Ajax doet ultiem bod voor Eto’o

Salaris.

Marc Overmars wil Samuel Eto’o koste wat het kost naar Nederland halen:

Ajax heeft nog steeds goede hoop de stunttransfer rond Samuel Eto’o te kunnen realiseren. De Amsterdammers zijn bereid om ver te gaan om de 33-jarige spits binnen te halen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft een ultiem salarisbod neergelegd bij de Kameroenees.

 Het basissalaris van Eto’o blijft onder het salarisplafond, maar dankzij bonussen en andere vergoedingen kan Ajax toch een topaanbieding doen. De Amsterdammers verwachten vandaag of morgen uitsluitsel.

Ajax gooit echt alles op straat om Eto’o in te lijven. De vraag is nu of de spits echt geïnteresseerd is, of dat hij Ajax gebruikte om zijn salaris bij een andere club te kunnen opkrikken. 

Ik hoop van harte dat dit Ajax lukt: Eto’o kan een leidinggevende rol spelen in het team, en zal ook nog eens flink scoren. Ajax kan zo’n spits bijzonder goed gebruiken; niet alleen in Nederland, maar ook in de Champions League.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.