon straattuig. Er wordt structureel partij gekozen voor de allochtone partij, ook al is dit in strijd met de wet. Zowel naar de letter van de wet als naar de geest van de wet.

   

  Onze rechtsstaat heeft al opgehouden te bestaan. Autochtone Nederlanders hebben dezelfde status als joden in nazi-Duitsland, en zijn de facto rechteloze burgers geworden.

   

  De vraag is echter, waarom? Een verdeel- en heerstactiek of ziet hier meer achter?

 21. Rob Spier

  Wie gaat er nu naar de politie voor bescherming. Naieve zak hooi.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.