‘Gaza is geen strijd tussen moslims en Joden’

Foto:

Volgens Frans Timmermans

 

 

Als je onze Minister van Buitenlandse Zaken Timmermans moet geloven, is het palestijns-Israëlisch conflict geen strijd tussen moslims en Joden. Dat zegt hij tenminste tegen NRC Handelsblad. Timmermans:

“Dit is geen strijd tussen Joden en moslims. Wie dat er in Nederland wel van maakt, trapt niet alleen in de val van radicalen, maar ontneemt ons ook de kans van positieve invloed te zijn in de regio.”

Natuurlijk joh, het zijn alleen ‘de radicalen’ die steeds maar weer tunnels graven en raketten afschieten op onschuldige burgers! Ik weet niet of Timmermans weleens van het handvest van Hamas gehoord heeft, anders moet hij dat maar gauw een keertje gaan lezen. Wat een enorme Kampioen Wegkijker is deze minister. Met zulke ‘vrienden’ heeft Israël geen vijanden meer nodig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!