ISIS onthoofdt christelijke kindjes

Bekeer je tot de islam, of anders…

De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:

“Islamic State turned up and said to the children, you say the words that you will follow Mohammed,” White stated. “The children, all under 15, four of them, said ‘No, we love Yesua (the Iraqi name for Jesus), we have always loved Yesua, we have always followed Yesua, Yesua has always been with us.'”

De kinderen wilden zich niet bekeren. Ze houden van Jezus, zeiden ze, niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier onthoofd door de terroristen.

Zo doen de moslimbarbaren dat. Wie het niet met ze eens is of wie niet precies doet wat er van ze wordt verlangd, wordt zonder pardon onthoofd. Het gevolg is dat christenen massaal vluchten uit de gebieden waar ISIS de macht heeft gegrepen:

White, who has received personal death threats from the Islamic State, currently resides in Israel. He has said that it is “impossible” for Christians to live in Iraq due to the relentless persecution of the religious minority.

More than 250,000 Christians have fled Northern Iraq amid ISIS persecution. These were the last Christians residing in the region, which has been hostile to the religious minority since the beginning of the war.

Droevig, heel erg droevig. Deze genocide door ISIS moet stoppen. Een grondoorlog tegen het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi is daarbij onvermijdelijk. Met enkel een paar honderd luchtaanvallen vernietig je het ultieme kwaad van deze tijd niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

37 reacties

 1. Ego non solus

  Sinterklaas zal nooit meer onbekommerd dezelfde zijn.
  Met deze berichten zal nu ook Kerstmis nooit meer onbekommerd dezelfde kunnen zijn.

  Wat een moed van deze kinderen. Ik hoop dat hun God bestaat, Hij zal ze met open armen ontvangen.

  1. hans-e-pans

   Alles goed en wel.

   “Het heeft echt niets met de Islam te maken.”

   Kon ik dat maar geloven.

   1. M. Brandenburg

    Natuurlijk kan je dat geloven, je hoeft enkel maar 1400 jaar islam geschiedenis te negeren en je kop in het zand te steken, dan geloof je alles.

 2. jonathan

  Inderdaad zeer droevig en ergelijk. Ik krijg daar een machteloos gevoel bij. Alleen omdat er weinig aandacht is voor de grootste groep wereldwijd, de christenen zijn die worden vernederd,vervolgd en vermoord door islamterroristen/-fascisten.Ergelijk omdat hier islamieten met alle egars zich hier meer mogen permiteren dan de autochtonen. NL en het Westen hier onverschillig tegenover lijkt te staan.Zelfs christelijke politieke partijen en kerken die zich laten leiden door de linkse kerk propaganda komen niet echt daar tegen in opstand. Moslims helemaal niet hoeven te integreren. Wat ze ook niet doen omdat ze zich superieur wanen, omdat het in hun oorlogzuchtig boek staat. Waar de Jood,Christen en de niet-moslim als minderwaardig is.Die bestreden moet worden. Daarom willen ze niet met ons maar willen wel segregeren. De ruimte van ons in te nemen om deze te islamiseren.Ze geen democratie,geen vrijheden en al helemaal geen vrijheid van meningsuiting. Ze willen ONS onderwerpen aan de kwaadaardige sharia. Alleen de PVV en SGP ageren daar werkelijk tegen. Omdat ze het gevaar zien.
  Maar dit soort berichten van onthoofdingen, van islamfascsietn-terroristen dei alleen op geld en macht uit zijn enz. zijn droevig en verdrietig omdat “gewone” burgers salchtoffers zijn waar weinig aandacht vanuit de wereld is. Ergelijk. Sterkte aan de familie.

 3. Wilhelmson

  Paus Frans I° dixit (citaat): ‘Sluit de deur niet voor dialoog met ISIS (Islamitische Staat)’

  Waar ze heden nota bene christenen afslachten als kakkerlakken en alle niet-sunni-vrouwtjes (en dus zeker de christelijke onder hen) tussen 9 en 29 jaar verkrachten voor anderhalve euro terwijl de volgende godsdienstwaanzinge en dus per definitie fanatieke moslim in de lange rij strijders voor Allah staat te wachten tot hij eveneens (zo goed als gratis) aan de beurt is! Kan het nog gekker?

 4. Kuifje

  Het is onbegrijpelijk en schandalig dat de christelijke kerken in het westen en de media zo stil zijn over deze massale christenvervolgingen.

  Het lijkt er op de leiding van een aantal kerken in het westen zich liever bezig houden met het behagen van moslims dan met het opkomen voor hun mede christenen die vervolgd en afgeslacht worden in moslim landen.

 5. Kuifje

  Hier een leerzame video over de christenvervolgingen met data en de vraag waarom de media zo stil zijn over de christenvervolgingen in de moslim landen van het Midden-Oosten.

  The World’s Most Persecuted Minority: Christians
  http://www.prageruniversity.com/Political-Science/The-Worlds-Most-Persecuted-Minority-Christians.html

  1. Pimsch

   goede reportage met Israel als excuus voor ziedende bestialiteit.

 6. Baksteen

  Het is geen ISIS, het is de Islam…….. al 1400 jaar en dat betekent eerst de zaterdagmensen en dan de zondagmensen. 100.000 christenen die per jaar vanwege hun geloof in de Islamitische gebieden vermoord worden.
  En dan heb ik het nog niet over de Boeddhisten, Hindoeisten etc etc. Het midden-oosten is nu bijna geheel Joden- en Christenvrij. En wat doet Europa….de moslim-arabieren die naast Israel zitten als staat erkennen, dan weet je wel waar je echte vijanden zitten.

 7. Ingwaz

  Gelukkig hebben wij in onze vijfde colonne meer dan genoeg gematigde moslims zitten die deze strapatsen van islam fundamentalisten aan de hand van koranteksten gecombineerd met de haddith en sharia weerleggen als een foutieve interpretatie van de bedoelingen van Allah…

  Vanavond toch ook weer zo’n debat bij PAUW, tussen taqqia moslims en fundies van de bovenste plank.

 8. NemTudom

  Hoe kun je zo massaal je zelf bedonderen, om je kop op de grond te leggen en te menen dat je daarbij iets UNIEKS zou aanbidden ? En dan is de aanbidding een regelrechte aanfluiting. Wat zegt deze aanbidding, Waarbij ze vragen om de vreselijkste ziektes aan ander toe bedacht met de dood als volgt, van een ander volk als offer. Het mystiek dat de wereld en daardoor de mogelijkheid dat er leven ontstaan kon schiep, op die manier schofferen om wat het mystiek heeft laten ontstaan, weer te vernietigen. Wat een afschuwelijke zelf voldane waanidioten die dat proberen te bevragen. Zo’n mystiek zou zich overnieuw laten ontploffen van nijd. Wat een vervloekte schepsels zijn er ontstaan uit de microben van weleer.

 9. pejoar

  Bizar is dat de CU juist doet alsof er niks aan de hand is.
  Ook andere christelijke partijen zijn nogal gematigd.
  Ze moeten beseffen dat islam nooit een vriend van de christenen zal zijn.

 10. Wilhelmson

  Door deze politiek correcte halsstarrigheid herleidt Europa zijn eigen geloofwaardigheid en die van zijn inwoners tot die van een modale en dus onderontwikkelde multiculturalist die niet eens in de gaten heeft dat Europa voor drie kwart omringd is door landen waar de islamitische theocratie (dit is géén woordspeling) de plak zwaait en er dus elke dag opnieuw in duizenden moskees en islamitische kleuterscholen wordt opgeroepen tot Jihad tégen het westen.

 11. Wilhelmson

  “Multiculturalisme was een anti-intellectueel project vanaf het begin. Een uitloper van de eigenwaarde-beweging. Het was niet de bedoeling om zich te verdiepen in de kennis van andere culturen, maar om leerlingen en leerkrachten zich goed te laten voelen over zichzelf door andere culturen en andere leefstijlen te bevestigen. Het probleem was echter dat er zo veel verschillende culturen en leefstijlen waren die op het einde van die eeuw een knuffel nodig hadden dat de opvoeders tot diversiteit helemaal nog niet aan de islam waren toegekomen. Dus toen New York en Washington op 11 september 2001 werden getroffen, moesten multiculturalisten zich een houding aanmeten tegenover de nominale waarde van de direct gevestigde consensus onder elites dat de islam een ‘religie van vrede’ zou zijn. Niemand en zeker niet de multiculturalisten hadden de moeite genomen om te bestuderen wat de islam in feite aanleert. Multiculturele opvoeding is een cultus in tolerantie die je gevoeligheid laat aankweken voor andere culturen door bijna volledig ongevoelig te zijn voor uw eigen cultuur.”

  professor William Kilpatrick

 12. tonzwart

  Ja Frank, je hebt gelijk. Er zit niets anders op dan grondtroepen te sturen. Het Irakeese leger stelt totaal niets voor en we kunnen de klus echt niet aan hen overlaten. Grondtroepen dus, om het IS ongedierte te vernietigen. Wie oh wie, begint met leveren??

 13. JanvanEechoud

  Ik wil er wel heen om te helpen.
  Ik kan de musketten laden en zorgen voor de koffie.
  Mijn hoofd stel ik niet beschikbaar….

 14. monach

  Soera 8:12- “Ik zal angst zaaien in de harten van degenen die ongelovig zijn. Slaat dan hun hoofden en vingers af

 15. Pimsch

  Is het vrije Westen nog echt geinteresseerd in het christendom en christenen. De kerken hebben plaats gemaakt voor de VN met haar eigen evangelie: de Universele Rechten van de Mens. Als er bijv. veel hindoes ipv. christenen woonden in het Midden-Oosten, dan waren zij het mikpunt van barbaarse agressie. Zie de ontstaansgeschiedenis van Pakistan. De god van de haat en hondsdolheid met haar ontelbaar gewillige volgers is de enige oorzaak. De strijd ertegen moet op alle nivieaus worden gestreden: militair, humanistisch, religieus, financieel, demografisch, juridisch, propagandisisch. En met veel meer intensiteit, omvang en herhaling. Zoals de oorlog tegen de Jap. En misschien opnieuw met het kernwapen.

 16. Joop Klepzijkert

  Hebben we al massale protesten gezien tegen I.S? Of is dit minder erg dan het Conflict Israël – Palestina?
  Mensen die het probleem islam onderschatten, schat ik laag. Helaas gaan de ogen van de bevolking van nederland te langzaam open.

 17. Beukman

  Weerzinwekkend van IS, zonder meer. Maar hoe christelijk geïndoctrineerd moet je als kind wel niet zijn om je leven te willen geven voor een fabeltje.

  1. cmsuijkerbuijk

   Voor die kinderen was het dus géén “fabeltje”, maar dat zal een atheïst nooit kunnen snappen.

 18. Pjotter

  CMsuikerbuik geeft een duidelijke repliek op het schrijven van Beukman, op zijn minst diep respect voor deze 4 kinderen is wel het minste, of je gelooft of niet, door de eeuwen heen zijn honderdduizenden Christenen om hun geloof vermoord, de wijze waarop deze kinderen omkwamen is gruwelijk, addergebroed die lui en het is diep treurig dat zo weinig Christenen reageren op de slachtpartijen van hun geloofsgenoten, de EO maakt het helemaal bont door een symposium te houden over houden van moslims, op mijn reactie aan hen geen enkele reactie van hun zijde, ook niet op eerdere mails met waarschuwingen voor dit wereldomvattend gevaar.

 19. W.H.J. Reiss

  Bedankt PvdA. NPO ook bedankt. Dit zijn nu jullie vrienden. Wat een heerlijke lente kunnen jullie toch voorspellen !

 20. Frayek

  Niet dat het iets goedmaakt, maar een heiligverklaring voor deze kinderen zou toch een mooi gebaar zijn.

 21. Dagelijkse Standaard - commentaar en achtergronden bij het nieuws

  […] christelijke kindjes worden onthoofd door ISIS, krijgen de christelijke partijen in de Kamer vooral het verwijt dat ze selectief omgaan met […]

 22. janszen

  Kan het nou eindelijk eens afgelopen zijn om van een ‘kind’ een ‘kindje’ te maken. Waar slaat dat op? Een kind is sowieso al klein. Nog even en het wordt zelfs ‘klein kindje’.

  1. jofele jood

   Volgens Beukman is dit allemaal heel goed begrijpbaar hoor, het ligt aan de salariëring, het heeft niets te maken met de islam….

 23. janszen

  Neem me niet kwalijk maar kan iedereen eens ophouden het woord ‘kindjes’ te gebruiken of zijn dat hele kleine ‘kinderen’?

 24. Duitse journalist was in ISIS-gebied, en waarschuwt het Westen – De Dagelijkse Standaard

  […] er precies uit ziet. Zijn schrikbarende conclusie? Voor veel mensen is het prima leven, want ISIS kruisigt niet alleen christenen en onthoofdt Amerikanen.. maar daarnaast hebben ze daar ook een bescheiden verzorgingsstaat opgezet […]

 25. ISIS schiet straaljager coalitie neer; piloot gevangen – De Dagelijkse Standaard

  […] De piloot werd even later door ISIS-strijders uit het water gevist en is gevangengenomen. De ISIS-terroristen gingen daarna op hun knieën om Allah te danken voor de […]

 26. Koerden maken terreurleger ISIS kopje kleiner – De Dagelijkse Standaard

  […] nieuws. De peshmerga’s, het leger van de Koerden in Noord-Irak, zouden maar liefst 400 ISIS-terroristen over de kling hebben gejaagd, aldus Mujaheddin al-Mazouri van de Koerdische Democratische […]

 27. ISIS voorlopig te achterlijk om eigen staat te bouwen – De Dagelijkse Standaard

  […] zijn niet boos over het onthoofden van christelijke kindjes en meer van die walgelijke terreuracties, nee joh, ben je gek, ze zijn boos over het feit dat het […]

 28. ‘Terroristen ISIS zijn coke-snuivers’ – De Dagelijkse Standaard

  […] iedereen die niet islamitisch of islamitisch genoeg is? Het zijn natuurlijk ongelofelijke barbaren die christelijke kindjes onthoofden, maar zelfs de grootste barbaren kunnen last krijgen van nachtmerries en misschien zelfs van hun […]

 29. ISIS blaast kerk op, ontvoert en onthoofdt priester – De Dagelijkse Standaard

  […] dan word je dus onthoofd. Zelfs christelijke kinderen die niet willen bekeren moeten eraan geloven. En nu weer een priester. Een Aramese priester die zeven maanden geleden werd ontvoerd door ISIS is […]

 30. ISIS-freaks onthoofden 21 Koptische christenen – De Dagelijkse Standaard

  […] nog in leven zijn. Ik heb daar een hard hoofd in: ISIS had er eerder al totaal geen moeite mee om christelijke kinderen ter dood te brengen, dus denk maar niet dat ze twee keer met de ogen knipperen voordat ze het leven van deze […]

 31. ISIS gaat weer een stap verder: 45 Irakezen levend verbrand – De Dagelijkse Standaard

  […] al-Baghdadi nog gruwelijker, nog barbaarser, nog primitiever kan zijn dan het de afgelopen maanden heeft laten zien. Maar het ergste moet nog komen. Dat blijkt wel weer: volgens de lokale politie in Irak hebben […]

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.