‘Gaza is geen strijd tussen moslims en Joden’

Volgens Frans Timmermans

 

 

Als je onze Minister van Buitenlandse Zaken Timmermans moet geloven, is het palestijns-Israëlisch conflict geen strijd tussen moslims en Joden. Dat zegt hij tenminste tegen NRC Handelsblad. Timmermans:

“Dit is geen strijd tussen Joden en moslims. Wie dat er in Nederland wel van maakt, trapt niet alleen in de val van radicalen, maar ontneemt ons ook de kans van positieve invloed te zijn in de regio.”

Natuurlijk joh, het zijn alleen ‘de radicalen’ die steeds maar weer tunnels graven en raketten afschieten op onschuldige burgers! Ik weet niet of Timmermans weleens van het handvest van Hamas gehoord heeft, anders moet hij dat maar gauw een keertje gaan lezen. Wat een enorme Kampioen Wegkijker is deze minister. Met zulke ‘vrienden’ heeft Israël geen vijanden meer nodig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. reageerbuis

  Zulke onzin past helemaal in “de slijpsteen van de geest”.

 2. locke

  Wat ik mij steeds meer begin af te vragen;  is het nu omdat men  iedere dag niks anders meer  leest ,of is de Politiek  in andere landen ook iedere dag met het buitenland bezig , het begint allemaal misselijkmakend te worden. Er is de laatste jaren vanuit de politiek meer aandacht voor het buitenland als voor het eigen land. Waarom nog stemmen  op die gasten ,vooral als ze precies dat doen wat je niet  wil dat ze doen, de neus overal insteken en denken dat ze alles het beste weten. Ik ben er klaar mee.

 3. DWK

  worden ondertussen in het buitenland wel door deze volidioot

  vertegenwoordigd.

  Timmermans is een
  loopbaanpoliticus  van het ergste soort.

  Zegt / doet alles om
  hogerop te komen.

 4. Janbert

  Hoe kan men Timmermans nu nog serieus nemen na het lezen van het NRC artikel. 

   

  Een van de vele bewijzen dat Hamas raketten afschiet tussen een dichtbevolkte omgeving en daarmee de burgers in gevaar brengt.

   

  Minutes before the 72-hour ceasefire began, this rocket was fired from deep within a civilian zone. (Human shields)

   

  http://www.ndtv.com/video/player/news/watch-ndtv-exclusive-how-hamas-assembles-and-fires-rockets/332910

   

   

 5. Hans Kramer

  En dan zijn er ook nog mensen die hem graag als minister-president willen n.a.v. zijn “optreden” in de vliegrampaffaire.

   

  Sommige mensen beschikken echt over 1 hersencel per persoon.

 6. V.K.

  -Nou, dan wil ik graag nog weten met wie Timmermans radicalen bedoeld.

 7. Henri

  Timmermans is gewoon een acteur op het wereldtoneel, die een traan plengt, als dat past in de context van zijn voorgekookte speech. Hij past zich aan aan de omstandigheden – dat heeft hij geleerd van zijn nieuwe baas Juncker, die gezegd heeft te liegen, als de omstandigheden dat vereisen. Deze man, Timmerfrans, valt Israël aan, omdat het zich fors verweert tegen aanvallen door Hamas. Maar de genocide door Isis, Taliban, Al Qaida, in Irak, Syrië, Lybie – daarover hoor je onze Timmerfrans niet, niet i het Nederlands en ook niet in enige andere taal. En het vuile spel rond Oekraïne, met de oorloghitserij door Verhofstadt en Van Baalen, ook daarin speelde Timmermans een twijfelachtige rol, die de katalysator vormde voor de huidige oorlog in dat gebied.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.