ISIS onthoofdt christelijke kindjes

2014.07.19.183653_Fresco_Jesus_Cross_cloister_Kloster_Heiligkreuztal
Foto: Hermann Luyken / Wikimedia Commons

Bekeer je tot de islam, of anders…

De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:

“Islamic State turned up and said to the children, you say the words that you will follow Mohammed,” White stated. “The children, all under 15, four of them, said ‘No, we love Yesua (the Iraqi name for Jesus), we have always loved Yesua, we have always followed Yesua, Yesua has always been with us.'”

De kinderen wilden zich niet bekeren. Ze houden van Jezus, zeiden ze, niet van Mohammed. ISIS probeerde toen nog één keer een bekering tot de islam af te dwingen bij de kinderen. Toen ze voor een tweede keer weigerden, werden ze alle vier onthoofd door de terroristen.

Zo doen de moslimbarbaren dat. Wie het niet met ze eens is of wie niet precies doet wat er van ze wordt verlangd, wordt zonder pardon onthoofd. Het gevolg is dat christenen massaal vluchten uit de gebieden waar ISIS de macht heeft gegrepen:

White, who has received personal death threats from the Islamic State, currently resides in Israel. He has said that it is “impossible” for Christians to live in Iraq due to the relentless persecution of the religious minority.

More than 250,000 Christians have fled Northern Iraq amid ISIS persecution. These were the last Christians residing in the region, which has been hostile to the religious minority since the beginning of the war.

Droevig, heel erg droevig. Deze genocide door ISIS moet stoppen. Een grondoorlog tegen het terreurleger van zelfbenoemd kalief Abu Bakr al-Baghdadi is daarbij onvermijdelijk. Met enkel een paar honderd luchtaanvallen vernietig je het ultieme kwaad van deze tijd niet.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!