ISIS wil paus Franciscus elimineren

De islamitische extremisten van ISIS willen de paus uit de weg ruimen.

Het Parool bericht dat de Iraakse ambassadeur bij de Heilige Stoel heeft gezegd dat ISIS een plan heeft om de paus te vermoorden. Als reactie op deze dreiging hebben zowel het Vaticaan zelf als Italië de veiligheid rond de paus opgeschroefd. Dit nadat geheime diensten telefoongesprekken hadden afgeluisterd tussen ISIS-leden die het met elkaar hadden over een actie ‘in het Vaticaan.’

De grootste krant van Italië, de Corriere della Sera, meldt vandaag dat de ‘spanning zeer groot is en de terreurdreiging van IS angst inboezemt’ in de Heilige Stad, symbool van het christendom, nu westerse leiders een offensief hebben aangekondigd tegen IS. De Italiaanse carabinieri (marechaussee) en politie voeren meer patrouilles uit op het Sint-Pietersplein.

Eerder deze maand zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Angelino Alfano, al weten dat Italië een belangrijk doelwit was van ISIS. De reden: Italië, en dan natuurlijk met name het Vaticaan, is “de wieg van het christendom.” Dat is waar de paus zijn zetel heeft en van waaruit katholieke gelovigen al eeuwen worden geleid. 

Een succesvolle aanval op het Vaticaan is een beetje het rooms-katholieke equivalent van de vernietiging van de Ka’aba, de heilige plek van moslims waar zij minimaal eenmaal in hun leven naar toe gaan om de hajj te verrichten. Zo zullen de extremisten van ISIS dat tenminste zien. Daaruit concluderen zij natuurlijk dat een dergelijke actie heel veel publiciteit oplevert… en wellicht meer jonge moslims zal overtuigen om zich bij de ‘jihad’ in Irak en Syrië te voegen. Een normaal mens vindt geweld verschrikkelijk, maar fundamentalistische moslims denken daar heel anders over; voor hen is een moord een feestje waard. We zullen maar zeggen, ISIS kent zijn sympathisanten.

Dit plan moet ten koste van alles worden tegengehouden. ISIS moet voluit worden aangevallen; laat ze zich maar op hun eigen overleving richten dan hebben ze geen tijd of energie om plannen te maken voor aanslagen in Europa (en Amerika). Aanpakken, bij de strot grijpen en niet meer los laten dus. Reken nou ein-de-lijk eens af met die terroristische organisatie. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

17 reacties

 1. Breinbrouwsels

  Valt me op dat praktisch elke zichzelf respecterende geheime dienst er momenteel in slaagt om hele tzunami’s aan misschien-aanslagen de MSM door te spoelen. Er zijn er, als ik de krant goed lees, alleen dit weekend al een stuk of 30 net op tijd voorkomen. Nu doen dus ook de Italianen en de Vaticanezen mee. Wat is er aan de hand. Worden er schaduwen voor grote  gebeurtenissen vooruit geworpen? Krijgen de Russen weer de schuld? Of Geert?

 2. Thor

  De paus vermoorden…

  Dat lijkt me een briljant plan om je eigen einde te bespoedigen! In Nederland lopen veel mensen rond die denken dat “wat de paus zegt” geen enkele invloed heeft. De Rooms Katholieke Kerk is hier meer een instituut om eens lekker te bespotten.

  Men vergeet echter dat er wereldwijd ongeveer 1.1 miljard katholieken zijn. Daarmee is de RK kerk een van de allergrootste religies. Voor Zuid-Europa, Donker Afrika en Latijns-Amerika is de paus wel degelijk een belangrijk persoon. Voor honderden miljoenen is hij de vertegenwoordiger van God op Aarde. (of u of ik het daarmee eens ben is irrelevant) Hem vermoorden is gewoon een oorlogsverklaring. Mocht dit gebeuren, dan hebben de moslims (alle moslims) een heel groot probleem…

   

 3. Lieftinck fan

  Dit is ook belangwekkend nieuws:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/09/20/haagse-jihadisten-planden-aanslag-op-kantoor-europese-commissie/

   

  Waarschijnljik komen de jihadisten uit het buurtje waar ik mijn vroegste jeugd heb doorgebracht, de schilderswijk. Hoe heeft het zover kunnen komen?

   

  In ieder geval moet nu ook bij de elite het lampje gaan branden, dat het niet alleen dat domme racistische klootjesvolk is, die zich onveilig voelt, maar dat ook zij zich niet veilig kunnen wanen en dat dit gevoel niet is gerelateerd aan een ziekelijke fobische angst, maar op basis van feiten.

   

  De vraag is, zou er nu wel iets veranderen? 

 4. Marg

  walgelijk, maar wat mij daarnaast ook bevreemd is: De reden: Italië, en dan natuurlijk met name het Vaticaan, is “de wieg van het christendom.”

  Want Italië en het Vaticaan zijn helemaal niet de wieg van het Christendom, die bestond al voor Italië en het vaticaan zich ermee gingen bemoeien (met alle gevolgen van dien http://www.homecomers.org/mirror/index-mirror.htm )

  De “wieg van het Christendom” als je het zo wilt stellen staat in Antiochië: Handelingen 11: 26 En het is geschied, dat zij een geheel jaar samenvergaderden in de Gemeente, en een grote schare leerden; en dat de discipelen eerst te Antiochíë Christenen genaamd werden.

 5. Johannes N

  @Lieftinck

   

  “Kom nou, op deze mensen bouwen we onze toekomstige economie. Ze zijn de ruggegraat van ons land, wat heet, van de EU! Drink nou eens een kopje thee met ze en probeer je in hun standpunten te verplaatsen ipv. haat te zaaien en groepen weg te zetten. Ze krijgen gewoon geen kansen. Islamofobie is allemaal in je hoofd, de islam is alleen maar vrede en regenbogen. De mensen die ons wilden vermoorden zijn geen ware moslims!”

   

  Zoiets wordt de tekst op mijn spandoek als ik bij de rokende puinhopen van het EU-gebouw sta…

   

   

   

 6. dirkse

  Een moordpartij in een West-Europees land is de komende tijd zeer waarschijnlijk. Het is onmogelijk om honderden jihadisten constant in de gaten te houden. Terugkerende strijders moeten in kampen worden ondergebracht, ze mogen nooit meer vrij rondlopen.

 7. Twan 21

  Het westen moet duidelijk maken dat wanneer de Paus vermoord wordt wij Mekka met atoombommen tijdens de Hadj van de aardbodem zullen vagen.

 8. Twan 21

  @Mical van de Galien

  Reken nou ein-de-lijk eens af met die terroristische organisatie.

   

  Ik hoop dat je hier de islam bedoelt.

 9. Twan 21

  Sorry, Het is naturlijk Michael

 10. henk vintage

  En de Hondt peilt Wilders omlaag, gij gelooft dat.

 11. dirkse

  Die pausen zijn allemaal slapjanussen.

  In de vorige eeuw hebben ze verzuimd het nazisme te veroordelen, wat ze voor minstens een eeuw diskwalificeert.Nu tolereren ze onevenwichtigheid tussen christendom en islam. Geen kerken en bijbels in islamitische landen, maar wel moskeeën in westerse. De islam moet deze intolerantie permanent worden ingepeperd, zodat hun lange tenen worden verbrijzeld.

 12. Pierre Lebon

  Ironisch, als Cecilia Malmström’s hoofd er zou worden afgezaagd door een immigrant.

 13. Pietje Precies

  ik ben bang dat we dit soort “offers” nodig hebben, om vele andere levens (yezidi’s en andere verkeerd denkenden) te sparen: Een geslaagde actie op een uitermate belangrijk Westers doel. 

  Kijk, een ontvoerde journalist in Syrie, kun je nog zeggen, “ja, je zoekt het ook wel een beetje op”. Of een aanslagje op een Joods museum: “ja die Joden vragen erom met de aggressieve Israelische aanpak van de Pallies”.

   Voordat het Westen echt wakker wordt, en de publieke opinie duidelijk omslaat, blijft het gevoel van urgentie in de politiek laag.

   

  Ik zweer het, als ISIS hier een van de ZKH-en onthoofd, roept Pechtold nog het hardst om 100 F16s naar het kalifaat.

   

  We zijn nu nog kikkers in een pan op het vuur en worden langzaam gaar. het westen heeft die wake up call blijkbaar nodig. 

 14. peterdeRuyter

  Dat kan alleen ,wanneer je met de islam afrekent.

 15. dirk1940

  Toch maar even het boek van Oriana Fallaci  ISBN 0 8478 2753 4, ‘The Force of Reason’ lezen.

   

  Deze vrouw heeft het tientallen jaren geleden al keurig op papier gezet.

   

 16. Breinbrouwsels

  Zo heb je ook miljoenen neppolieken die alleen nog maar naar de Nachtmis gaan omdat die zo leuk is met dat zangkoor en die kaarsjes en dan gezellig het vroege ontbijt met halve hanen en een geweldige Bourgogne. Ze noemen zich overal katholiek maar voegen er meestal fluisterend aan toe dat ze niet praktiserend zijn. Behalve in hun eigen buurt dan, als die zwaar praktiserend is, daar zitten ze vooraan in de kerk. Een beetje zoals die nepsocialisten die zich sociaaldemocraten noemen vanweg dat vette baantje en de bijbehorende graaifaciliteiten.

   

  Zo ongeveer kan dat ook met vele nepmoslims die toevallig veel in de media opereren aan de orde zijn. Misschien weten die echt niet wat er in die Koran en andere handleidingen staat omdat ze hier geboren zijn en hun hele leven gewoon in de kroeg hebben gehangen maar nu het interessant staat om televisiemoslim te zijn graag dat jongetje of meisje tussen de schuifdeuren, op zondag bij oma, met dat natte broekje van opwinding, omdat de hele familie dan zat te kijken hoe lief ze Donald Duck na konden doen. Mensen, en zeker nepgelovigen zijn ook rare wezens.

 17. Lieftinck fan

  Je kunt zeggen wat je wilt, maar Geert Wilders heeft zo vaak gewaarschuwd voor de terugkerende Jihad gangers.

   

  Geert vroeg aan Rutte een vraag, en die begon toen met het ingestudeerde spin verhaal, van die Marokkaanse militair, waarvoor hij meer respect heeft dan dat racistische klootjesvo.. sorrie dan Geert Wilders. Hij gaf geen antwoord op de vraag van Geert Wilders, maar de NOS liet alleen het gespinde verhaal zien, en niet zonder succes.

   

  Want de PVV was volgens de peiling weer de grootste van het land en dat moest de MSM geheim houden. Dus even koppen bijmekaar. En zie, volgens de nieuwste peiling moest de PVV zetels inleveren.

   

  Maar de waarheid, die kun je niet wegmasseren. Zelfs niet de NOS.

   

  En elke niet randdebiel snapt wel dat er ook goede moslims en marokkanen zijn, net zoals er goede Duitsers waren in de jaren 30 en WO ll. Heel veel zelfs, maar het heeft niet geholpen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.