Hamas weigert zich te ontwapenen

Foto:

Oorlog.

Khaled Meshaal, de leider van Hamas, heeft laten weten dat zijn organisatie zich hoe dan ook niet zal ontwapenen:

“The subject of the resistance’s weapons isn’t open for negotiations,” Mashaal said, adding, “Those weapons are for fighting the occupying enemy. They are not for internal affairs.” Talks between Israel and Palestinian Arab factions, which started after 50 days of deadly fighting between in Gaza ended on August 26 with an open-ended truce agreement, are scheduled to restart this week.

Ondertussen eist Hamas wél dat er een vliegveld komt én een haven. Dat laatste natuurlijk eerst en vooral omdat het dan gemakkelijker wordt voor Iran en andere bondgenoten van deze terroristen om wapens te leveren. Israel beseft dat ook:

“there is no chance that Hamas will receive a seaport – it is not in Israel’s interest, it is not an Egyptian interest, it’s not even in the interest of the Palestinian Authority.”

Dit bewijs maar weer dat Hamas helemaal geen vrede wil. Die terroristische organisatie is maar geïnteresseerd in drie zaken: oorlog, het doden van joden, en slachtoffertje spelen. Voor de rest zal het Meshaal en zo. zorg zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!