‘Utrechtse serieverkrachter opgepakt’

Eindelijk.

Het heeft even geduurd, maar een Utrechtse serieverkracher is na 19 jaar dan toch eindelijk opgepakt.

De Utrechtse serieverkrachter, die al sinds 1995 actief is in en rond Utrecht, is opgepakt. Dit heeft een woordvoerder van de politie Utrecht donderdagavond tegenover BlikopNieuws.nl bevestigd. Gisteravond, woensdag 16 juli, werd de verdachte aangehouden in het onderzoek naar de Utrechtse serieverkrachter. Op basis van DNA-onderzoek is komen vast te staan dat drie van de feiten, die op dit moment worden toegeschreven aan de Utrechtse serieverkrachter, in verband kunnen worden gebracht met deze persoon.

De man werd eerder al in verband gebracht met deze verkrachtingen, maar de politie kon geen hard bewijs tegen hem vinden. Toen er DNA werd ingezameld weigerde hij mee te werken, en dat was het dan; einde oefening.

Nu is hij dus alsnog opgepakt omdat hij een andere misdaad pleegde, waarbij er wél DNA werd afgenomen. Kort daarna stelde de politie vast dat zijn DNA overeen kwam met het de DNA van de oude serieverkrachter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.