‘Het is wachten op een islamitische aanslag in Nederland’

Nederlandse trein- en metrostations zijn makkelijke targets voor islamitische terroristen van ISIS en andere aan Al Qaeda-gelieerde terreurgroepen.

Het dreigingsniveau in Nederland wordt niet verhoogd – dat hoeft pas als er een uitgewerkt plan is voor een terroristische aanslag en de uitvoering van dat plan zeer dichtbij is (lees ook wat Michael hier gisteren over schreef) – maar we hebben wel een behoorlijk groot probleem in Nederland. We hebben tientallen terugekeerde ISIS-jihadisten in ons land rondlopen.

Een aanslag door een van hen of zelfs een groepje van die mafketels is heel goed mogelijk in Nederland. Niet alleen omdat ze een hekel hebben aan het vrije Westen en dus aan Nederland, maar ook omdat wij een handvol F16’s sturen om samen met de internationale coalition of the willing de barbaarse terreurgroep ISIS compleet te vernietigen. Dat vinden ze maar niks, die islamitische extremisten.

De Nederlandse ‘Muhajiri Shaam’ (die ergens in Syrië en/of Irak bivakkeert) twitterde gisteren het volgende dreigement:

Reden voor De Telegraaf om vandaag groot uit te pakken met een interview met een ex-MIVD’er die alles weet van terroristische dreigingen en aanslagen. Paul Mulder is zijn naam. Hij zegt in de krant: “Ja, ik verwacht aanslagen in Nederland.” En dan niet op overheidsgebouwen of iets anders, nee, op zogeheten ‘soft targets‘. Dus: trein- en metrostations, die slecht beveiligd zijn. Of, waar het ministerie van Defensie vandaag voor waarschuwt, op militairen in uniform.

Waarom? Omdat wij dus meevechten tegen ISIS. Het is heel goed mogelijk dat Nederlandse jihadisten dat niet kunnen verkroppen en ‘in actie komen’ (lees: een aanslag plegen). Mulder: “Ze denken langs de lijn ‘keep it stupid and simple‘. Voorspelbare doelen als Schiphol worden het niet, die zijn veel te goed beveiligd. Een aanslag met meerdere bommen gelijktijdig op treinen levert niet alleen gigantische economische schade op, maar denk eens aan de angstbeleving: niemand durft lange tijd meer met de trein te gaan.”

Sommige mensen zullen zeggen dat de waarschuwingen tegen islamitisch terrorisme “bangmakerij” zijn. Maar dat is echt grote onzin. Natuurlijk moeten we ons niet bang laten maken door de dreiging van terrorisme – dat is namelijk precies wat de terroristen willen – maar we moeten de dreiging wél serieus nemen. Met z’n allen dus. Alleen als we allemaal onze ogen en oren de kost geven, kunnen we misschien een aanslag voorkomen.

Oh, en de overheid moet als een razende alle paspoorten afpakken van Nederlandse jihadisten en daarnaast alle teruggekeerde jihadisten, op verdenking van deelname aan een terroristische organisatie, vandaag nog in de cel stoppen.

Volg Frank Verhoef op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

27 reacties

 1. locke

  Wilders en indirect mensen die op hem gestemd hebben zijn
  hier jarenlang voor verketterd of voor idioot  versleten door  Politiek correcte huichelaars,  Wilders  loopt al jaren met beveiliging in eigen land daar
  zou men eens een  minuut  bij stil moeten staan,  of je het nu met hem eens bent of niet  .De kern van de boodschap  nadenken 
  of wij nog wel op deze manier als land verder willen en hier een duidelijk
  signaal over geven naar de politiek.  Zoals de feiten nu liggen kan men heel gemakkelijk  zelf slachtoffer  worden 
  via het werk  of als jezelf de
  koffers pakt  voor zaken of vakantie  . Wie Nederland nog heeft gekend uit andere
  tijden weet precies wat hier gaande is en hoe “Politiek” de film is gelopen
  .Miljarden zijn in de knuffel industrie gevloeid en nog  probeert men het volk om de tuin te leiden .Staatsschulden
   stapelen zich op om het allemaal te
  bekostigen, daarbij opgeteld de aardgas baten die andere landen om ons heen nog niet
  eens bezitten.

  Iedere keer weer komt als  donderslag bij heldere hemel  een nieuw fenomeen bovenwater

  over feiten die men allang weet maar via allerhande
  gewiekste kronkels onder de tapijt probeert te vegen .Nu ook weer moeten er
  miljarden over de brug komen want het is de schuld van de maatschappij dat
  groepen zich uitgesloten voelen en tot radicalisering overgaan, frappant  in deze is  dat het fenomeen zich over de hele wereld  voordoet.

  Nu “out of the bleu” staat de MSM ineens  vol  dat mensen rekening moeten houden dat ze de lucht
  in kunnen vliegen ,nou  dat  Multiculturele eerlijke samen sterk verhaal kan
  men gelijk  de kliko in gooien , welk bindmiddel  die correcte nog voor ogen hebben  is mij een raadsel. De brillenverkoop  zal misschien een verticale stijging laten
  zien door het scheef kijken , of  komt er
   een App  die signalen afgeeft  ((((HAZARD))))  AT THE RIGHT TIME AT THE WRONG PLACE  maak dat u wegkomt.

 2. pietkremer

  Gisteren discussie op tv geleid door Thijs van den Brink met o.a. A.Nanninga, Jan Jaap de Ruiter, Arnold Karskens, een christelijke politicus en een islamitische jongerenwerker. Het ging over de radicalisering van moslims en wat er tegen te doen is. De islamiet weet de radicalisering aan discriminatie en achterstelling, maar Nanninga en Karskens wezen erop dat de aanslagplegers van 9/11 uit welvarende families stamden en in Amerika studeerden. Dus al geven we alle jonge moslims een huis en een baan, dan voorkomt dat geen radicalisering. Jonge moslims krijgen op een gegeven moment de heilige geest die hen aanzet tot de ware gewelddadige islam. Volgens de Ruiter, een fellow traveller van islamisering, valt het gevaar van radicalisering wel mee, want het gaat maar om een paar honderd jihadisten en niet iedere jihadist gaat over tot geweld. Volgens Nanninga valt het niet mee  omdat er om die jihadistische kern een dikke schil van sympathisanten zit, die vijandig staan tegenover onze waarden. Die dus geen enkele loyaliteit hebben met Nederland. Die hebben meer op met een IS-terrorist dan met een ongelovige Nederlander. De islamiet veroordeelde Amerika, want dat zou niet handelen uit mededogen met de slachtoffers van Isis, maar om de olie zeker te stellen. Niemand die opmerkte dat Amerika binnenkort onafhankelijk is van olie uit moslimlanden als gevolg van de schalierevolutie. Ook verweet de islamiet Amerika niet tegen Assad te hebben opgetreden want die had honderdduizenden slachtoffers gemaakt en IS maar een paar honderd. Enfin, U kunt de uitzending terugkijken op uitzending gemist.   

 3. katja

  ==

  GEERT WILDERS TWITTERT NIEUW

  ” Geert Wilders:”Had maar geluisterd ipv verketterd de afgelopen 10 jaar, collegae politici, dan hadden we nu minder islam en dus minder gevaar in NL gehad.!”

   

  Hier lijkt mij geen speld tussen te krijgen, wat heeft die man al jaren gelijk….==

   

   

  “Ja, maar” , zeggen onze eigen paradijsvogels van de goede vrede: “de radicalen , die moet je pakken, die veroorzaken ellende”. Lijkt wel of ze nooit een boek hebben gelezen of een film gezien over slapende cellen* ed. Onbegrijpelijk, wat een (gebrek) aan verstand.

   

  Toegeven dat Wilders gelijk had? NOOIT zullen ze dat doen, en als ze het al over hun hart kunnen verkrijgen, dan had ie het op een andere manier moeten hebben gezegd.

   

  Kots, kots, kots.

   

  Laten ze maar lekker van angst in de broek schijten, diegenen die dachten dat HET allemaal wel me zou vallen.

   

  Ik/wij zijn voorbereid.

   

  En, he psst, Haagse Harrie: wij zijn slim!!! Alleen heb je daar niet altijd wat aan. Net zoals gelijk hebben iets heeeel anders is dan gelijk krijgen.

   

   

   

   

  * Denk maar niet dat alleen de ex-Syrie gangers gevaarlijk zijn. Toen Theo van Gogh werd vermoord stond die optie toch nog helemal niet in de picture? Bouery had ook zijn keel proberen af te snijden

   

 4. henk vintage

  Het wordt tijd om ons te ontdoen van alle moslims in Nederland en Europa.

  Geen enkel risico nemen op aanslagen.

 5. Matthijs

  De terroristen hebben allang gewonnen.

 6. jofele jood

  ” Geert Wilders:”Had maar geluisterd ipv verketterd de afgelopen 10 jaar, collegae politici, dan hadden we nu minder islam en dus minder gevaar in NL gehad.!”

   

  Hier lijkt mij geen speld tussen te krijgen, wat heeft die man al jaren gelijk….

 7. Hans Kramer

  Doe het partijkantoor van de PvdA er ook maar bij. Laat de grote opruiming maar beginnen.

 8. dirk1940

  Als de heren Nederland willen ontregelen dan weet ik wel een adres.

   

  SP LANDELIJK PARTIJBUREAU

  Snouckaertlaan 70

  3811 MB Amersfoort

   

  Want dat gepraat van Harry van Bommel doet  de zaak van terroristen geen goed.

   

 9. joga

  Hoezo voorspelbare doelen als Schiphol worden het niet. Of misschien juist wel.

  Stel ik ben met 5 anderen lid van een IS-cel in Nederland of welk land dan ook. We gaan zogenaamd op vakantie en lopen met onze koffers(tassen)  de VERTREKHALLEN van de drukste luchthavens ter wereld  binnen. Daar wordt niemand preventief gefouilleerd. We zoeken de drukste incheckbalies uit en halen onze garanaten, bommen en AK 47 ’s uit de koffer en richten een afgrijselijk bloedbad aan.

  De hele vliegwereld staat dagenlang op z’n kop met honderden doden te betreuren. Miljoenen durven niet meer te vliegen. Gaan we het aantal islamfanaten(zelfmoordenaars op weg naar hun 72 maagden)) nog eens extrapoleren over Europa de VS  en de rest van de wereld dan kunnen dat 100.000den

  slachtoffers zijn op 1 dag.   IS heeft dan de wereld op z’n gronvesten laten schudden.

  Is dit ondenkbaar of onrealistisch Frank Verhoef? Ik denk het niet, wanneer we niet onmiddellijk alle binnenkomende passagiers op alle luchthavens bij binnenkomst in de vertrekhal op het lichaam en in de bagage gaan controleren. Dat tuig is inmiddels zo gek als een cent en is tot alle in staat. Allemaal gefaciliteerd door onze wegkijkende politici onder het motto: Geert Wilders is  al meer dan 20 jaar gek en wir haben es nicht gewusst.

 10. Cornelis van den Berg

  Nu geen militairen meer zichtbaar in het publieke domein. Over tien jaar lopen er buiten geen vrouwen meer zonder hoofddoekjes in Nederland. Daartoe zijn zij en masse overgegaan nadat enkele schoolklassen met leerlingen in de lucht waren gegaan of iets dergelijks. Tien jaar geleden schreef ik in een artikel in een landelijk dagblad dat de Islam fundamenteel gewelddadig is. Al langer dan tien jaar ontkennen zogenaamde Islamologen, politici en media bijna zonder uitzondering wat er loos is. Onnozele lieden die ons land gereed maken voor de verwoesting. Hoe die er uit zal zien? Lees de fundamentele geschriften, Koran en Hadith, sla de geschiedenisboekjes open om te ontdekken op welke wijze dat gebeurd is en weer zal gebeuren. Ontdek wat de zuivere Islam is. Cameron, Obama, Rutte, Van der Laan enz. durven het niet te zeggen. Of zouden zij dit niet weten?
  Valt er nog aan te ontkomen? Zeker, maar wat daarvoor nodig is schrijf ik toch maar niet op.

 11. V.K.

  -Het laatste wat je moet doen wanneer je een aanslag verwacht is wachten.

 12. Haagse Harrie

  Dirk1940:

   

  Nog niks van je gehoord. Van niemand trouwens. Toch niet zó geïnteresseerd?

   

  j.c.th.kohler@online.nl

 13. obligan

  Als we destijds naar Janmaat hadden geluisterd dan was er nu geen beveiliging nodig geweest.

  Daarna kwam Pim Fortuin…..en die werd verguist……de Islam kreeg voet aan de grond…..

  Toen kwam Wilders ……die werd voor alle vuil versleten…..en toen bloeide de Islam in Nederland……

  En nu is het te laat …..helaas. Met dank aan de Pvda …D66….  Sp en alle andere partijen behalve de PVV.

  Hulde aan de PVV.

   

   

   

   

 14. Haagse Harrie

  Dirk1940,

   

  voor de geïnteresseerden heb ik een uittreksel met de belangrijkste punten uit het verdrag.

  Mail naar:

   

  j.c.th.kohler@online.nl

 15. Leo KarelJan

  Na tientallen jaren van massale import van achterlijkheid, na tientallen jaren van multikul subsidies en een stortvloed aan uitkeringen voor deze geïmporteerde achterlijkheid…heeft de regentenkliek te veel boter op hun door en door verrotte koppen. ALLE partijen steunen het pro islamitische beleid volledig, behalve de PVV. En aangezien de kudde daar niet in meerderheid op stemt of op zal stemmen, is de zaak verloren.

  Het NL volk zal een afgrijselijke prijs moeten betalen: de meeste mensen hebben geen idee van hoe hoog deze prijs zal zijn.

  Hoe langer het duurt voordat men met de kliek afrekent, hoe hoger de prijs…

   

 16. Bob Fleumer

  Beste Dirk 1940 het boek heet Eurabia en is geschreven door Bat Y’eor daar komt het verdrag van Straatsburg uitgebreid aan de orden, ik heb het net uitgeleend aan mijn zoon dus kan ik de uitgever niet noemen.

  Maar Google het en het is zichtbaar!

 17. Moose

  Bedankt linkse partijen.

   

  Bedankt voor deze dreiging.

   

  Bedankt voor niks.

   

  GW had en heeft VOLKOMEN gelijk gehad.

   

  Gaan jullie nu eens iets doen?

 18. ikwoudatiedereennadacht

  Samen met alle andere hardwerkende burgers van Nederland heb ik de afgelopen jaren heel veel belasting betaald, o.a. ter voorkoming van een watersnood, een gebeurtenis met slechts een hele kleine kans dat die zich voordoet.  Een klein gedeelte van dit geld is (met mijn instemming) gebruikt ter bestrijding van niet in NL thuishorende muskusratten, die uit domheid naar NL zijn gehaald, en die een gevaar vormen voor onze dijken, en dus voor de levens van de burgers die daar vlak achter wonen.
  Samen met alle andere hardwerkende burgers van Nederland heb ik de afgelopen jaren heel veel belasting betaald. Een groot gedeelte van dit geld is, zonder mijn instemming, gebruikt ter ondersteuning van een miljoen islamieten die niet uit domheid, maar om puur kwaadaardige redenen van eigenbelang door onze policor-elite in NL zijn binnengehaald , en die voor veel grote financiele en vooral sociale en maatschappelijke problemen hebben gezorgd (helaas niet voor onze policor-elite, maar voor de gewone burger, die letterlijk en figuurlijk hiervoor de rekening moest betalen).We hebben hiermee een 5e colonne binngehaald, en dat breekt ons nu op.

  Statistisch gezien is de kans op een terrorristische aanslag door islamieten inmiddels veel groter dan die op een dijkdoorbraak door muskusratten. De muskusratten bestrijden we uit alle macht, maar potentiele aanslagplegers mogen we in NL niet bestrijden: niet in woord, en zeker niet in daad !
  Als ik de keus heb tussen het verdwijnen van alle muskusratten in NL of alle islamieten dan heb ik daarover momenteel geen enkele twijfel meer. Bijna 80 % van de overige Nederlanders hebben ook geen twijfel inzake een dergelijke keus. Alleen: ze kiezen de verkeerde kant. Ze stemmen steeds weer op de partijen die potentiele aanslagplegers willen pamperen, en  zelfs graag onze staatsschuld flink willen verhogen om maar meer,meer en meer van die mensen naar NL te halen.
  Als er straks (of beter “wanneer” in plaats van “als”) een bomaanslag plaatsvindt, of iemand op straat wordt onthoofd of zo’n andere leuke cultuurverrijking dan hoop ik dat de slachtoffers onder die bovengenoemde 80 % vallen. En liefst onder de policor-elite die dankzij die 80 % in het zadel worden gehouden.

 19. dirk1940

  @j.c.th.kohler@online.nl

   

  Best heer Köhler,

   

  Laatst dook in een discussie ook dit verdag op.

  Velen hebben er van gehoord, maar niemand weet precies wat er staat. Ik ook niet. 

  Misschien dat u er duidelijk over wilt verschaffen?

 20. Antivenin

  1) Alle politici verplicht de koran laten lezen.

  2) Nederland tot islamvrije zone verklaren. Wie Allah wil vereren en onder zijn beestachtige sharia wil leven doet dat maar ergens anders.

  3) Grenzen dicht, verdachte figuren oppakken en vastzetten tot nader order.

   

  Aangezien geen van dit alles gedaan zal worden, zou ik iedereen aanraden om zelf maatregelen te nemen om te zorgen dat jij en je dierbaren zo veilig mogelijk zijn. Op de struisvogels in de Tweede Kamer hoeven we niet te rekenen. Die zullen hoogstes ONZE vrijheden nog wat verder beknotten. Voor ons eigen bestwil nartuurlijk…

   

  Ik verheug me nu al op de peilingen na een aanslag. Hoeveel virtuele zetels zou Wilders dan krijgen?

   

 21. katja

  Nou, als de rest van de burgemeesters, behalve Aboutaleb, nou eens hun ogen open doen.

   

   

  ==Dan mag Van der Laan zich zijn onnozelheid van de Herzberglezing (dat moslims geen afstand van terreurleger IS hoeven te nemen) zwaar aanrekenen. Hij die een rem is geweest in een proces van besef, bezinning en daadkracht. Hij die zijn moedige Rotterdamse collega heeft tegengewerkt. Zo’n burgemeester zal dan zijn biezen moeten pakken. Zo’n burgemeester wil niemand.==

   

  Verder in:

   

  http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3753628/2014/09/23/Van-der-Laans-multicultibril-verblindt-hem.dhtml

   

  Achmed Marcouch had zo’n 15 jaar geleden al flinke uitspraken over  het  naar kampen sturen van opgeschoten moslim jeugd enzo. Maar oei, dat vond medespreekster/politica voor de radio een beetje al te bar. 

   

  Tjezus, landgenoten van die lui en wie daarop lijken, kennen hun pappenheimers toch wel? Die weten hoe ze aan te pakken. Waarom heeft men toen daar ook niet naar geluisterd?

   

 22. Egor

  Misschien zou het in de weke hersenen van de politici en hun volgzame leger van ambtenaren op kunnen komen dat omdat zij andere landen gaan bombarderen die ons niet aanvallen, wij te maken gaan krijgen met vergelding voor die bombardementen?

   

 23. Pauw noemt Nederlandse moslimterrorist ‘gevallen held’ – De Dagelijkse Standaard

  […] en Camiel Eurlings – allemaal terechte namen – maar ook de Nederlandse moslimterrorist Muhajiri Shaam geschaard. Ja, […]

 24. Haagse Harrie

  “Het is wachten op een islamitische aanslag in Nederland.”

   

  Het zit er al veertig jaar (Verdrag van Straatsburg) aan te komen. En nu dat het eindelijk zover is, steigert iedereen. Zijn wij nou zo slim, of zijn zij (Het Binnenhof) nou zo dom?

   

  j.c.th.kohler@online.nl

 25. dirkse

  terugkerende jihadisten moeten levenslang worden opgesloten.

  Misschien éénmalig een oproep om huiswaarts te keren en te worden berecht. Wie dat nalaat: levenslange internering zonder proces. Een ander antwoord op deze onvoorstelbare barbarij is er niet.

 26. Two Ravens Black Kettle

  De NL’se overheid heeft besloten dat de rechten van de jihadisten die hebben gemoord, verkracht, verminkt en geplunderd belangrijker zijn dan de rechten van de toekomste nabestaanden en slachtoffers.

   

  In een macabere manier heeft die Jihadist nog gelijk ook; de overheid is onze vijand.

 27. jofele jood

  Dat laatste kan je wel vergeten Frank, verder geheel eens met het gestelde in dit artikel.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.